Olimpia Poznań - przed sezonem 2005/2006

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 29 lipca 2005, 12:18

A ja was wszystkich ....... Wiadomo,że najlepsi kibice są na Promienistej!!! Dobra Szymon Ty też jesteś dobry. :wink:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 29 lipca 2005, 12:25

:oops: :oops: :oops: dziekuję Żołnierz za uznanie.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 29 lipca 2005, 12:36

Szymon pisze::oops: :oops: :oops: dziekuję Żołnierz za uznanie.

Jakie uznanie? Z litości to zrobiłem. Z litości. Zebyś Mi więcej nie robił takich wślizgów na sali.

Dobra. PABIANICE (Ci dla których ich miasto jest najważniejsze, a nie dlatych którzy próbują na siłę stać się Łodzianami) THE BEST.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 29 lipca 2005, 14:14

Szymon - jeżeli bedziesz już coś wiedział co z Twoim SUPER planem naszego występu po latach na sali Włókniarza, to zaraz krzycz!:) Mam wielką nadzieję, że to się uda i przygotowanie Olimpijek do sezonu "zahaczy" też o Pabianice!

Pozdrawiam naszych Przyjaciół - Kibiców Włókniarza!

Ps. Kibice AZSu proszeni są jednak o kontynuowanie między sobą kłótni, wymiany poglądów czy jak to zwał przez gg lub na swoim podforum. Z góry DZIĘKUJĘ!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 29 lipca 2005, 14:22

Hmmmm..... mój plan :? ... fajnie by było, ale zaczynam w to wątpić :(
No ale zobaczymy, może jednak przyjmę zaproszenie na pewne spotkanie i coś się uda wynegocjować w tej sprawie :?

Pozdrowienia dla przyjaciół z Olimpii Poznań :?:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 01 sierpnia 2005, 14:31

Wielkie GRATULACJE dla Wery Idczak od wszystkich kibiców Olimpii Poznań z powodu zdobycia brązowego medalu Mistrzostw Europy i wybrania naszej koszykarki do najlepszej piątki tych mistrzostw!!! SUPER SPRAWA!:)

Obrazek

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 02 sierpnia 2005, 13:45

Skończmy ten nudny temat Mistrzostw. Co dalej z ligą????!!!!!!!

Drax
Żak

Postautor: Drax » 04 sierpnia 2005, 09:50

Żołnierz1 pisze:Skończmy ten nudny temat Mistrzostw. Co dalej z ligą????!!!!!!!

Popieram kolegę!!! Temat dziecięcych mistrzostw jest nudny i ciągnie się jak glut, a spory, która jest bystrzejsza, bardziej rozgarnięta i ładniej podaje bokiem już wychodzą. :x :x
A co dalej z ligą, możesz sobie zobaczyć w innym wątasie - skład naszej grupy itd... :wink:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 04 sierpnia 2005, 10:08

Drax pisze:

Popieram kolegę!!! Temat dziecięcych mistrzostw jest nudny i ciągnie się jak glut, a spory, która jest bystrzejsza, bardziej rozgarnięta i ładniej podaje bokiem już wychodzą. :x :x
A co dalej z ligą, możesz sobie zobaczyć w innym wątasie - skład naszej grupy itd... :wink:

Po pierwsze - tematu mistrzostw, które może by Cię bardziej interesowały, gdybyś choć raz wybrał się do Areny pokibicować zawodniczce Olimpii, dotyczą tutaj trzy krótkie wpisy (na 5 stronach)związane z bardzo dobrą grą i sukcesem naszej koszykarki - Weroniki Idczak... O tym, "która jest bystrzejsza, bardziej rozgarnieta i ładniej podaje" :shock: ... no cóż - proponuję troszeczkę myślenia i zapoznanie się z tym tematem, w którym o problematyce, która tak bardzo Cię wzruszyła NIE MA ANI SŁOWA! Rozmów o klapeczkach i kibicowaniu ja już nie rozwijałem...

Po drugie - tytuł tego tematu brzmi dość jednoznacznie... zanim zacznie się liga, czeka nas kilka turniejów sparingowych we wrześniu i sporo meczy z silnymi rywalami - m.in. Lotosem w Gorzowie. Występ Wery na ME był także częścią tematu "Olimpia - przed sezonem" ... nie interesuje Cię, to nie czytaj... I tyle...

O tym, jak wyglądać będzie liga można pisać... wiadomo... tylko, że póki co, oprócz składu zespołów (który znany jest od jakiegoś czasu) nic więcej za bardzo nie wiadomo.

