szok w Polkowicach

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

bojący się

szok w Polkowicach

Postautor: bojący się » 06 lipca 2005, 21:46

(28.06) około godziny 13.00 doszło do zatrzymania Emiliana Stańczyszyna przez wrocławski wydział Policji do walki z korupcją, a jego gabinet został dokładnie przeszukany. Niektóre dokumenty zostały zabezpieczone i prawdopodobnie będą użyte w trakcie przesłuchiwania burmistrza. Jak poinformował rzecznik prasowy Komendy Wojewódzkiej Policji we Wrocławiu- Ryszard Zaremba, sprawa prowadzona jest pod nadzorem wrocławskiej Prokuratury Okręgowej. Dla dobra śledztwa reszta szczegółów została utajniona.
Jak potwierdził Jacek Giezek- mecenas reprezentujący burmistrza- Panu Emilianowi Stańczyszynowi zostały postawione zarzuty korupcyjne. Nie chciał jednak wyjaśnić o jaką sprawę chodzi. Dodał, że jego klient nie przyznaje się do zarzutów.

Czy będą następni :?: "A taki był amerykańński" :!:

Przy zmianie władzy w Polkowicach polecą głowy
I co z polkowickim koszem, guru :shock: za kratkami ](*,) :oops:
Zmiany w urzędzie zmiany w klubach,ciekawe czy będzie to początek końca STBL w Polkowicach, a jak wiadomo to guru miał władze absolutną i po piłce zawsze coś skapnął naszym dziewczyną,i kto podpisze przelewy czy wypłaty obawiam się najgorszego

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 06 lipca 2005, 22:09

No cóż...

bojący się

Postautor: bojący się » 06 lipca 2005, 22:34

majoneez pisze:No cóż...

Dziś bratu burmistrza zabrali paszport i grozi mu 10 lat jak podaje Gazeta Wrocławska za oszustwa na kwotę 180 tyś oj naprawdę boje się :!: :!: :!: [-o< końca STBL moim mieście,martwi mnie los prezesów ccc , "boję się" "MAFII" ratuszowej w Polkowicach i co z tego wyniknie :?:

Jest to przykre ale prawdziwe WSTYD Titanic Polkowice pomału tonie

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 06 lipca 2005, 22:47

NIe bój, nie bój nie utonie. Za dużo cennych łupów na pokładzie, którym plądrujacy okręt nie pozwolą zatonąć i sami przejmą stery :wink:

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Re: szok w Polkowicach

Postautor: GURU » 07 lipca 2005, 00:17

bojący się pisze:(28.06) około godziny 13.00 doszło do zatrzymania Emiliana Stańczyszyna przez wrocławski wydział Policji do walki z korupcją, a jego gabinet został dokładnie przeszukany. Niektóre dokumenty zostały zabezpieczone i prawdopodobnie będą użyte w trakcie przesłuchiwania burmistrza. Jak poinformował rzecznik prasowy Komendy Wojewódzkiej Policji we Wrocławiu- Ryszard Zaremba, sprawa prowadzona jest pod nadzorem wrocławskiej Prokuratury Okręgowej. Dla dobra śledztwa reszta szczegółów została utajniona.
Jak potwierdził Jacek Giezek- mecenas reprezentujący burmistrza- Panu Emilianowi Stańczyszynowi zostały postawione zarzuty korupcyjne. Nie chciał jednak wyjaśnić o jaką sprawę chodzi. Dodał, że jego klient nie przyznaje się do zarzutów.

Czy będą następni :?: "A taki był amerykańński" :!:

Przy zmianie władzy w Polkowicach polecą głowy
I co z polkowickim koszem, guru :shock: za kratkami ](*,) :oops:
Zmiany w urzędzie zmiany w klubach,ciekawe czy będzie to początek końca STBL w Polkowicach, a jak wiadomo to guru miał władze absolutną i po piłce zawsze coś skapnął naszym dziewczyną,i kto podpisze przelewy czy wypłaty obawiam się najgorszego

Ja nie brałem w niczym udzialu :shock: :shock: Ja mam czyste rączki.
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 07 lipca 2005, 11:52

ten temat na pewno nie jest newsem, a tym bardziej koszykarskim... :roll:

jesli chodzi o aspekt sponsorowania klubu w Polkowicach (czy wogole sportu) nic sie nie zmienia. wprowadzono system stypendialny i pieniadze na nowy sezon sa juz zagwarantowane.
tyle ode mnie w tym temacie.

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 07 lipca 2005, 12:22

brzydki pisze:(...)jesli chodzi o aspekt sponsorowania klubu w Polkowicach (czy wogole sportu) nic sie nie zmienia. wprowadzono system stypendialny i pieniadze na nowy sezon sa juz zagwarantowane.

I bardzo dobrze :D

Gość

Postautor: Gość » 09 lipca 2005, 21:10

Waldi pisze:
brzydki pisze:(...)jesli chodzi o aspekt sponsorowania klubu w Polkowicach (czy wogole sportu) nic sie nie zmienia. wprowadzono system stypendialny i pieniadze na nowy sezon sa juz zagwarantowane.

I bardzo dobrze :D

Abyście się nie mylili [-X

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 09 lipca 2005, 21:18

brzydki pisze: wprowadzono system stypendialny

Mozesz bliżej opisać tę metodę :roll: :lol: :lol:

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 09 lipca 2005, 21:30

majoneez pisze:

nie mogę, bo nie znam szczegułów. chodziło mi o rozwiązanie jakie wprowadzono po zmianie ustawy uniemożliwiającej sponsorowanie sportu zawodowego przez samorządy (zmienił sie sposób przekazywania pieniędzy do klubu). aresztowanie Stańczyszyna nic nie zmienia w tym temacie. stosowne porozumienia zostały podpisane wcześniej i budżet gminy jest realizowany.

Gość

Postautor: Gość » 10 lipca 2005, 21:02

brzydki pisze:
majoneez pisze:

nie mogę, bo nie znam szczegułów. chodziło mi o rozwiązanie jakie wprowadzono po zmianie ustawy uniemożliwiającej sponsorowanie sportu zawodowego przez samorządy (zmienił sie sposób przekazywania pieniędzy do klubu). aresztowanie Stańczyszyna nic nie zmienia w tym temacie. stosowne porozumienia zostały podpisane wcześniej i budżet gminy jest realizowany.

Tak masz racje ale każdą kase musi podpisać burmistrz zgodnie z nowelizacją to zastępca zastępuje burmistrza ale ma ograniczone obowiązki i trwa sezon urlopowy i nie wiadomo co będzie :mrgreen: :chetny czy będzie taka wola i mogą być zmiany

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 10 lipca 2005, 23:36

kolejna afera, może komisje zwołamy 8)

bojący się

Postautor: bojący się » 11 lipca 2005, 22:19

MirU <poznań> pisze:kolejna afera, może komisje zwołamy 8)

zgłaszam się na ochotnika =D>
P.S.
Warunkiem jest tylko to aby nie było ludzi pokroju komisji ds. PKN Orlen tych wykluczonych :^o [-X wszyscy wiedzą o kogo biega.
poseł G,M,W,

Gość

Postautor: Gość » 12 lipca 2005, 22:28

bojący się pisze:

P.S.
Warunkiem jest tylko to aby nie było ludzi pokroju komisji ds. PKN Orlen tych wykluczonych :^o [-X wszyscy wiedzą o kogo biega.
poseł G,M,W,

Nie ma chętnych

Gość

Postautor: Gość » 13 lipca 2005, 22:27

Anonymous pisze:
bojący się pisze:

P.S.
poseł G,M,W,

Nie ma chętnych

koniec tematu a mogło być zabawnie kamery , wywiady,spory kto ma racje
:?:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”