www.polskikosz.pl
01.08.2005, 12:12
Mecze reprezentacji Polski w TVP3 Regionalnej
Mecze eliminacyjne do Mistrzostw Europy w koszykówce kobiet i mężczyzn - z udziałem reprezentacji Polski - relacjonować będzie TVP3 Regionalna.
Pierwsze spotkanie kobiecej reprezentacji Polski z Węgrami w Jaworznie zostanie pokazane 7. sierpnia o 15.45, natomiast drugie - z Finlandią w Krośnie 21. sierpnia o 18.50. Mecze komentować będą: Ryszard Łabędź i Maciej Starowicz.
Zwycięskie wyjście z tych potyczek nie gwarantuje jeszcze reprezentacji Polski awansu do ME. W dniach 28-30 sierpnia w Turcji rozegrany zostanie turniej barażowy. W przypadku udziału w nim Polek TVP3 planuje relacje.
[/b][/list][/code][/quote]
Mecze reprezentacji Polski w TVP3 Regionalnej
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
TVP pokazywała całe mecze i fajnie sie to oglądało... tylko ja akurat na "żywo" w tv widziałem tylko porażki naszych..czyli 2x czechy , francja i koszmar z hiszpanią... miejmy nadzieje, że w ogóle Nasze Laski bedą miały możliwość zaprezętowania się w tv ... chyba że wybuchnie nowa afera i trzeba bedzie komisje powoływać 
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

Re: Mecze reprezentacji Polski w TVP3 Regionalnej
Tutejszy pisze:Mecze komentować będą: Ryszard Łabędź i Maciej Starowicz.
No jest git
..you got to lose, to know how to win..
- hellraiser
- Junior
Seba pisze:Znając naszą TVP to jeśli nasze Panie awansują (OBYYYY!!!!), to relację z ME obejrzymy wyobrażnią![]()
Polska rzeczywistość telewizyjna...
Nie zgadzam się powinniśmy być wdzięczni telewizji ze stawia na koszykówke kobiecą.Przecież równie dobrze mogłaby pokazywać piłkę ręczną czy inną nic nie znaczącą dyscypline..Nie ma żadnych meretorycznych uzasadnień aby pokazywać włąśnie mecze Euroligowe Wisły,Lotosu,mecze reprezentacji...poza dobrą wolą telewizji.
-
Gość
hellraiser pisze:Seba pisze:Znając naszą TVP to jeśli nasze Panie awansują (OBYYYY!!!!), to relację z ME obejrzymy wyobrażnią![]()
Polska rzeczywistość telewizyjna...
Nie zgadzam się powinniśmy być wdzięczni telewizji ze stawia na koszykówke kobiecą.Przecież równie dobrze mogłaby pokazywać piłkę ręczną czy inną nic nie znaczącą dyscypline..Nie ma żadnych meretorycznych uzasadnień aby pokazywać włąśnie mecze Euroligowe Wisły,Lotosu,mecze reprezentacji...poza dobrą wolą telewizji.
dlaczego nic nei znaczaca. te ze wszyscy jestesmy fanami kosza nie oznacza ze reszta dyscyplin jest nic nie znaczaca
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ala lubi pływanie, Józek piłkę nożną a moja mama siatkówkę. Co to jest za rozmowa? Każdy ma swoje ulubione dyscypliny. Dla nas jest to KOSZYKÓWKA ŻEŃSKA, która nie jest ważna dla czegos innego. Trudno trafić w gusta Polaków. Niby najpopularniejsza jest piłka nożna? Ja osobiscie nie wiem bo dla mnie i w moim miescie jest to zuzel i koszykówka. Różnie jest- ja się cieszę bo jak najwiecej mojego ulubionego sportu w tv! Niech tak bedzie i dziekuje tvp jezeli wypali.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”