Drax
Żak

Postautor: Drax » 04 sierpnia 2005, 10:53

Seba pisze:
Drax pisze:

Po pierwsze - tematu mistrzostw, które może by Cię bardziej interesowały, gdybyś choć raz wybrał się do Areny pokibicować zawodniczce Olimpii, dotyczą tutaj trzy krótkie wpisy (na 5 stronach)związane z bardzo dobrą grą i sukcesem naszej koszykarki - Weroniki Idczak... O tym, "która jest bystrzejsza, bardziej rozgarnieta i ładniej podaje" :shock: ... no cóż - proponuję troszeczkę myślenia i zapoznanie się z tym tematem, w którym o problematyce, która tak bardzo Cię wzruszyła NIE MA ANI SŁOWA! Rozmów o klapeczkach i kibicowaniu ja już nie rozwijałem...

Po drugie - tytuł tego tematu brzmi dość jednoznacznie... zanim zacznie się liga, czeka nas kilka turniejów sparingowych we wrześniu i sporo meczy z silnymi rywalami - m.in. Lotosem w Gorzowie. Występ Wery na ME był także częścią tematu "Olimpia - przed sezonem" ... nie interesuje Cię, to nie czytaj... I tyle...

O tym, jak wyglądać będzie liga można pisać... wiadomo... tylko, że póki co, oprócz składu zespołów (który znany jest od jakiegoś czasu) nic więcej za bardzo nie wiadomo.

Po pierwsze temat mistrzostw NA PEWNO nie zainteresowałby mnie bardziej gdybym się wybrał "choć raz" do Areny kibicować "naszej" zawodniczce, bo ja w przeciwieństwie do Ciebie kibicuję KLUBOM (klubowi) a nie zawodniczkom. Jest to bardzo zasadnicza różnica, którą dobrze byłoby abyś kiedyś pojął, unikając dzięki temu kolejnych frustracji i rozczarowań związanych z odchodzącymi wciąz zawodniczkami.
Poza tym, ja niestety zmuszony jestem do pracy zarobkowej co znacznie utrudnia bądź uniemożliwia mi robienie tego co mi się aktualnie podoba i na co mam ochotę.
Być może rzeczywiście mam problemy z myśleniem :shock: , ale zapewniam Cię że temat mistrzostw i wyższości jednej zawodniczki nad drugą w ogóle mnie NIE wzruszył...podobnie jak temat quayowych klapeczek. Co nie oznacza że nie mogę się w tym temacie wypowiadać, jak zreszta w wielu innych. Mógłbym Ci odpisać tym samym idiotycznym tekstem: nie podoba Ci się co napisałem? to nie czytaj.... tylko skąd będziesz wiedział że Ci się nie podoba....?? ot taka zagadka logiczna, nie tylko dla mających problemy z myśleniem....

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 04 sierpnia 2005, 11:00

:lol: Powyżyj typowe nie zawierające ani kszty treści majaczenie ... więc większości nie ma co komentować... Tylko jedna malutka sprawa...

Ja kibicuje klubowi.... od bardzo, bardzo dawna...jezdzę i chodzę na Jego mecze... i nie za bardzo rozumiem w czym sprzeczne jest to, że trzymam na każdym kroku kciuki za zawodniczki, które są akurat tego klubu koszykarkami???? Może mi wyjaśnisz łaskawie co takiego strasznego Cię uraziło w złożeniu gratulacji Koszykarce Olimpii, po osiągnięciu przez Nią życiowego sukcesu (brąz ME i pierwsza piątka tychże mistrzostw), czym także przyniosła rozgłos i chlubę klubowi, któremu ja i Ty (jak mówisz) kibicujemy?? Może wyjaśnisz, jak to jest kibicować klubowi, a nie być w stanie choćby złożyć gratulacji zawodniczce, która od kilku lat stanowi o sile tego klubu? Ba.. nie być w stanie choćby i nie obrażać tylko tejże koszykarki pisząc bzdety podobne, jakie Ty spłodziłeś poprzednio... Proszę o sensowną odpowiedz!

Drax
Żak

Postautor: Drax » 04 sierpnia 2005, 11:18

Jeżeli masz problemy z rozumieniem bardzo prostego tekstu to udaj się raczej do lekarza zamiat zarzucać komuś majaczenia.....
Spróbuje to ując kótko i w miarę prosto.
1. Wyraźnie napisałem że JA kibicuję klubowi ,a nie koszykarkom i jeżeli wolisz inaczej, proszę bardzo, ale nigdzie nie stoi napisane że to sprzeczność, co najwyżej MOJE zdanie, które mieć mi chyba wolno??
2. Nigdzie nikt (a przynajmniej nie ja) nie bronił Ci składac jej gratulacji... to jest dopiero majaczenie.... :lol:
3. To czy zawodniczka swoim świetnym występem przyniosła rozgłos swemu klubowi jest kwestią dyskusyjną, co najwyżej przyspieszy to jej exodus do innego klubu.
4. Fragment dotyczący pracy dotyczy tego, że mam bardzo ograniczony czas wolny, i nie mogę na przemian siedzieć przed kompem bądź chodzić na meczyki. Niestety. Myślałem że to jasne i łatwe do zrozumienia.... :shock:

Jeśli to, co "spłodziłem" w tej chwili nadal jest poza możliwościa Twojego zrozumienia to już nic nie poradzę, proponuję powrót do zdania pierwszego....

