sprzedawczyki - czyli kulisy turnieju w Brzegu...

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

sprzedawczyki - czyli kulisy turnieju w Brzegu...

Postautor: MARIO » 19 września 2004, 09:15

Zaciekawiły mnie wpisy brzeskich kibiców (?) na księdze gości stronki Wisły Kraków, miłej lektury:

Niejaki bartek napisał:
:arrow: JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA:) SPODOBAŁA MI SIĘ WASZA DRUŻYNA MIMO ŻE JESTEM Z BRZEGU.... GENEZA UPODOBANIA...... SOBOTA 11 09 2004 GODZ 20....... POCZĄTEK MECZU Z DRUŻYNĄ Z ROSJI:).... OGROMNA ILOŚC KIBICÓW NA TRYBUNACH OKOŁO 15:):p....... I NA POZÓR WYDAJE SIĘ ŻE POLACY POWINNY KIBICOWAĆ WIŚLE:) MY JESTESMY POLAKAMI WIEC WIŚLE KIBICOWALIŚMY NORMALNIE:) JAKO ZE TAK MAŁO PUBLICZNOSCI TO SE WYPYLISMY PO BROWARKU:) WIADOMO VROWAR DODAŁ NAM SKRZYDEŁ:) I OD DRUGIEJ POŁOWY ZACZELIŚMY SUPER MOCNO KIBICOWAĆ WIŚLE..... JEDNAK SPOSTRZEGLIŚMY ZE WIEKSZOŚĆ Z NIKŁEJ PUBLICZNOSCI JEST ZA ROSJANKAMI!!! ZDZIWLIŚMY SIĘ, CZYŻBY JAKIES NIEDOBITKI STALINA.... WYTYKAL I NAS PALCAMI PRZY SKANDAWANIACH TYPU:) JESTEŚMY Z WAMI WISEŁKA JESTEŚMY Z WAMI:).... ROZGORYCZONY DZIADEK PODLAZŁ DO NAS I SI PYTA CZY JESTESMY Z KRAKOWA A MY NA TO ŻE Z BRZEGU:) WIĘC ON DO NAS CO WY ODPIERD.... PRZECIEZ MUSIMY WAZELINOWAĆ ROSJANOM I DOBRZE PRZED NIMI WYPAŚĆ BO JAK DOBRZE WYPADNIEMY DO ZOSTAWIĄ U NAS W BRZEGU CENTRA Z ICH DRUŻYNY... I ODSZEDŁ.... PO KRÓTKICH NARADACH..... I STWIERDZENIU ZE JESTESMY POLAKAMI I ŻE NIE BEDZIEMY KIBICOWAC ZADNEMU ZABORCY JAK TE SPRZEDAWCZYKI CO ZA CENTRA DLA BRZEGU POTRAFIĄ POZBYĆ SIE POLSKOŚCI....... I WTEDY ZACZELIŚMY KIBICOWAĆ WISEŁCE ZE ZDWOJONĄ SIŁĄ,,,,, WIEMY ZE KOSZYKARK WISŁY TO SŁYSZAŁY I RO BARDZO WYRAŹNIE:) ŁAWKA REZERWOWYCH KLASKAŁA RAZEM Z NAMI:) BO PO PUATEJ HALI ECHO NIESIE:) I BYŁA SUPER ATMOSFERA.... NAPRAWDĘ WCZULIŚMY SIĘ:) A TE SPRZEDAWCZYKI DALEJ NIEMRAWO ROSJANKOM KIBICOWAŁY JEDYNIE OKLASKUJĄC ICH ZDOBYTE PUNKTY I CO JAKIŚ CZAS WYZYWAJĄC SĘDZIEGO... BO TYLKO TO BYŁO NA ICH POZIOMIE... ROBILISMY WSZYSTKO BO TO CHODZIŁO ROWNIEZ O COS WIECEJ BO O NASZĄ GODNOŚĆ:)ZŻYLIŚMY SIĘ STRASZNIE DUCHOWO Z TĄ DRUŻYNĄ...... WISŁA PRZEGRYWAŁA ZE 2 MINUTY PRZED OKOŁO 5 PPUNKTAMI, WTEDY NASZ DOPING WZRÓSŁ..... PRZY