Olimpia Poznań - przed sezonem 2005/2006
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
Yo
Haha Drax Twoje wypowiedzi może wizualnie są całkiem ładne, ale nie mają najmniejszego sensu i składu. Sam w jednym zdaniu wykluczasz to co napisałeś w innym. <olaboga> Nawet nie potrzafisz odróżnić kiedy Seba z Tobą dyskutuje na poważnie a kiedy sobie żartuje. Jeżeli masz pisać takie bzdury to lepiej sobie odpuść. I nie pisze tego złośliwie. Szacunek i pozdrawiam.
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
Seba pisze::lol: Póki co dyskutujesz na temat tego, że dobry występ na ME zawodniczki Olimpii nie przynosi chluby klubowi, sam ze sobą... a to oznaki poważnej choroby psychicznej... bo gdyby Cię to ominęło, ja Cię tylko najoczywiściej w świecie WYŚMIAŁEMheheheehehehe... I tyle komentarza na temat tego, co spłodziłeś
Mojego tracenia czasu na Twoją osobę...
Pozdrawiam serdecznie![]()
![]()
Toż to szok!! Byłem święcie przekonany że dyskutuję z Tobą, ale skoro sam twierdzisz że jesteś nikim, to faktycznie koniec dyskusji....
Nie pozdrawiam, bo nie mam kogo
A ja tak jeszcze trochę bardziej na temat... Wera, jak można się było spodziewać, cieszyła się zainteresowaniem kilku, o wiele wyżej klasyfikowanych w Polsce, klubów. Jednak postanowiła pozostać w swoim mieście, bronić dalej barw swojego klubu... i to wszystko MIMO Jej bardzo dobrych występów
WIELKI SZACUNEK za tę mądra decyzję!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Drax pisze:Toż to szok!! Byłem święcie przekonany że dyskutuję z Tobą, ale skoro sam twierdzisz że jesteś nikim, to faktycznie koniec dyskusji....![]()
Nie pozdrawiam, bo nie mam kogo![]()
Seba pisze:A ja tak jeszcze trochę bardziej na temat... Wera, jak można się było spodziewać, cieszyła się zainteresowaniem kilku, o wiele wyżej klasyfikowanych w Polsce, klubów. Jednak postanowiła pozostać w swoim mieście, bronić dalej barw swojego klubu... i to wszystko MIMO Jej bardzo dobrych występówWIELKI SZACUNEK za tę mądra decyzję!
Oczywiście że tak i do tego się chętnie przyłączę!! ...jesli można ....
Re: Yo
Drax pisze:Noooo, tu za to nadąłeś tyle sensu, że aż głowa boli![]()
![]()
![]()
"wizualnie ładne wypowiedzi".....
Aha, nie zrozumiałeś o co chodzi. Przepraszam, następnym razem użyję łatwiejszego zwrotu
DaRiO pisze:Drax pisze:Noooo, tu za to nadąłeś tyle sensu, że aż głowa boli![]()
![]()
![]()
"wizualnie ładne wypowiedzi".....
Aha, nie zrozumiałeś o co chodzi. Przepraszam, następnym razem użyję łatwiejszego zwrotu. Pozdrawiam.
No faktycznie nie zrozumiałem
Następnym razem użyj po prostu zwrotu sensownego (jeśli potrafisz).
Drax pisze:
No faktycznie nie zrozumiałem![]()
może wytłumacz ten idiotyzm??
![]()
Oo proszę, jaką szanowny kolega forumowicz ma kulturę, ojoj :] . Nie mam czego tłumaczyć, bo każdy powinien zrozumieć co miałem na myśli. I wogóle kończę z Tobą dyskutować bo to do niczego nie prowadzi :]. Obrażać też potrafię, ale to nie o to chodzi. Pozdrawiam Cię serdecznie
DaRiO pisze:Drax pisze:
No faktycznie nie zrozumiałem![]()
może wytłumacz ten idiotyzm??
![]()
Oo proszę, jaką szanowny kolega forumowicz ma kulturę, ojoj :] . Nie mam czego tłumaczyć, bo każdy powinien zrozumieć co miałem na myśli. I wogóle kończę z Tobą dyskutować bo to do niczego nie prowadzi :]. Obrażać też potrafię, ale to nie o to chodzi. Pozdrawiam Cię serdecznie.
Zapewniam Cię, że gdybym chociaż miał zamiar Cię obrazic, zrobiłbym to znacznie bardziej dosadnie, ale takiego zamiaru nie miałem.
