Ogłoszenie!!!!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 11 lipca 2005, 08:54

Ziomek pisze:Fakt że zamknięcie tematu o Alicji nie było najmądrzejszm posunięciem ale to już jest przeszłość. Ale mam pytanie do człowieka który zamknął ten temat czy chce aby fani Alicji Perlińskiej wypowiadali się o niej na tematach poświęconych innym rzeczom ?? To tylko pogmatwa forum. Z poważaniem dla zamykającego Ziomek

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego co piszesz. Jeśli tak się stanie to prędzej czy później dojdzie do takiej sytuacji, że każdy wątek będzie zamknięty, a Ty (lub inni fani, którzy będą tak postępować) możesz szybko to forum opuścić.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Ziomek » 11 lipca 2005, 14:24

Po pierwsze to je nie powiedziałem że ja będe tak postępował . Pozdrawiam
:D W Moim Życiu Liczy Się Tak Naprawdę Tylko Pabianicki Klub Koszykówki Kobiet. MRKS Jest Całym Moim Życiem, Od Kiedy Straciłem Ciebie Kochanie :D

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Ziomek » 11 lipca 2005, 14:27

ale jeśli CIę to obraziło to przepraszam i mam prośbę !!!!!!!!!!!!!!! "Nie kłućmy się już' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D W Moim Życiu Liczy Się Tak Naprawdę Tylko Pabianicki Klub Koszykówki Kobiet. MRKS Jest Całym Moim Życiem, Od Kiedy Straciłem Ciebie Kochanie :D

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 11 lipca 2005, 14:33

Ziomek pisze:Fakt że zamknięcie tematu o Alicji nie było najmądrzejszm posunięciem ale to już jest przeszłość. Ale mam pytanie do człowieka który zamknął ten temat czy chce aby fani Alicji Perlińskiej wypowiadali się o niej na tematach poświęconych innym rzeczom ?? To tylko pogmatwa forum . Z poważaniem dla zamykającego Ziomek

Możecie próbować pisać o Alicji w innych tematach. Ostrzegam jednak, że wszystko bedzie natychmiast usuwane i w oststeczności (tak jak napisał Wojteg) dostaniecie bana!!!!!
Powtarzam raz jeszcze. Jest to Forum Koszykówki Kobiet!!!! Jeśli chcecie pisać tylko o Ali, to poczekajcie na Jej stronę i tam sie udzielajcie!!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Ziomek » 11 lipca 2005, 15:59

Ok ja wszystko rozumiem i nie piszę tylko o Alicji ale o całym PZKK i jest ok

mlody kibic włókniarza

Postautor: mlody kibic włókniarza » 12 lipca 2005, 17:17

szymonie uwazam ze dobrze bardzo zes zrobil ze zamkles temet o Alici. ja lubie te zawodniczke i nawet mnie sie podoba i ladnie tez se gra w kosza ale nie dalo sie juz czytac tych durenskich wpisow tych chlopaczkow co gadaja ze sa kibicami polfy. polfa nie ma swich kiboli bi wsyscy se dopinguja wlokniarza. tzeba pozadek zrobic bo cos tu sie bajzel zrobil. i musze powtorzyc pytanie do ciebie czy ten obraz to nasz nowy szalik, i moze napisz cos nam prawdziwym kibica wlokniarza czy bedziemy jakies moze zebrania se robic co do nowego sezonu. bo se tak mysle ze musisz miec jakies ciekawe pomysly moze i nawet znow jakas piosene olozyles. ja musze powidziec ze moge sie nawet na jakies balony dolorzyc zeby kupic i zrobic szow jak na sledziach z gdyni.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 12 lipca 2005, 20:30

Witaj młody kibicu.
Owszem, obraz który się pojawia na dole moich postów, przedstawia nowe szaliki Włókniarza.
Jeśli chodzi o pomysły na nowy sezon, to hmmm..... mam jeden. Mianowicie musicie wziąść sprawy w swoje ręce. Ja schodzę ze sceny, więc macie pole do popisu! Oczywiście służę radą i chętnie podzielę się z Wami moim doświadczeniem. Jednak to Wy - młodzi kibice Włókniarza musicie wykazać się inicjatywą. Nadszedł Wasz czas, więc go wykorzystajcie!!!!
Pozdrawiam.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Wróć do „Archiwum”