TAKIEJ CICHEJ HALI BARDZO LATWO BYŁO PESZYĆ ZAWODNICZKI PRZY RZUTACH WOLNYCH.... I DZIĘKI KASZLENIU NASZMU ALA GRUŹLICA..... ROSJANKI MIAŁY SKUTECZNOŚC RZUTÓW WOLNYCH 1 NA 6 W OSTATNICH MINUTACH MECZU:) I UDAŁO SIĘ WISŁA DOPROWADZIŁA DO DOGRYWKI!!!! A W DOGRYCE SZYBCIUTKO ODSKOCZYŁA I ROSJANKI MUSIAŁY GONIĆ I JUŻ NIE DOGONIŁY, MIMO ZE WISŁA WYGRAŁA TYLKO JEDNYM PUNKTEM:) INNY EPIZOD Z TEGO MECZUM ZABAWNY TO ZE CI KIBICE SPRZEDAWCZYKI GROZILI NAM ŻE JEŚLI BEDZEMY KIBICOWAC WIŚLE TO ZAŁATWIĄ NAM ZAKAZ WCHODZENIE NA MCZE ODRY W SEZONIE:) A MY NA TO BUAHAHAHAHA CO WY MOŻECIE..... NO I GROZILI NAM MIN SWOJĄ MUSKULATURA, A MY NA TO OLEWKA:)KIBICUJEMY DALEJ WIŚLE:) BO TYLKO TO PRZYNIESIE SKUTAK I PRZYNIOSŁO:) PO MECZU PODZIĘKOWALIŚMY KOSZYKARKOM WISŁY ZA STWORZENIE WSPANIAŁEGO WIDOWISKA I ONE NAM SIE ODWDZIECZYŁY:) OKLASKUJĄC NASZĄ SKROMNĄ CZWÓRCĘ:) TO BYŁO SUPER UCZUCIE:) SPRZDAWCZYKI UCICHLI I SIĘ ODDALILI.... A MY RADOWALIŚMY SIĘ ISKANDOPWALIŚMY WISŁA WISŁA..... I KOSZYKARKI ZNÓW W NASZĄ STRONĘ SIE ODWRÓCIŁY I ZGOTOWAŁY NA WIWAT BOMBA:) PO MECZU PODESZLISMY PD HALĘ I SKANDOWALIŚMY WISŁA W DRODZE DO AUTOBUSU WISEŁKI........ I KOSZYKARKI OSOBISCIE NAM KLASKAŁY A TRENARZY DZIĘKOWALI:) CO DAŁO NAM RADOCHĘ WIELKĄ BO PEWNIE CZUŁY NASZE WSPARCIE W TYM ZACIĘTYM MECZU:) TEN TEKST NAPISAŁRM W PRZEPŁYWIE EUFORII KTÓRA JESZCZE ZE MNIE NIE ZESZŁA PS Z MOICH KUMPLI TEŻ:) JUTRO OSTANI MECZE 6ZESPOŁOWEGO TURNIEJU W BRZEGU I CHCIALIŚMY PÓJŚĆ I NA MECZ ODRY I NA WISŁY..... I OKAZUJE SIĘ ZE TE ZESPOŁY GRAJĄ RAZEM W OSTATNIM MECZU TURNIEJU........ NIE JESTESMU Z TEGO POWODO ZADOWOLENI..... BO CHCIELIŚMY KIBICOWAC NA DWÓCH MECZACH NA JEDNYM ODRZE A NA DRUGIM WIŚLE....... A TAK TO BĘDZIEMY WEWNĘTRZNIE ROZDARCI BO ZAUROCZENIE DO WISŁY TAK SZYBKO Z NAS NIE ZEJDZIE:)BO KOSZYKARKI WISŁY ZAPEWNIŁY NAM WSPANIAŁY WIECZÓR, GDZIE WYGRAY Z ROAJANKAMI I NAJWAZNIEJSZE DAŁY NAM SATYSFAKCJĘ BYCIA GÓRĄ NAD SPRZEDAWCZYKAMI:) DZIĘKUJĄ Z TEGO MIEJSCA GORĄCO KOSZYKARKOM WISŁY:) I POZDRAWIAM CAŁY KRAKÓW..... I PAMIĘTAJCIE CZY TO WISŁA CZY TO ODRA .... JESTESMY POLAKAMI I TYLKO POLSKIM ZESPOŁOM MAMY KIBICOWAĆ:) POWODZENIA W EUROLIDZE:) ALE SIE ROZPISAŁEM ALE WARTO BYŁO:) PEACE MAKE LOVE NOT WAR:)

