Uffff... koniec sezonu - I CO DALEJ? ;-)

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 06 lipca 2005, 12:00

Seba pisze:
KIBIC pisze:fajne te dziewczyny ;)

a w kubeczkach to woda była ;)

Olimpijki wszystkie są śliczne - tak było zawsze, jest i będzie ... wiadomo to powszechnie :) Co do kubeczka (bo ja widzę jeden na fotce)... jego zawartością był prawdopodobnie napój pomarańczowy albo tonic pewnej firmy (uciekła mi nazwa)... ewentualnie szampan... wody tam nie piliśmy - bez przesady!:)

ok teraz to się czepiasz na zdjęciu jest jeden to widze ale wątpie , że na imprezie był tylko jeden :evil: Ja tylko wyraziłem swoje zdanie a , że Olimpijki sa śliczne to ja tego nie wiem bo na zdjęciu sa tylko 3 :?
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 06 lipca 2005, 12:05

ja się czepiam? :lol: :lol: :lol: W życiuuuuu... hehehe.. kubeczek na fotce jest jeden, wiadomo, że każdy, kto chciał mógł się poczęstować napojami żeby dało się jakoś zjeść te kiełbaski :) A to, że nie wiesz, że Olimpijki są śliczne, bo na zdjęciu są tylko trzy (lol... hihi), to już mnie szczerze mówiąc kompletnie nie interesuje, bo nie dla Gdyni one :lol: Pozdrawiam wszystkie śliczne Olimpijki - te ze zdjęcia i te, które akurat się na fotce nie znalazły!

Myślę, że KONIEC TEMATU... bo juz i tak dzięki Twojemu nic nie wnoszącemu postowi przeskoczyliśmy na nastepnę stronę... tracąc z oczu zdjęcia :?
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 06 lipca 2005, 12:07

rozwiązanie tego problemu jest jedno czas na nowe fotki :mrgreen:

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 06 lipca 2005, 12:10

KIBIC pisze:rozwiązanie tego problemu jest jedno czas na nowe fotki :mrgreen:

Nie

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 06 lipca 2005, 13:55

Widzę Seba, że przyciąłeś to zdjęcie :lol: :lol: :lol: :lol:
A może jednak coś jeszcze zamieścimy ????
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Agata#4

Postautor: Agata#4 » 22 lipca 2005, 14:42

Seba wiec jak z tym rewanzem?? :) sala na Promienistej z tego co wiem od sierpnia bedzie otwarta:) mysle ze uda mi sie zebrac ekipe i jakos na poczatku sierpnia znowu z Wami wygrac:P
P.S a co do poprzedniego meczu to ja do konca bylam chetna na rewanz nastepnego dnia Szymon:P jednak strasznie "zmeczyles sie" :lol: na grilu i Twoi koledzy stwierdzili ze nastepnego dnia nie bedziesz w stanie grac:PP Pozdrowienia dla kibicow Olimpii i Pabianic:)

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 22 lipca 2005, 16:12

Eeee..... nie byłem tak strasznie zmęczony :lol: , w sumie to ja właśnie na grillu wypoczywałem :lol: :wink: .
A w kwestii formalnej, to ja nie wiem kto Ci naopowiadał głupot że ja nie będe w stanie grać :?: Ja zawsze jestem w stanie :!: A owego, pamiętnego, niedzielnego poranka, to ja wstałem wcześnie, przeprowadziłem intensywną rozgrzewkę, uzupełniłem zapasy płynów :lol: :wink: i ..... Seba mi powiedział, że rewanżu nie będzie :(

Ale nic straconego. W Poznaniu jeszcze chyba kiedyś będe :lol: , więc jak Ty i Twoje koleżanki z drużyny nie boicie się porażki, to możemy się zmierzyć :!: :lol:

Pozdro.

Obrazek

Agata#4

Postautor: Agata#4 » 22 lipca 2005, 21:47

ja i moje kolezanki niczego sie nie boimy :wink:,wiec zapraszam do Poznania na rewanz:P

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 22 lipca 2005, 22:34

O.K. więc nie omieszkam skorzystać z zaproszenia i wyzwania na pojedynek :!: :!: :!:
Jak skończę tylko okres przygotowawczy :wink: :lol: do nowego sezonu i uzupełnię zapasy "Herbatki Pabianickiej" :lol: :lol: będe do dyspozycji :!:

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 23 lipca 2005, 00:01

Agata#4 pisze:Seba wiec jak z tym rewanzem?? :) (...)

:) Gramy, gramy... my możemy nawet codziennie (hihihi... no może trochę przesadziłem;) )... już więcej Wam nie sprzedam meczu i tym razem trafię na pusty kosz ;) :lol: ... no i teraz już będę się oglądał za siebie... więc wiesz...hihihi 8) A tak wogóle nasza męska duma została mocna nadszarpnięta tą porażką i ostro trenujemy... choć chyba nie do końca tę dyscyplinę ;))))) Joke... tylko Szymon ma "okres przygotowawczy" i się boimy, że się kolega... przetrenuje :lol: :lol: :lol: Ale i tak KIBICE GÓRĄ!!! ;) :P

Pozdrowionka i do zobaczenia! :)

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 23 lipca 2005, 00:21

Seba pisze:... tylko Szymon ma "okres przygotowawczy" i się boimy, że się kolega... przetrenuje :lol: :lol: :lol:

Seba, nie martw się, będzie dobrze. Mam starannie rozpisany cały "cykl treningowy" i jak dotychczas proces ten przebiega prawidłowo :!: Normalnie pełen profesjonalizm :lol: :!: :!: :!:
A jeśli chodzi o WIELKI rewanż z Olimpijkami, to wprawdzie szczyt formy szykuję na koniec września :lol: :lol: :lol: , ale tak sobie czaszkuję że przydadzą się jakieś sparingi w międzyczasie :lol: . Więc będe gotów :!:

Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 23 lipca 2005, 12:19

nie macie szans na wygraną przecież każdy wie , że Olimpia jest najlepsza ;) :roll:

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 23 lipca 2005, 12:39

Faktycznie, Olimpia jest najlepsza, ale szanse na wygraną są zawsze :!:
A poza tym trzeba się mierzyć z najlepszymi. Przecież nie będziemy sobie głowy zawracać meczami ze słabiutką Gdynią :!: :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 24 lipca 2005, 11:38

Seba pisze:Obrazek

;)
A skąd sie Mytek tam znalazł....?????????
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 24 lipca 2005, 11:50

spadłem z niebios :lol:

Wróć do „Inne kluby”