Podajmy sobie ręce na zgodę

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

kula
Amator
Kontaktowanie:

Podajmy sobie ręce na zgodę

Postautor: kula » 04 lipca 2005, 11:02

Witam

Weszłem na to forum i zobaczyłem bagno. Ludzie którzy kochają swoje zespoły, koszykówkę kobiet którzy tak się bratali w sezonie 2004/2005. Teraz błotem wzajemnie się obrzucają. To miała być dyskusja o "Karpiku" a nie pokaz "peneriady" ze strony kibiców AZS Poznań niestety obiektywnie patrząc,ale poziomem dostosowali się również sympatyczni, mili kibice z Gorzowa Wielkopolskiego.

Ja was lubię, szanuję i z niecierpliwością czekam na sezon 2005/2006. No i na mecze z wami oczywiście. Proponuje zakończyć konflikt i rozpocząć merytoryczną dyskusję. No i tak nawiasem mówiąc kolega piszący powyżej ma trochę racji kibice AZS Poznań. Żal nam dupę ściska, ale mówi się trudno zawodniczki idą tam gdzie jest kasa. Taki jest sport.

Pozdrawiam
Łukasz Klin
www.sportowefakty.pl
Radio Emaus 89.8
www.sports.pl

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 04 lipca 2005, 12:26

sorry Łukasz, ale chyba nie do konca przesleziales wszystkie tematy u nas i w aktualnosciach. ktos sie spytal o Karpia, ja powiedzialem ze mozemy sobie pogadac. potem jednak weszli kolejni "goscie" z Gorzowa i po prostu rozpoczal sie gnoj, ktorzy podsycali takze forumowicze z Poznania. totalna bujda jest jednak pisanie ze klotnie rozpoczeli ludzie z Poznania....(odsylam do tematu - tam jest dowod na to ze mowie prawde). a tak w ogole to po co zakladales tu ten temat? po co jeszcze rozgrzebywal mrowisko kijem?

kibicek
Nowy na forum

Postautor: kibicek » 04 lipca 2005, 15:45

jaki zenujacy koles z tego mytka jest . po pierwsze juz nie ma tego tematu bo zostal usuniety, tematu w ktorym ty z twoimi kolegami podsyciles i zapenerowales. nie ma tego tematu w ktorym to ty mytek smieszny moderatorze wyzwales Gorzowskich kibicow od "debili". juz jest usuniety i co ty chcesz obiektywnie patrzyc na co sie ptam na co?????
jestes skonczonym impertynentem i nie wchodz juz na Gorzowskie forum chloptasiu bo nie moge patrzec na twoje wypociny!!!
Klamliwy moderatorku mytku ty nie powiedziales ze mozemy sobie pogadac ty wyzywales od "debili" Gorzowskich kibicow cwaniaczku a teraz jak juz temat zostal usuniety mydlisz oczy

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 04 lipca 2005, 15:51

kibicek pisze:jaki zenujacy koles z tego mytka jest . po pierwsze juz nie ma tego tematu bo zostal usuniety, tematu w ktorym ty z twoimi kolegami podsyciles i zapenerowales. nie ma tego tematu w ktorym to ty mytek smieszny moderatorze wyzwales Gorzowskich kibicow od "debili". juz jest usuniety i co ty chcesz obiektywnie patrzyc na co sie ptam na co?????
jestes skonczonym impertynentem i nie wchodz juz na Gorzowskie forum chloptasiu bo nie moge patrzec na twoje wypociny!!!
Klamliwy moderatorku mytku ty nie powiedziales ze mozemy sobie pogadac ty wyzywales od "debili" Gorzowskich kibicow cwaniaczku a teraz jak juz temat zostal usuniety mydlisz oczy

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
99% tego postu powyzej to po prostu n/c.

a tak na powaznie to waz slowa chlopie :evil: skad wiesz ze takie tematy w ogole byly? skad wiesz ze to ja je usunaslem?
a teraz posluchaj sobie najwazniejszej sprawy: NIE WYZYWALEM GORZOWSKICH KIBICOW OD DEBILI, LECZ "GOSCI", KTORZY POCHODZILI Z TEGO MIASTA. JEST CHYBA MIEDZY TYM ROZNICA, PRAWDA :?:

kibicek
Nowy na forum

Postautor: kibicek » 04 lipca 2005, 16:00

tematy byly widzial to kazdy nawet Gorzowski moderator Thomas72 zwracal uwage ze wy robicie w nim chlew nie usiluj wybielac sie cwaniaku !!!
wyzywałes gości z Gorzowa którzy tez sa kibicami ty zenujacy moderatorku i jak ty nie masz wstydu tu jeszcze wchodzic i klamac, ale tacy sa kibice z poznania pluj im w twarz a oni powiedza ze deszcz pada bezwstydnicy!!!!