Napisałeś bezsensowne zdanie, mieszając się niepotrzebnie do kłótni która nie dotyczyła ani Ciebie ani Twojego klubu i później nie wiedziałeś jak z tego wybrnąć, ot i tyle. Ale skoro skonczyłeś dyskusję, to bardzo się cieszę i obiecuję, że zawsze juz będę próbował pisac ładnie wizualnie
Drax pisze:
Zapewniam Cię, że gdybym chociaż miał zamiar Cię obrazic, zrobiłbym to znacznie bardziej dosadnie, ale takiego zamiaru nie miałem.![]()
Napisałeś bezsensowne zdanie, mieszając się niepotrzebnie do kłótni która nie dotyczyła ani Ciebie ani Twojego klubu i później nie wiedziałeś jak z tego wybrnąć, ot i tyle. Ale skoro skonczyłeś dyskusję, to bardzo się cieszę i obiecuję, że zawsze juz będę próbował pisac ładnie wizualnie![]()
Hmmm, faktycznie masz rację, niepotrzebnie się wtrąciłem. Ale ciężko było mi nie zabrać głosu w tej rozmowie, gdy widziałem brednie, które wypisywałeś. A to, że temat nie dotyczy mnie ani klubu nie odbiera mi prawa głosu. To jest forum człowieku! Z czego niby miałem wybrnąć? Napisałem sensowne zdanie i trzymam się tego cały czas. Ale widzę, że z Tobą nie idzie wygrać, bo choćbyś wiedział, że nie masz racji, to się do tego nie przyznasz. Więc nie pozostaje mi nic innego jak podziękować ze dyskusję. Pozdrawiam.
DaRiO pisze:Drax pisze:
Zapewniam Cię, że gdybym chociaż miał zamiar Cię obrazic, zrobiłbym to znacznie bardziej dosadnie, ale takiego zamiaru nie miałem.![]()
Napisałeś bezsensowne zdanie, mieszając się niepotrzebnie do kłótni która nie dotyczyła ani Ciebie ani Twojego klubu i później nie wiedziałeś jak z tego wybrnąć, ot i tyle. Ale skoro skonczyłeś dyskusję, to bardzo się cieszę i obiecuję, że zawsze juz będę próbował pisac ładnie wizualnie![]()
Hmmm, faktycznie masz rację, niepotrzebnie się wtrąciłem. Ale ciężko było mi nie zabrać głosu w tej rozmowie, gdy widziałem brednie, które wypisywałeś. A to, że temat nie dotyczy mnie ani klubu nie odbiera mi prawa głosu. To jest forum człowieku! Z czego niby miałem wybrnąć? Napisałem sensowne zdanie i trzymam się tego cały czas. Ale widzę, że z Tobą nie idzie wygrać, bo choćbyś wiedział, że nie masz racji, to się do tego nie przyznasz. Więc nie pozostaje mi nic innego jak podziękować ze dyskusję. Pozdrawiam.
Oczywiście że masz prawo głosu i nikt Ci tego facet nie odbiera, ale to była akurat wymiana dość.... jakby to powiedzieć..... osobista...? Nieważne zresztą.
I na tym właśnie to wszystko polega. Ty twierdzisz że ja piszę głupoty, a ja że Ty. Bo każdy ma prawo do swojego osądu w każdej sprawie i do swojego spojrzenia na każdy temat. Nie ja pierwszy na tym forum stwierdziłem że Seba nie potrafi akceptowac odmiennych poglądów
Poparłem mojego kolegę Żołnierza Obijającego Się Na Urlopie
I zrozum, że nie chodzi o to, żeby "wygrać" dyskusję jak to ująłeś, tylko żeby poglądy odmienne na jakiś temat nie były traktowane jako "chore", "majaczenia" itd.... bo to jest dopiero chore, zabijające wszelką dyskusję, czyli coś po co takie fora są tworzone.....Ufffff
Będzie krótko, ale i tak za wiele czasu Tobie Drax poświęciłem...
Po pierwsze - sam jesteś chory... wpisów dotyczących mistrzostw były.... 3 (słownie TRZY... wszystkie po dwa zdania.. ostatni kilka dni temu z prostymi gratulacjami dla koszykarki Olimpii - SKANDAL!!! Te wpisy "wychodzą bokiem"... wiadomo
) na 70! Coś Ci się pomyliły tematy i walnąłeś głupotę, z której próbowałeś wybrnąć nieudolnie, pisząc kolejne głupoty.
Po drugie - to, że Ciebie - kibica Olimpii, a nie koszykarek, które w niej grają, Mistrzostwa Europy rozgrywane w Poznaniu nie interesują, nie daje Ci ŻADNEGO prawa obrażać zawodniczki, która osiagnęła, reprezentując barwy naszego klubu, swój życiowy sukces... ani deprecjonować (trudne słowo) rangi Jej sukcesu! Nie muszę Ci chyba cytować Twojego "pomylonego", pierwszego wpisu...
