Niewiedziałem że umiesz latać.......Mytek pisze:spadłem z niebios
Uffff... koniec sezonu - I CO DALEJ? ;-)
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
Seba ty uważaj bo widze , że nie dbasz o "swoje" dziewczyny na każdej imprezie pijecie to potem dziewczyny przytyją od picia i nie będą mogły grać 
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
KIBIC pisze:Seba ty uważaj bo widze , że nie dbasz o "swoje" dziewczyny na każdej imprezie pijecie to potem dziewczyny przytyją od picia i nie będą mogły grać
Ale Ty p... głupoty
A uściślając fakty. Jeśli uważasz że lampka (właściwie to kubeczek) szampana na grillu z okazji zakończenia sezonu jest jakimś wielkim piciem, to współczuję Ci i proponuję udać się czym prędzej do lekarza, najlepiej do tego zajmującego się głową
A w kwestii formalnej, to jakoś się tak dziwnie składa że to w Gdyniii zawodniczki "tyją". No i jakoś nie słyszałem by jakaś Olimpijka prowadziła samochód po pijaku, czego nie można powiedzieć o "gdyńskich gwiazdach"
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Ten mój post faktycznie jest głupi nie wiem po co go napisałem ale po tym co napisałeś to widać , że jednak ty masz cos z głową a nie ja
ten post z resztą i tak nie był do Ciebie
na koniec prośba nie przeginaj

ten post z resztą i tak nie był do Ciebie
na koniec prośba nie przeginaj

(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Hmmm..... ja mam coś z głową??? Możliwe, nikt nie jest idealny
Jednak ja w przeciwieństwie do Ciebie, gdy coś piszę to wiem po co
Twój durny post może i nie był do mnie, ale oczerniał koszykarki, które miałem przyjemność poznać i nie mogę takim "praktykom" przyglądać się bezczynnie
Co do Twojej prośby, to nie wiem o co Ci chodzi
. Ja nawet na myśli nie miałem by zacząć przeginać 
Twój durny post może i nie był do mnie, ale oczerniał koszykarki, które miałem przyjemność poznać i nie mogę takim "praktykom" przyglądać się bezczynnie
Co do Twojej prośby, to nie wiem o co Ci chodzi
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Szymon pisze:Hmmm..... ja mam coś z głową??? Możliwe, nikt nie jest idealnyJednak ja w przeciwieństwie do Ciebie, gdy coś piszę to wiem po co
![]()
Twój durny post może i nie był do mnie, ale oczerniał koszykarki, które miałem przyjemność poznać i nie mogę takim "praktykom" przyglądać się bezczynnie![]()
przyłączam się w całej rozciągłości.
Szymon pisze:Hmmm..... ja mam coś z głową??? Możliwe, nikt nie jest idealnyJednak ja w przeciwieństwie do Ciebie, gdy coś piszę to wiem po co
![]()
Twój durny post może i nie był do mnie, ale oczerniał koszykarki, które miałem przyjemność poznać i nie mogę takim "praktykom" przyglądać się bezczynnie![]()
Co do Twojej prośby, to nie wiem o co Ci chodzi. Ja nawet na myśli nie miałem by zacząć przeginać
Przesadzasz nic złego nie napisałem
Ale jesli jakieś koszykarki Olimpii uważaja inaczej to przepraszam.
Jak dla mnie koniec tematu
jeśli dalej chcesz ze mną na ten temat gadać to nie tu tylko na pw
ps Poczytaj to co pisałem o Olimpijkach w innych postach to będziesz wiedział co o dziewczynach myśle
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Szymon, Mytek - LOOOOOOZ.... jak my, albo koszykarki Olimpii choć odrobinę martwilibyśmy się, co tam chorego "rodzi się" w niektórych głowach, to już dawno nazywać byście mogli nas i nasze zawodniczki NAJWIĘKSZYMI NADZIEJAMI POLSKIEJ KOSZYKÓWKI!
)) Tak, tak Kibic - wiem, przeginam... i wiesz co mnie to....
Jeszcze raz w tym miejscu BARDZO DZIĘKUJĘ naszym Koszykarkom za wspaniałą, kulturalną, sportową zabawę podczas naszego WIELKIEGO MECZU i pózniejszego spotkania przy grillu! Bawiliśmy się naprawdę SUPER... mamy nadzieję, że Wy też;)... a to, co myślą i piszą niektórzy zazdrośnicy na ten temat, to już mało istotne. Trzeba wiedzieć jak i kiedy się bawić, a kiedy WYGRYWAĆ;)... nastepnym razem z nami już nie wygracie
Pozdrowionka!
Jeszcze raz w tym miejscu BARDZO DZIĘKUJĘ naszym Koszykarkom za wspaniałą, kulturalną, sportową zabawę podczas naszego WIELKIEGO MECZU i pózniejszego spotkania przy grillu! Bawiliśmy się naprawdę SUPER... mamy nadzieję, że Wy też;)... a to, co myślą i piszą niektórzy zazdrośnicy na ten temat, to już mało istotne. Trzeba wiedzieć jak i kiedy się bawić, a kiedy WYGRYWAĆ;)... nastepnym razem z nami już nie wygracie
Pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']