TRANSFERY- rozmowy
Moderator: Moderatorzy
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
TRANSFERY- rozmowy
Nie jest to dobry czas na takie zagadnienia. Myslę jednak, że trzeba powoli wprowadzić ten temat w dziale pierwsza liga. Nie wiadomo wprawdzie, które zespoły zagrają w lidze. Wiemy jednak, że jest trochę pewniaków. Każdy z Was zna jakieś koszykarki, każdy z Was może w mniejszym lub wiekszym stopniu przyczynić sie do rozwoju tego tematu.
Wszystko transfery prawdopodobnie proszę dokładnie podkreślać odpowiednim słowem: coś słyszałem, podobno, wydaje mi się, widziałem, ale, itp.
Co do pewnych przejść zawodniczek w pierwszej lidze to pisać jak najbardziej jeżeli już coś wiecie.
Więc wzorem głównego forum- aktualności robimy temat o pierwszej lidze.
PS. Być może zaraz po ogłoszeniu listy klubów przystępujących do ligi podzwonię trochę i postaram się jak najwięcej dowiedzieć na temat co/ gdzie? i jaka zawodniczka. Pozdro
Wszystko transfery prawdopodobnie proszę dokładnie podkreślać odpowiednim słowem: coś słyszałem, podobno, wydaje mi się, widziałem, ale, itp.
Co do pewnych przejść zawodniczek w pierwszej lidze to pisać jak najbardziej jeżeli już coś wiecie.
Więc wzorem głównego forum- aktualności robimy temat o pierwszej lidze.
PS. Być może zaraz po ogłoszeniu listy klubów przystępujących do ligi podzwonię trochę i postaram się jak najwięcej dowiedzieć na temat co/ gdzie? i jaka zawodniczka. Pozdro
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2005, 09:00 przez mati, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Żołnierz
Re: TRANSFERY
Mati przechodzi z Ostrovii do Włókniarza Pabianice. Za Szymona i Kowalika którzy są na testach w Olimpii Poznań. 
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Żołnierz pisze:Mati przechodzi z Ostrovii do Włókniarza Pabianice. Za Szymona i Kowalika którzy są na testach w Olimpii Poznań.
Nareszcie Polfa w młodzież inwestuje
Żołnierz pisze:Mati przechodzi z Ostrovii do Włókniarza Pabianice. Za Szymona i Kowalika którzy są na testach w Olimpii Poznań.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
A ja słyszałem, że Żołnierz na dniach ma wyjechać na testy do Osy Zgorzelec
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

-
Żołnierz
Szymon pisze:Żołnierz pisze:Mati przechodzi z Ostrovii do Włókniarza Pabianice. Za Szymona i Kowalika którzy są na testach w Olimpii Poznań.
![]()
![]()
![]()
A ja słyszałem, że Żołnierz na dniach ma wyjechać na testy do Osy Zgorzelec![]()
Nie stać Was moi drodzy na mnie. ale Wili moze przejść do Was za mniejszą kasę. a Ci Ostrovi to za free.
Pewnie tak,niech realizują ten transfer..PozdroSzymon pisze:No ja nie wiem czy transfer Wilsona taki tani by był![]()
![]()
![]()
Przecież już samo utrzymanie "takiego zawodnika" sporo by kosztowało![]()
![]()
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2005, 11:33 przez Wrona, łącznie zmieniany 1 raz.
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
Tom
-
Tom
Agnieszka Budnik podpisała jako druga po Monice Siwczak-Drajksler kontrakt na grę w Duda PWSZ Gąsior Leszno. Bardzo prawdopodobny jest też gra w leszczyńskim zespole Katarzyny Kosczielny( Filar Sosnowiec). Drugim trenerem leszczyńskiego zespołu został pan Grześczyk, dotychczasowy trener Unii Swarzędz.
Trwają rozmowy z jeszcze jedną zawodniczką. Drużynę opuszcz M. Rzeźnik.