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 04 sierpnia 2005, 11:28

:lol: Mógłbyś jednak starać się na temat bardziej :lol:

Ad 4. A gdzie ja coś w poprzednim wpisie nawiązywałem do tego, co sie tyczy Twojej pracy? :shock: Coś mnie ominęło... a tak na marginesie - ME trwały bodajże 10 dni... napisz wprost, że nie chciałeś, a nie dorabiasz sobie chore ideologie tradycyjnie :lol: Mógłbym Ci pewnie napisać w Twoim stylu: "A ja kiedyś do Starachowic (np)... " ... ale po co... bezsens

Ad 1. Pokaż mi klub bez koszykarek :lol: :lol: :lol: Jak znajdziesz taki, będziesz szczęśliwy - nie bedzie Ci czytanie o nich bokiem wychodziło :lol: :lol:

Ad 2. Gdybym się przejmował Twoim zdaniem... buachachacha... wyraziłeś je we wpisie poniżej gratulacji... Niech Bóg strzeże zawodniczki przed takimi kibicami... a nie sorka - Ty masz w d... jak im idzie... klub Ci wygra sam mecz... sprzątaczka, trener, nadkomisarz... hihi

Ad 3. :lol: :lol: :lol: Tym tekstem po prostu WYMIOTŁEŚ!!!! hehehehehehe.. pewnie, że nie przynosi rozgłosu... możesz sobie dyskutować czy więcej słychać o kadetkach z Pcima Dolnego... tylko nie wiem, czy uda Ci się znależć drugiego do tak chorej dyskusji :lol: A co do drugiej części ... bo jest jeszcze bardziej rozśmieszająca - dobry występ "przyspieszy exodus do innego klubu"... ot i się wydało... Wera - co Ty zrobiłaś... było trzeba grać całe życie padlinę!!!! Wtedy do końca świata byś grała w Olimpii i mogła liczyć na "wsparcie" takiego kibica, jak Drax!!! A jak wtedy by się klub wspaniale rozwijał... jakie sukcesy by odnosił... wow.. żyć - nie umierać!!! Laski... NIGDY WIĘCEJ NIE GRAJCIE DOBRZE!!!! :lol: :lol: :lol:

ehhhh... dobrze Cię zrozumiałem? Czy pisząc myślisz o czymś innym, a tylko na forum i z pod klawy wychodzą potem jakieś bzdety?

Drax
Żak

Postautor: Drax » 04 sierpnia 2005, 11:45

No i jak widać udało mi się znaleźc drugiego do chorej dyskusji, i to jeszcze bardziej chorego :lol: :lol: nie wiem tylko czy ta choroba to aby nie jest zaraźliwa...? może to tylko od nic-nie-robienia.
Generalnie nie musisz się liczyć z moim zdaniem (gdzież bym tam śmiał tego oczekiwać). Przecież ja jestem nic nie wartym "kibickiem", a Ty nie byle jakim GURU tego forum i niech ktoś spróbuje mieć inne zdanie!!!!
Twój tekst o "trenerach i nadkomisarzach " jest tak debilny, że aż się nie chce dyskutować (zresztą jak tu dyskutować z Wyrocznią...)Gdyby wygrane mecze i pozycja klubu zależały tylko od kibiców, dawno bysmy byli w czołówce ekstraklasy, więc puknij się w czółko zanim coś napiszesz. Bo tak się akurat składa, że najwięcej zależy od tzw. "nadkomisarzy" (w naszym przypadku). I póki co sprowadzili ten klub do miana rezerw Quya....
Skoro jestem tak tępy i głupi, że można tylko polewać to nie odpisuj, po co się zniżać... tylko że akurat nie Ty jesteś osobą która będzie mi mówić jak i komu kibicować.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 04 sierpnia 2005, 11:59

:lol: Póki co dyskutujesz na temat tego, że dobry występ na ME zawodniczki Olimpii nie przynosi chluby klubowi, sam ze sobą... a to oznaki poważnej choroby psychicznej... bo gdyby Cię to ominęło, ja Cię tylko najoczywiściej w świecie WYŚMIAŁEM :lol: heheheehehehe... I tyle komentarza na temat tego, co spłodziłeś 8) Mojego tracenia czasu na Twoją osobę...

Pozdrawiam serdecznie :lol: :lol: :lol:

Wróć do „Inne kluby”