Romans pod koszem...

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Romans pod koszem...

Postautor: MARIO » 19 września 2004, 14:19

Gazeta codzienna "Fakt" podaje:

" Zapomnijcie o flirtach z tą dziewczyną! Piękna koszykarka Agnieszka Szott (22 l.) z Gorzowa znów ma chłopaka "

Obrazek

:wink:

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 19 września 2004, 14:50

Może ktoś przytoczy cały artykuł - ciekawy jestem co ten brukowiec napisał.

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 19 września 2004, 15:36

Viallos pisze:Może ktoś przytoczy cały artykuł - ciekawy jestem co ten brukowiec napisał.

autorem jest KRZYŚ

" Fani urody Agnieszki Szott (22 l.) muszą zapomnieć o flirtach z atrakcyjną zawodniczką. Miss polskich koszykarek znowu jest zajęta.
Aga właśnie wróciła do swojego byłego chłopaka Marcina Stefańskiego (23 l.) koszykarza reprezentacji Polski, z którym rozstała się w maju.
- Muszę podziękować za to swojej siostrze. Aga się z nią przyjaźni i wpadła do niej w odwiedziny. Tak się złożyło, że się później spotkaliśmy. Długo rozmawialiśmy. Potem Aga przyjechała do mnie w odwiedziny i znowu jesteśmy razem - cieszy się Marcin Stefański który przygotowuje się już do sezonu z francuskim klubem JDA Dijon.
- Szybko się rozeszło. Widzę, że Marcin już zdążył się pochwalić. Zrobię mu awanturkę przez telefon. A mówią, że to kobiety są plotkarkami! Wygląda na to, że faceci mają dłuższe języki - śmieje się Agnieszka Szott.
Nie tak dawno parę tworzyli Kordian Korytek(29 l. Gravelines Dunkierka) i Elżbieta Międzik (21 l. belgijski BSC Namur), ale od pewnego czasu nie są już razem. "

Oto artykuł w całości. No comment...

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 19 września 2004, 21:44

MARIO pisze:

Nie tak dawno parę tworzyli Kordian Korytek(29 l. Gravelines Dunkierka) i Elżbieta Międzik (21 l. belgijski BSC Namur), ale od pewnego czasu nie są już razem. "

Oto artykuł w całości. No comment...
... :shock: gdz8ie ta Ela miała oczy.....Taka ładna dziewczyna z takim toprnym Korytkiem.......szkoda słów . co do Agi Szott to mam nadzieję ,że gazety będą o niej pisały ze względu na bardzo dobrą grę w klubie i w reprezentacji, a nie ze względu na zawirowania miłosne...[/quote]

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 19 września 2004, 22:05

Fakt to rasowy szmatławiec nie ma o czym pisać to zabrał się za koszykarki! Precz mi z tym dziadostwem! :twisted: :twisted:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 września 2004, 15:46

MARAS pisze:Fakt to rasowy szmatławiec nie ma o czym pisać to zabrał się za koszykarki! Precz mi z tym dziadostwem! :twisted: :twisted:

I kto to mówi????
O ile mnie pamięć nie myli to jeszcze nie tak dawno rozpisywałeś się o życiu prywatnym Beaty Predehl. Taki nagły zwrot w poglądach???
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”