Właśnie mija 10 lat - wspomnień czar...

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 22 lutego 2005, 22:01

majoneez pisze:Myśleliśmy o zorganizowaniu czegoś w rodzaju spotkania pokoleń koszykarek ŁKS, aby przy tej okazji zorganizować mecz pożegnalny dla tej lub owej pani. Ale przecież przy udziale Olimpii było by bez porównania wspanialej. :D :wink:

Wasz wspaniałay pomysł podoba się również samym bohaterkom takiego meczu - przynajmniej Dzidka była bardzo zaskoczona tą niezwyklą inicjatywą i bardzo entuzjastycznie podeszła do pomysłu. Myślę, że podobnie będzie z pozostałymi Olimpijkami. Czyli początek chyba zrobiony ;) Pozdro!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Zgoda

Postautor: Gwynbleidd » 03 lipca 2005, 21:44

Nieznam waszej druzyny bo jestem za Polfa i jestem z Pabianic ale widze ze jest niezla i disc silna.Chcialem zyczyc w nowym sezonie super meczy i wysokiego miejsca w tabeli.I zeby Polfa i ŁKS byly przyjaciele a nie hooligans. :D
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 05 lipca 2005, 23:09

Michał jak można nie znać klubu ŁKS.Alicja Perlińska grała w nim 3 sezony, a ty nie znasz tego klubu. :x
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 06 lipca 2005, 16:17

misiek_pabianice pisze:Michał jak można nie znać klubu ŁKS.Alicja Perlińska grała w nim 3 sezony, a ty nie znasz tego klubu. :x
Nie zanm go od strony technicznej, niewiem teraz jak graja,ale zdazylem nadrobic zaleglosci.Wiem ze tam grala i ze wisieli jej kase.W jednym z wywiadow powiedziala ze przejscie to Polfy to jej awans do lepszej druzyny.ŁKS byl wtedy na 6 pozycij.Misiek znam ŁKS, fan to fan musi znac historie Perły. :D
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Wróć do „Inne kluby”