:arrow: niejaki sorej:

Pozdrowienia dla gorących Koszykarek z Krakowa przesyła kibic z BRZEGU!!!(Jeden z tych co kibicowal wam w meczu z ruskimi i nietylko:P [ten w dlugich wlosach:D])

:arrow: globi kaktus:

Ja również pozdrawiam wspaniałe krakowskie koszykarki!!! Ja jestem tym trzecim, też w długich włosach, ale ten z okularami. ODRA RULEZ WISŁA RULEZ POLSKA RULEZ!!!
PS. Odra wygrała z Wisłą 2 punktami, ale nie miejcie nam tego za złe...
3majcie się!!!

a odpowiedź z Krakowa była krótka:
:arrow: A kogo to interesuje? My nie potrzebujemy pikników do dopingu!

Adam
Żak

Postautor: Adam » 19 września 2004, 09:16

bywa i tak... :lol:

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 19 września 2004, 09:43

niesamowite :-)

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Re: sprzedawczyki - czyli kulisy turnieju w Brzegu...

Postautor: GURU » 19 września 2004, 10:30

MARIO pisze:Zaciekawiły mnie wpisy brzeskich kibiców (?) na księdze gości stronki Wisły Kraków, miłej lektury:

Niejaki bartek napisał:
:arrow: JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA:) SPODOBAŁA MI SIĘ WASZA DRUŻYNA MIMO ŻE JESTEM Z BRZEGU.... GENEZA UPODOBANIA...... SOBOTA 11 09 2004 GODZ 20....... POCZĄTEK MECZU Z DRUŻYNĄ Z ROSJI:).... OGROMNA ILOŚC KIBICÓW NA TRYBUNACH OKOŁO 15:):p....... I NA POZÓR WYDAJE SIĘ ŻE POLACY POWINNY KIBICOWAĆ WIŚLE:) MY JESTESMY POLAKAMI WIEC WIŚLE KIBICOWALIŚMY NORMALNIE:) JAKO ZE TAK MAŁO PUBLICZNOSCI TO SE WYPYLISMY PO BROWARKU:) WIADOMO VROWAR DODAŁ NAM SKRZYDEŁ:) I OD DRUGIEJ POŁOWY ZACZELIŚMY SUPER MOCNO KIBICOWAĆ WIŚLE..... JEDNAK SPOSTRZEGLIŚMY ZE WIEKSZOŚĆ Z NIKŁEJ PUBLICZNOSCI JEST ZA ROSJANKAMI!!! ZDZIWLIŚMY SIĘ, CZYŻBY JAKIES NIEDOBITKI