Co za beszczelny typ on wyzywał gosci z Gorzowa i nie widzi w tym nic zlego co za dno z tego smiesznego moderatorka buahaha

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 04 lipca 2005, 16:53

:lol: Ciekawy temat :lol:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 04 lipca 2005, 17:11

ja juz nie mam sily do tych osobnikow....sam nie wiem czy mam sie smiac czy plakac z tego co napisal "kibicek".... :) no rece opadaja po prostu :!: tlumaczysz cos takiemu po raz dziesiaty jak dziad krowie na rowie a on i tak nie rozumie..... chyba dzisiejsze sloneczko komus przygrzalo zbytnio.....

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 04 lipca 2005, 17:43

N I G D Y ! ! !

TO CO WYPISUJĄ KIBICE GORZOWSCY TO HAMSTWO I BRAK SZACUNKU DO INNYCH!!! JESTESCIE OBLUDNI!!! A "KIBICEK" TY SOBIE LEPIEJ WPISZ "IDIOTA" BĘDZIE BARDZIEJ PASOWAĆ!!! NIE MAM SZACUNKU OD DZIS DNIA DO GORZOWA PI...LE WASZ KLUB!!! TO NIE ZE WZGLEDU NA ZAWODNICZKI TYLKO ZE WZGLEDU NA WASZE WYPOWIEDZI!!! TO CO TU SIE DZIEJE TO JEST ISTNY SKANDAL KTOREGO TWORCAMI SA WARZNIAKI Z GORZOWA!!!

GDYNIA&GORZÓW :twisted: :twisted: :evil: :evil:

kibicek
Nowy na forum

Postautor: kibicek » 04 lipca 2005, 17:47

pokazali goscie z poznania swoja prawdziwa twarz smaciarzy!!!

kibicek
Nowy na forum

Postautor: kibicek » 04 lipca 2005, 17:48

MAJOREK pisze:N I G D Y ! ! !

TO CO WYPISUJĄ KIBICE GORZOWSCY TO HAMSTWO I BRAK SZACUNKU DO INNYCH!!! JESTESCIE OBLUDNI!!! A "KIBICEK" TY SOBIE LEPIEJ WPISZ "IDIOTA" BĘDZIE BARDZIEJ PASOWAĆ!!! NIE MAM SZACUNKU OD DZIS DNIA DO GORZOWA PI...LE WASZ KLUB!!! TO NIE ZE WZGLEDU NA ZAWODNICZKI TYLKO ZE WZGLEDU NA WASZE WYPOWIEDZI!!! TO CO TU SIE DZIEJE TO JEST ISTNY SKANDAL KTOREGO TWORCAMI SA WARZNIAKI Z GORZOWA!!!

no to pojawil sie kolejny zenujacy typ taki sam jak mytek ktory wyzywa gorzowskich kibicow od "debili"

andrew
Nowy na forum

Postautor: andrew » 04 lipca 2005, 18:45

no to sie wszyscy pogodzili...

kula
Amator
Kontaktowanie:

Ojj namieszałem

Postautor: kula » 04 lipca 2005, 19:55

Oj tekst mojego postu miał was pogodzić, a nie zadymę wywołać. Widać że byłem głupi myśląc, że was pogodzę. Cóż przynajmniej próbowałem . Nie staje po żadnej ze stron. Szanuje obywie grupy kibiców. Pozdrawiam wszystkich kibiców i fanki AZS PWSZ Gorzów no i oczywiście swojego klubu AZS Poznań.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 04 lipca 2005, 20:44

MAJOREK pisze:......

odwal się
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

kibicek
Nowy na forum

Postautor: kibicek » 04 lipca 2005, 22:25

To co na naszym Forum wyprawiaja te poznanskie prostaki mytek i majorek to prawdziwy skandal. szczyty chamstwa i obludy reprezentuja soba ci cwaniacy poznanscy. prosze Gorzowskiego moderatora o nie kasowanie tego co ci poznanscy impertynenci wypisali, my im w swoim czasie o tym przypomnimy a te ich wpisy niech pozostana zeby wszyscy a w szczegolnosci nasze zawodniczki zobaczyly co ci prostacy o nas mysla!!!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 04 lipca 2005, 22:42

po co wy wogóle zarejstrowaliście sie na tym forum? Faktem jest ze na podforum Gorzowa dzieją sie od poczatku dziwne rzeczy, stad specjalny nadzór i nowe zasady wpisywania sie tylko dla zarejestrowanych, ale widze ze znowu buzuje jak w ulu. Mytkowi i majorkowi proponuję opuścic na jakiś czas podforum Gorzowa, nie dolewac oliwy do ognia a gospodarzom z Gorzowa zwłaszcza tym nowym opamietac sie bo posypia się bany i skonczy zabawa w kkforum
Obrazek
Obrazek

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”