;-)

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 17 lipca 2005, 11:46

Przecież ładne kobiety to obojętnie co by miały na sobie to zawsze ładnie wyglądają :roll:

ps. Seba masz szczęście , że nie ja kompletuje drużyne Lotosu bo gdyby to ode mnie zależało to bym wam zabrał jeszcze kilka zawodniczek i chyba nie chcesz wiedzieć które :mrgreen:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 17 lipca 2005, 11:50

Nawet się nie waż :!: :!: :!:
Nie dla psa kiełbasa :!: :!: :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 17 lipca 2005, 12:25

Kibic... looozik... najpierw zapłaćcie za te, które z Olimpii chcecie pozyskać w tym sezonie :) Bo póki co, to Twój zespół bardzo chce, ale najlepiej tak, jak Jabłoński... ZA DARMO... ale gdzieś mam nadzieję te "prawo silniejszego" w Polsce się kończy :?

A co do Olimpijek... ja wiem, jaki mamy zespół .... hihih.. mam oczy :) Wszystkie są śliczne i strasznie sympatyczne, i mogę się założyć, że z chęcią kompletując swój, zabrałbyś nam wszystkie... no ale Szymon ma 100% racji! To jest OLIMPIA... ten zespół ma swój charakter, duszę... historię i jeszcze sporo zostało tym dziewczynom do zapisania kart w tej długoletniej historii, którą kiedyś zapisywały między innymi Ksenia Szwajbowicz, Ilona Mądra i inne legendy. A Wy sobie tam nad morzem budujcie swoją....

Obrazek
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Gość

Postautor: Gość » 18 lipca 2005, 21:20

Seba pisze:Kibic... looozik... najpierw zapłaćcie za te, które z Olimpii chcecie pozyskać w tym sezonie :) Bo póki co, to Twój zespół bardzo chce, ale najlepiej tak, jak Jabłoński... ZA DARMO... ale gdzieś mam nadzieję te "prawo silniejszego" w Polsce się kończy :?

A co do Olimpijek... ja wiem, jaki mamy zespół .... hihih.. mam oczy :) Wszystkie są śliczne i strasznie sympatyczne, i mogę się założyć, że z chęcią kompletując swój, zabrałbyś nam wszystkie... no ale Szymon ma 100% racji! To jest OLIMPIA... ten zespół ma swój charakter, duszę... historię i jeszcze sporo zostało tym dziewczynom do zapisania kart w tej długoletniej historii, którą kiedyś zapisywały między innymi Ksenia Szwajbowicz, Ilona Mądra i inne legendy. A Wy sobie tam nad morzem budujcie swoją....

Czesc Seba nie podpisuje sie ale ty wiesz kto ja jestem wierz mi ze lotos zaplaci bo jako jedyny klub w polsce placi. wiec nie martw sie. pozdrawiam i zycze powodzenia w nadchodzacym sezonie

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 19 lipca 2005, 00:08

Też myślę, że Lotos zapłaci, w końcu obie nasze znakomite zawodniczki warte są o wiele więcej niż te marne dla czołowego w Europie zespołu grosze. Jestem tylko w lekkim szoku, gdy po czytaniu w każdym miejscu przez ostatnie dwa miesiące o nowych zawodniczkach Lotosu, okazuje się, że to nie do końca tak... bo stan faktyczny jest taki, że póki co obie pozostają Olimpijkami. Taki też przydział klubowy powinien być między innymi podawany na stronach związkowych i przy okazji zdobycia srebra na ME ;) Co do tego, że "zapłaci, bo jako jedyny w Polsce płaci"... nie mnie oceniać... nie wiem tego po prostu, czy jako jedyny... wiem tylko, że póki co nie zapłacił. Mam nadzieję, dla dobra obu klubów i samych zawodniczek, że uczyni to w najbliższym czasie, bo to, co jest groszami dla klubu skali Lotosu, dla tych, co szkolą tak dobre zawodniczki, stanowić będzie pewnie około 1/3 budżetu na przyszły sezon ;) Z tymi pieniędzmi z pewnością łatwiej będzie naszej kadrze trenerskiej wyszkolić godne następczynie odchodzących "w świat" Olimpijek.

