Male Glosowanie

Moderator: Moderatorzy

safasF AD

Postautor: safasF AD » 06 lipca 2005, 15:11

"Złoto"...hehehe...tek....hmmm.....też chciałbym wsadzić sobie parasol w dupe,otworzyć i wyjąć ale chyba bede miał z tym problem...więc chcieć to nie zawsze móc 8) a tak szczerze....hehehe.....to 7-6 miejsce będzie sukcesem Włókniarza....z tym składem nie ma szans.....Finał:ŁKS-LOTOS.

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Zobaczymy

Postautor: Gwynbleidd » 06 lipca 2005, 16:11

safasF AD pisze:"Złoto"...hehehe...tek....hmmm.....też chciałbym wsadzić sobie parasol w dupe,otworzyć i wyjąć ale chyba bede miał z tym problem...więc chcieć to nie zawsze móc 8) a tak szczerze....hehehe.....to 7-6 miejsce będzie sukcesem Włókniarza....z tym składem nie ma szans.....Finał:ŁKS-LOTOS.
Zobaczymy madralo.Chyba jednak niebedziesz mial problemu z tym parasolem.Bedziemy w pierwszej trojce to jest mur-beton. :twisted:
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 06 lipca 2005, 16:13

Nie byłbym tego taki pewny
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 06 lipca 2005, 16:20

Szymon pisze:Nie byłbym tego taki pewny
Nie rozumiem Cie.Jestes chyba kibicem Polfy.A wiec czemu tak mowisz, jezeli jestes prawdziwym kibicem to powinienes wierzyc w druzyne. :!: :D
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 06 lipca 2005, 16:33

Po pierwsze. Nie jestem kibicem Polfy i nigdy nie byłem :!:
Po drugie. Czy jestem prawdziwym kibicem??? Teraz już w ogóle nie jestem kibicem, nie mam komu kibicować :( . Chociaż nie. Jest taka fajna drużyna 200km od Pabianic której bedę teraz mocno kibicował. A czy byłem prawdziwym kibicem??? Hmmm.... 18 lat chodzenia na mecze i zdzieranie gardła, wojaże po całej Polsce - sam to osądź.
Po trzecie. Mój poprzedni wpis to nie kwestia wiary w drużynę tylko chłodna kalkulacja. Zbyt wiele już widziałem, zbyt dużo razy byłem zawiedziony i rozczarowany lokatą na koniec sezonu .....
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 06 lipca 2005, 16:35

Szymon pisze:Po pierwsze. Nie jestem kibicem Polfy i nigdy nie byłem :!:
Po drugie. Czy jestem prawdziwym kibicem??? Teraz już w ogóle nie jestem kibicem, nie mam komu kibicować :( . Chociaż nie. Jest taka fajna drużyna 200km od Pabianic której bedę teraz mocno kibicował. A czy byłem prawdziwym kibicem??? Hmmm.... 18 lat chodzenia na mecze i zdzieranie gardła, wojaże po całej Polsce - sam to osądź.
Po trzecie. Mój poprzedni wpis to nie kwestia wiary w drużynę tylko chłodna kalkulacja. Zbyt wiele już widziałem, zbyt dużo razy byłem zawiedziony i rozczarowany lokatą na koniec sezonu .....
Loos skoro niejestes kibicem Polfy to inna sprawa ale pozwol nam cieszyc sie ta wiara w druzyne. :)

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 06 lipca 2005, 16:54

heh...safasF AD chyba ci si sni ten final LKS - Lotos.
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 06 lipca 2005, 17:12

Szymon pisze:Po pierwsze. Nie jestem kibicem Polfy i nigdy nie byłem :!:

Bardzo miłe słowa Szymon! Przekażę przy najbliższej okazji dziewczynom, że ich gra i podejście do obowiązków sportowych sprawiły, że zdobyły tak wartościowego Kibica... na pewno będzie im bardzo miło! Do zobaczenia mam nadzieję już niedługo... Pozdrowionka dla całej Ekipy Fanów Włókniarza!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

PZU POLFA PABIANICE

Postautor: Ziomek » 07 lipca 2005, 22:03

Ja myślę że z Alicją Perlińską 2 miejsce mamy na bank ale my się tak łatwo nie poddamy i będziemy walczyli z Lotosem tak jak to było na tym wspaniałym meczu dnia 13 Lutego 2005. To było wspaniałe spotkanie i chciałbym aby taki sam był mecz finałowy. Pozdro :D

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 07 lipca 2005, 22:11

Piotruś ale Alicjia może bedzie grała najwcześniej na początku roku 2006.
www.managerzone.com

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

DLA ADAMALA

Postautor: Ziomek » 07 lipca 2005, 22:17

WIEM ALE MEDYCYNA JEST TERAZ TAK ROZWINIĘTA ŻE ONA MA SZANSE ZAGRAĆ W NASTĘPNYM SEZONIE

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 07 lipca 2005, 22:19

Zagra może w sezonie 2005/2006 w styczniu.
www.managerzone.com

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Odpowiedz

Postautor: Ziomek » 07 lipca 2005, 22:29

No właśnie cały czas nam o ten sezon chodzi. Ja trzymam kciuki za Nią żeby wyszła z tego . Jak ja nie lubie kontuzji

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 07 lipca 2005, 22:33

Ziomek no powiedz mi kto nie chce zeby Alicja wyszła z tej kontuzji jak najszybciej.
www.managerzone.com

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Wszyscy

Postautor: Ziomek » 07 lipca 2005, 22:36

Wszyscy chcemy aby ona wyszła z tej kontuzji i wróciła na parkiet, ALA WRACAJ DO ZDROWIA I PEŁNI FORMY

Wróć do „Archiwum”