STALINA.... WYTYKAL I NAS PALCAMI PRZY SKANDAWANIACH TYPU:) JESTEŚMY Z WAMI WISEŁKA JESTEŚMY Z WAMI:).... ROZGORYCZONY DZIADEK PODLAZŁ DO NAS I SI PYTA CZY JESTESMY Z KRAKOWA A MY NA TO ŻE Z BRZEGU:) WIĘC ON DO NAS CO WY ODPIERD.... PRZECIEZ MUSIMY WAZELINOWAĆ ROSJANOM I DOBRZE PRZED NIMI WYPAŚĆ BO JAK DOBRZE WYPADNIEMY DO ZOSTAWIĄ U NAS W BRZEGU CENTRA Z ICH DRUŻYNY... I ODSZEDŁ.... PO KRÓTKICH NARADACH..... I STWIERDZENIU ZE JESTESMY POLAKAMI I ŻE NIE BEDZIEMY KIBICOWAC ZADNEMU ZABORCY JAK TE SPRZEDAWCZYKI CO ZA CENTRA DLA BRZEGU POTRAFIĄ POZBYĆ SIE POLSKOŚCI....... I WTEDY ZACZELIŚMY KIBICOWAĆ WISEŁCE ZE ZDWOJONĄ SIŁĄ,,,,, WIEMY ZE KOSZYKARK WISŁY TO SŁYSZAŁY I RO BARDZO WYRAŹNIE:) ŁAWKA REZERWOWYCH KLASKAŁA RAZEM Z NAMI:) BO PO PUATEJ HALI ECHO NIESIE:) I BYŁA SUPER ATMOSFERA.... NAPRAWDĘ WCZULIŚMY SIĘ:) A TE SPRZEDAWCZYKI DALEJ NIEMRAWO ROSJANKOM KIBICOWAŁY JEDYNIE OKLASKUJĄC ICH ZDOBYTE PUNKTY I CO JAKIŚ CZAS WYZYWAJĄC SĘDZIEGO... BO TYLKO TO BYŁO NA ICH POZIOMIE... ROBILISMY WSZYSTKO BO TO CHODZIŁO ROWNIEZ O COS WIECEJ BO O NASZĄ GODNOŚĆ:)ZŻYLIŚMY SIĘ STRASZNIE DUCHOWO Z TĄ DRUŻYNĄ...... WISŁA PRZEGRYWAŁA ZE 2 MINUTY PRZED OKOŁO 5 PPUNKTAMI, WTEDY NASZ DOPING WZRÓSŁ..... PRZY TAKIEJ CICHEJ HALI BARDZO LATWO BYŁO PESZYĆ ZAWODNICZKI PRZY RZUTACH WOLNYCH.... I DZIĘKI KASZLENIU NASZMU ALA GRUŹLICA..... ROSJANKI MIAŁY SKUTECZNOŚC RZUTÓW WOLNYCH 1 NA 6 W OSTATNICH MINUTACH MECZU:) I UDAŁO SIĘ WISŁA DOPROWADZIŁA DO DOGRYWKI!!!! A W DOGRYCE SZYBCIUTKO ODSKOCZYŁA I ROSJANKI MUSIAŁY GONIĆ I JUŻ NIE DOGONIŁY, MIMO ZE WISŁA WYGRAŁA TYLKO JEDNYM PUNKTEM:) INNY EPIZOD Z TEGO MECZUM ZABAWNY TO ZE CI KIBICE SPRZEDAWCZYKI GROZILI NAM ŻE JEŚLI BEDZEMY KIBICOWAC WIŚLE TO ZAŁATWIĄ NAM ZAKAZ WCHODZENIE NA MCZE ODRY W SEZONIE:) A MY NA TO BUAHAHAHAHA CO WY MOŻECIE..... NO I GROZILI NAM MIN SWOJĄ MUSKULATURA, A MY NA TO OLEWKA:)KIBICUJEMY DALEJ WIŚLE:) BO TYLKO TO PRZYNIESIE SKUTAK I PRZYNIOSŁO:) PO MECZU PODZIĘKOWALIŚMY KOSZYKARKOM WISŁY ZA STWORZENIE WSPANIAŁEGO WIDOWISKA I ONE NAM SIE ODWDZIECZYŁY:) OKLASKUJĄC NASZĄ SKROMNĄ CZWÓRCĘ:) TO BYŁO SUPER UCZUCIE:) SPRZDAWCZYKI UCICHLI I SIĘ ODDALILI.... A MY RADOWALIŚMY SIĘ ISKANDOPWALIŚMY WISŁA WISŁA..... I KOSZYKARKI ZNÓW W NASZĄ STRONĘ SIE ODWRÓCIŁY I ZGOTOWAŁY NA WIWAT BOMBA:) PO MECZU PODESZLISMY PD HALĘ I SKANDOWALIŚMY WISŁA W DRODZE DO AUTOBUSU WISEŁKI........ I KOSZYKARKI OSOBISCIE NAM KLASKAŁY A TRENARZY DZIĘKOWALI:) CO DAŁO NAM RADOCHĘ WIELKĄ BO PEWNIE CZUŁY NASZE WSPARCIE W TYM ZACIĘTYM MECZU:) TEN TEKST NAPISAŁRM W PRZEPŁYWIE EUFORII KTÓRA JESZCZE ZE MNIE NIE ZESZŁA PS Z MOICH KUMPLI TEŻ:) JUTRO OSTANI MECZE 6ZESPOŁOWEGO TURNIEJU W BRZEGU I CHCIALIŚMY PÓJŚĆ I NA MECZ ODRY I NA WISŁY..... I OKAZUJE SIĘ ZE TE ZESPOŁY GRAJĄ RAZEM W OSTATNIM MECZU TURNIEJU........ NIE JESTESMU Z TEGO POWODO ZADOWOLENI..... BO CHCIELIŚMY KIBICOWAC NA DWÓCH MECZACH NA JEDNYM ODRZE A NA DRUGIM WIŚLE....... A TAK TO BĘDZIEMY WEWNĘTRZNIE ROZDARCI BO ZAUROCZENIE DO WISŁY TAK SZYBKO Z NAS NIE ZEJDZIE:)BO KOSZYKARKI WISŁY ZAPEWNIŁY NAM WSPANIAŁY WIECZÓR, GDZIE WYGRAY Z ROAJANKAMI I NAJWAZNIEJSZE DAŁY NAM SATYSFAKCJĘ BYCIA GÓRĄ NAD SPRZEDAWCZYKAMI:) DZIĘKUJĄ Z TEGO MIEJSCA GORĄCO KOSZYKARKOM WISŁY:) I POZDRAWIAM CAŁY KRAKÓW..... I PAMIĘTAJCIE CZY TO WISŁA CZY TO ODRA .... JESTESMY POLAKAMI I TYLKO POLSKIM ZESPOŁOM MAMY KIBICOWAĆ:) POWODZENIA W EUROLIDZE:) ALE SIE ROZPISAŁEM ALE WARTO BYŁO:) PEACE MAKE LOVE NOT WAR:)