Pozdrowionka

Gość

Postautor: Gość » 19 lipca 2005, 16:49

Seba pisze:Też myślę, że Lotos zapłaci, w końcu obie nasze znakomite zawodniczki warte są o wiele więcej niż te marne dla czołowego w Europie zespołu grosze. Jestem tylko w lekkim szoku, gdy po czytaniu w każdym miejscu przez ostatnie dwa miesiące o nowych zawodniczkach Lotosu, okazuje się, że to nie do końca tak... bo stan faktyczny jest taki, że póki co obie pozostają Olimpijkami. Taki też przydział klubowy powinien być między innymi podawany na stronach związkowych i przy okazji zdobycia srebra na ME ;) Co do tego, że "zapłaci, bo jako jedyny w Polsce płaci"... nie mnie oceniać... nie wiem tego po prostu, czy jako jedyny... wiem tylko, że póki co nie zapłacił. Mam nadzieję, dla dobra obu klubów i samych zawodniczek, że uczyni to w najbliższym czasie, bo to, co jest groszami dla klubu skali Lotosu, dla tych, co szkolą tak dobre zawodniczki, stanowić będzie pewnie około 1/3 budżetu na przyszły sezon ;) Z tymi pieniędzmi z pewnością łatwiej będzie naszej kadrze trenerskiej wyszkolić godne następczynie odchodzących "w świat" Olimpijek.

Pozdrowionka

Seba to niezły macie budżet w nadchodzącym sezonie. Z tego co mi wiadomo to za obie wasz klub winien dostać ok 40000 zł (1/3 tzn ze was budzet 120 000-nieźle), z czego 12000 jest dla trenera Cudaka. Pozdrawiam.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 19 lipca 2005, 17:12

:) Nie jestem skarbnikiem klubowym i szczerze mówiąc NIE MAM ZIELONEGO POJĘCIA, jakim budżetem dysponować będzie w tym roku Olimpia - jestem zwykłym, szarym kibicem i nie mnie wtrącać się w takie sprawy. Pisząc 1/3 określiłem to w baaaardzo przybliżonych granicach, kierując się swoimi prywatnymi obliczeniami potrzeb... pewnie trochę przesadziłem i raczej te 40 tysięcy będzie stanowiło jednak większą część funduszy... no ale pomarzyć sobie można o fortunie;). Na pewno potrzebne będą większe pieniądze niż w zeszłym sezonie - w końcu w tym nadchodzącym przyjdzie dziewczynom zrobić kolejny krok do przodu - czekają występy w pierwszej lidze, dochodzą rozgrywki w nowej kategorii (juniorek starszych), znowu zgłoszone zostaną kadetki. Kwota w związku z transferami do Lotosu bardzo się więc przyda, by wszystko funkcjonowało na poziomie zapewniajacym postep. Masz rację - 40 tysięcy dla Olimpii i reszta dla SMSu ( ;) przydadzą się...) - tyle się należy... co do jakichś 12 tysiecy... nie mam pojęcia o czym mówisz, nikomu w kieszeń nie zaglądam, również Tobie... Mam nadzieję, że poinformujesz wszystkich błyskawicznie, kiedy te zobowiązania Lotosu zostaną uregulowane... ja przez dwa miesiące żyłem w przekonaiu, że skoro już ogłoszono transfer, to oznacza, że ... więc jak widać nie śledzę finansów :)... no ale cieszę się, że trzymasz rękę na pulsie i na KKforum kibice Olimpii i nie tylko tak szybko mogą dowiadywać się wszystkich szczegółów.

Pozdrowionka

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 20 lipca 2005, 07:27

Podobnie jak Seba uważam, że dziewczyny z Olimpii Poznań są najfajniejsze, a na dowód tego ta foteczka z trzema Olimpijkami.
Czułem się onieśmielony w takim towarzystwie :wink:

Obrazek
..you got to lose, to know how to win..