Po trzecie - dyskusja nie była w żadnym razie "osobista" - każdy, kto bedzie pisał głupoty na temat koszykarek reprezentujacych barwy Olimpii mógłby się spodziewać dokładnie TAKIEJ SAMEJ reakcji! Obojętnie czy byłby to kibic Lotosu, AZSu, ŁKSu czy Olimpii... Jeśli z Twojej strony była osobista to tylko współczuć Tobie.... mnie Twoje zdanie odnośnie mnie kompletnie nie interesuje...
Po czwarte - masz rację... w życiu nie zaakceptuję tak chorych poglądów, jakie wyraziłeś dziś w swoich wpisach ("nie graj dobrze, bo odejdziesz z klubu", "sukces zawodniczki nie przynosi chluby klubowi" czy też "kibicuję klubowi i jest mi obojętna zawodniczka, która w nim występuje"). Współczuję takiego myślenia...
I tyle znowu zmarnowanego mojego czasu na odpisywanie Tobie...
Po pierwsze - sam jesteś chory... wpisów dotyczących mistrzostw były.... 3 (słownie TRZY... wszystkie po dwa zdania.. ostatni kilka dni temu z prostymi gratulacjami dla koszykarki Olimpii - SKANDAL!!! Te wpisy "wychodzą bokiem"... wiadomo
Po drugie - to, że Ciebie - kibica Olimpii, a nie koszykarek, które w niej grają, Mistrzostwa Europy rozgrywane w Poznaniu nie interesują, nie daje Ci ŻADNEGO prawa obrażać zawodniczki, która osiagnęła, reprezentując barwy naszego klubu, swój życiowy sukces... ani deprecjonować (trudne słowo) rangi Jej sukcesu! Nie muszę Ci chyba cytować Twojego "pomylonego", pierwszego wpisu...
Po trzecie - dyskusja nie była w żadnym razie "osobista" - każdy, kto bedzie pisał głupoty na temat koszykarek reprezentujacych barwy Olimpii mógłby się spodziewać dokładnie TAKIEJ SAMEJ reakcji! Obojętnie czy byłby to kibic Lotosu, AZSu, ŁKSu czy Olimpii... Jeśli z Twojej strony była osobista to tylko współczuć Tobie.... mnie Twoje zdanie odnośnie mnie kompletnie nie interesuje...
Po czwarte - masz rację... w życiu nie zaakceptuję tak chorych poglądów, jakie wyraziłeś dziś w swoich wpisach ("nie graj dobrze, bo odejdziesz z klubu", "sukces zawodniczki nie przynosi chluby klubowi" czy też "kibicuję klubowi i jest mi obojętna zawodniczka, która w nim występuje"). Współczuję takiego myślenia...
Seba pisze:Będzie krótko, ale i tak za wiele czasu Tobie Drax poświęciłem...
Po pierwsze - sam jesteś chory... wpisów dotyczących mistrzostw były.... 3 (słownie TRZY... wszystkie po dwa zdania.. ostatni kilka dni temu z prostymi gratulacjami dla koszykarki Olimpii - SKANDAL!!! Te wpisy "wychodzą bokiem"... wiadomo) na 70! Coś Ci się pomyliły tematy i walnąłeś głupotę, z której próbowałeś wybrnąć nieudolnie, pisząc kolejne głupoty.
Nikt Ci nie kazał marnować swego megacennego czasu na odpisywanie mi, masz go jednak widać sporo, skoro jednak to robisz, przecząc samemu sobie na początek
Na resztę urojeń nie chce mi się reagować , bo skoro do tej pory nie pojąłeś, to już nigdy nie pojmiesz. A dysputę nazwałem osobistą, bo na każdą wypowiedź na temat zawodniczek Olimpii, która nie byłaby po Twojej myśli reagujesz iście histerycznie.
A Twoje obelgi kierowane pod moim adresem mam całkowicie gdzieś i traktuję jako wynurzenia pogrążonego w permanentnym (jeszcze trudniejsze słowo) marazmie frustrata.
Życzę miłego nie-marnowania cennego czasu na nie-odpisywanie mi oraz ldalsze owocne liczenie postów!
Jednak zmieniłem zdanie - zawsze zmarnuję trochę swojego co prawda drogocennego czasu (w porównaniu z brakiem sensu Twoich wypowiedzi to stracona każda sekunda na choćby i czytanie... ale cóż.. poświęcę się
), tylko po to, żeby wysłać Ci najzupełniej szczery komentarz do tego, co stworzyłeś z pomocą słownika...
Oto on...
KONIEC komentarza! Pozdrowionka;)
Oto on...
KONIEC komentarza! Pozdrowionka;)