:arrow: niejaki sorej:

Pozdrowienia dla gorących Koszykarek z Krakowa przesyła kibic z BRZEGU!!!(Jeden z tych co kibicowal wam w meczu z ruskimi i nietylko:P [ten w dlugich wlosach:D])

:arrow: globi kaktus:

Ja również pozdrawiam wspaniałe krakowskie koszykarki!!! Ja jestem tym trzecim, też w długich włosach, ale ten z okularami. ODRA RULEZ WISŁA RULEZ POLSKA RULEZ!!!
PS. Odra wygrała z Wisłą 2 punktami, ale nie miejcie nam tego za złe...
3majcie się!!!

a odpowiedź z Krakowa była krótka:
:arrow: A kogo to interesuje? My nie potrzebujemy pikników do dopingu!

To są prawdziwi kibice :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Niby brzescy kibice a nie wiedzą komu kibicować :D :D :D Są rozdarci (hehehehehe)
To jest dobre

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 19 września 2004, 10:39

Tak się składa, że byłem akurat na tym meczu (Wisły z Oremburg). I faktycznie było tak jak ten koleś napisał. Jednakże dzień wcześniej kiedy rozgrywany był mecz Wisły z CCC Ci sami kolesie, co publicznie podkreślają swoje przywiązanie do Wisły, dopingowali zespół z CCC, kiedy większość sali była z Wisłą. Wyzywali zawodniczki Białej Gwiazdy, miasto Kraków obrzucali obelgami. Minąło 24h i z fanów CCC zrobili się fanami Wisły, którą dzień wcześniej wyzywali. Uważam, że oni poczuli się bardziej dowartościowani robiąc coś na przekur większości :) Można im tylko pogratulować chęci dopingowania.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 19 września 2004, 22:12

Ciekawa sytuacja była w Brzegu! Kto to byli za ludzie zna ktoś ich!
:?:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 21 września 2004, 10:06

Mam akurat trochę czasu i wczytałem się w ten tekst - i sądzę;
po pierwsze tam się nic nie stało! Opisywać wołowymi literami w przydługim elaboracie jakieś drobne epizody to dziwne.
Mam nadzieję, że ci czterej (?) kolesie nie uraczą nas strasznymi
opowieściami jak nie zjadł kaszki, choć mamusia kazała, wrócił godzinę
później z dworu czy nie umył rączek przed spaniem, a tatuś już ... już
miał sprawdzić!
Po drugie wtrącanie do sportu elementów rasistowsko-ksenofobicznych
jest niedopuszczalne. Też w przypadku Wisły, gdzie w tym sezonie będą
grały 2 białorusinki, a i w zeszłym grał gość zza wschodniej granicy
( Elina Stefanowska ).
Po trzecie gdyby np. w Ostrowie zorganizowano turniej i przyjechały np.
szwedki ( to też kiedyś zaborcy ) i grały z np. Gorzowem, a publika
dopingowałaby przyjezdne to dla mnie ten fakt nie miałby najmniejszego
znaczenia. Zero zainteresowania i zero przeżyć.
Po czwarte: gdy ktoś do mnie mówi - obojętne stary czy młody, wysoki
czy niski, gruby czy chudy, łysy czy zarośnięty to słucham i analizuję.
W tym przypadku, będąc na miejscu tych młodych ludzi wiem, że:
moje szare komórki zapaliłyby mi we łbie światełko ostrzegawcze:
może facet mówi prawdę? może rzeczywiście są jakieś gadki?
może ludziom mocno związanym z koszem w Brzegu zależy na wyjątkowo dobrym przyjęciu gości? A co będzie jak rzeczywiście w tym , czy na następny rok pojawi się gracz z Rosji i może z tej komandy?
Wyjdę na durnia!!!!
Może bym tylko patrzył, może oklaskiwałbym ładne akcje obu drużyn!
Na pewno nie byłbym ostentacyjnie wbrew, a już na 100% nie opisywałbym tego!!! Bo tu nie było o czym pisać, tu się nic nie stało!
Jeśli ci młodzieńcy tak mocno przeżywają taki epizod, nic nie znaczącą
błahostkę, to ja przepraszam, ale są z tych co to "w dupie był, gówno
widział"- jeszcze raz pardon.
Podsumowując: to żadna sprawa, żenujące podniecenie się niczym
i duże niebezpieczeństwo wyjścia na niedorozwoja, gdy rzeczywiście gracz z Rosji - teraz czy później trafi do Brzegu :lol:

Gość

Postautor: Gość » 25 września 2004, 08:48

http://sorey.blog.onet.pl/

Jak kogoś naprawdę to interesuje, to to są te małolaty.
Ostrzegam, że nic ciekawego :lol:

Gość

Postautor: Gość » 25 września 2004, 09:37

Anonymous pisze:http://sorey.blog.onet.pl/

Jak kogoś naprawdę to interesuje, to to są te małolaty.
Ostrzegam, że nic ciekawego :lol:

Dobrze wiedziec jak wygladają, trzeba bedzie któregoś meczu ich zchaczyć za takie bzdurne pier.... Więc chłopaczki uwaga w sezonie.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”