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 20 lipca 2005, 10:00

18 powinna grać w Lotosie :mrgreen:

ps Odczep się od "mojej" koszykarki ;) i nie chodzi mi o 18 Obrazek
bo z tego co wiem to pierwsza od prawej to już "moja" koszykarka ;) Obrazek
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2005, 10:01 przez KIBIC, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 lipca 2005, 10:01

MARIO pisze:(...) dziewczyny z Olimpii Poznań są najfajniejsze (...)

No popatrz, popatrz.... czyli juz nie SMS, ani dziewczyny z wielu innych klubów, o których pisałeś podobnie, tylko akurat z Olimpii :) Mam nadzieję, że nawrócenie na jedyną słuszną wiarę, przy której my trwamy od 15 lat, będzie trwało dłużej niż w tamtych przypadkach... 8)

Ps. Kibic - Ty może zmień klub, bo ten Twój .... hmmm, skoro wszystkie nasze koszykarki chciałbyś mieć u siebie. Chcesz im dopingować - nic prostszego... ale o Lotosie możesz zapomnieć :lol: :lol: :lol: Czy Kibice Olimpii są jedynymi w Polsce, którzy by nie chcieli, by ich zespół się zmieniał??? I nie chcą nikomu podbierać koszykarek, bo wystarczą im ich własne ;) hmmmmmm

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 20 lipca 2005, 10:43

Lotos juz ma wiele dobrych koszykarek 8) wystarczy juz im, poza tym Margo i tak pewnie przywiezie do dyni jakas nowa Amerykanke jeszcze...
to tak samo jak ponoc dzialacze z pabianic chcieli nam zabrac Mrozika :evil: ale na szczescie nic z tego nie wyszlo :D

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 20 lipca 2005, 12:32

Mytek pisze: to tak samo jak ponoc dzialacze z pabianic chcieli nam zabrac Mrozika :evil: ale na szczescie nic z tego nie wyszlo :D

Nie zabrać ale zaproponować lepsze warunki kontraktu :) tylko ona przewidzała ze z Herktem czekają ją ciężkie czasy...

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 20 lipca 2005, 14:55

mati pisze:Nie zabrać ale zaproponować lepsze warunki kontraktu :) tylko ona przewidzała ze z Herktem czekają ją ciężkie czasy...

z mojego punktu widzenia byla to (kolejna) "proba kradziezy"(zwroccie uwage na cudzyslow). Najpierw dzialacze z Pabianic skusili Gabi i Panti, w tym sezonie do Włókniarza przeszla Krupa...., duzo naszych juz tam poszlo...dobrze ze Mrozik zostala w Poznaniu :D
co do Herkta to tez racja....za jego kadencji nas Natalia nie pograa sobie zbyt duzo....a treraz w Polfie nie byloby lepiej...

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 lipca 2005, 15:07

Zaczynasz przesadzać. Jakiej "kradzieży"??? Prawa rynku. Trzeba było tym koszykarkom więcej zaoferować kasy to by zostały w Poznaniu.
A już totalnie rozśmiesza mnie zdanie że Toma to Wasza zawodniczka!
No sorry bardzo, ale to działacze z Pabianic ją do Polski sprowadzili, wyleczyli i wypromowali. U Was grała raptem rok i teksty w stylu "nasza Toma" rozwalają mnie konkretnie!
Sytuacja Pantelejewej jest jeszcze bardziej wymowna. Boże, gdzie ona nie grała.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 20 lipca 2005, 16:23

Seba pisze: No popatrz, popatrz.... czyli juz nie SMS, ani dziewczyny z wielu innych klubów, o których pisałeś podobnie, tylko akurat z Olimpii :) Mam nadzieję, że nawrócenie na jedyną słuszną wiarę, przy której my trwamy od 15 lat, będzie trwało dłużej niż w tamtych przypadkach... 8)

No więc w SMS nadal pozostają fajne dziewczyny, w innych klubach też. :D a nawracać się nie muszę :wink:
..you got to lose, to know how to win..

Wróć do „Inne kluby”