Olimpia Poznań - przed sezonem 2005/2006

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Drax
Żak

Postautor: Drax » 04 sierpnia 2005, 16:41

Seba pisze:Jednak zmieniłem zdanie - zawsze zmarnuję trochę swojego co prawda drogocennego czasu (w porównaniu z brakiem sensu Twoich wypowiedzi to stracona każda sekunda na choćby i czytanie... ale cóż.. poświęcę się 8) ), tylko po to, żeby wysłać Ci najzupełniej szczery komentarz do tego, co stworzyłeś z pomocą słownika...

Oto on...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KONIEC komentarza! Pozdrowionka;)

:lol: :lol: :lol: Chyba mnie przeceniasz!!! Ale jak to miło....
Słownik+encyklopedia+koledzy i koleżanki z pracy+wyszukiwarki internetowe!!! Tak to stworzyłem!! :lol: :lol:
A we wzajemnej wymianie głupot różni nas tylko jedno... ja na swoje bzdury poświęciłem na tym forum jakieś 50 postów....a Ty na swoje brednie juz chyba grubo ponad 2 tysiące.... :lol: :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 04 sierpnia 2005, 16:50

Komentarz nr 2 - żeby nie być niegrzecznym względem kolegi Draxa komentarz się należy - taki na jaki zasługuje:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KONIEC komentarza nr 2

Nieoficjalnie (według informacji na dzisiaj) póki co uczestnikami turnieju organizowanego przez T.S. Ostrovię będą gospodarz, Olimpia Poznań, Osa Zgorzelec (nie potwierdziła jeszcze uczestnictwa) i MOS Wrocław... Mati, zgodnie z naciskami pozostałych uczestników, walczy jeszcze, by w turnieju udział wzięła również Unia Swarzędz.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 09 sierpnia 2005, 09:57

Drax pisze:..;.
Być może rzeczywiście mam problemy z myśleniem :shock: , ale zapewniam Cię że temat mistrzostw i wyższości jednej zawodniczki nad drugą w ogóle mnie NIE wzruszył...podobnie jak temat quayowych klapeczek. ....

:shock: :shock: :lol: :lol:

MARAS niezalog.

Postautor: MARAS niezalog. » 09 sierpnia 2005, 14:15

A mnie nie ruszaja twoje teksty o jakims tam Quayu :lol: :lol: :lol: :lol:

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 09 sierpnia 2005, 14:35

MARAS niezalog. pisze:A mnie nie ruszaja twoje teksty o jakims tam Quayu :lol: :lol: :lol: :lol:

Mnie też. :roll: Drax My wiemy jak jest. Najważniejszy własny Klub. A reszta? :P

Cegła

Postautor: Cegła » 21 sierpnia 2005, 19:50

Ale tutaj nudzicie. nic sie nie dzieje ciekawego. kto to jest wogole ten Drax??? Bierze dragi(pseudo drax chyba od tego) i wypisuje glupoty. Na meczach go nie widac a na forum sie madrzy. NARQ

Drax
Żak

Postautor: Drax » 21 sierpnia 2005, 20:29

Cegła pisze:Ale tutaj nudzicie. nic sie nie dzieje ciekawego. kto to jest wogole ten Drax??? Bierze dragi(pseudo drax chyba od tego) i wypisuje glupoty. Na meczach go nie widac a na forum sie madrzy. NARQ

:D :D :D Ooo jakiś nowy klon :D :D :D i wszystkim znany :D :D :D

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 05 września 2005, 11:22

W rozegranym wczoraj w Pniewach sparingowym spotkaniu koszykarki Olimpii uległy AZSowi Poznań 46:92. Mecz ten niestety był ciekawy jedynie w pierwszej kwarcie. Nasze koszykarki prowadziły nawet w pewnym momencie, ale jakby wystraszyły się, że mogą zrobić krzywdę starszym i bardziej doświadczonym w większości koleżankom z obozu. W następnych fragmentach zabrakło praktycznie wszystkiego, z czego słyną nasze zawodniczki - walki, dobrej obrony, kontrataków. Druga połowa to niestety koszykówka "plażowa" - wystarczy dodać, że nasze koszykarki zdobyły w niej tylko 15 punktów. Nie dla nich widać takie mecze o żadną stawkę, w dodatku z dobrymi znajomymi, bo zdarzało się, że na boisku przebywało jednocześnie czasem i 9 byłych lub obecnych zawodniczek Olimpii. W zespole AZSu wystąpiły bowiem doskonale znane w Poznaniu byłe Olimpijki - Natalia Waligórska i Dominika Górczak, oraz wypożyczone z naszego klubu Alicja Szarowska i Ania Urban, a także występująca w naszym klubie w sezonie 2003/2004 Ania Wieczorek. We wczorajszym sparingu na boisku pojawiły się oczywiście wszystkie Olimpijki przebywające na obozie w Pniewach. Najlepiej chyba wypadła Karolina Budeń, dobre momenty miały też Olga Pacyńska, Agata Rafałowicz i Kasia Najtkowska. W przyszły weekend już pierwszy prawdziwy sprawdzian siły i formy naszego zespołu przed nadchodzącym sezonem - Turniej w Gorzowie, gdzie Olimpia próbować będzie obronić tytuł zdobyty przed rokiem.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 05 września 2005, 11:25

wlasnie, Seba, masz jakies informacje gdzie grala Ania Wieczorek po sezonie 03/04 :?:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 05 września 2005, 11:35

Mytek pisze:wlasnie, Seba, masz jakies informacje gdzie grala Ania Wieczorek po sezonie 03/04 :?:

No właśnie, tak jak już Ci mówiłem wczoraj, dokładnie nie wiem, co się działo ze "Strusiem" w poprzednim sezonie. U nas niestety z powodu braku przeciwników w rozgrywkach 2 ligi, Ania grać nie mogła, bo nie miała gdzie - rocznik 86, czyli już w poprzednim sezonie nie juniorski. Jeśli czegoś nie pokręciłem, to dochodziły również problemy ze zdrowiem (ale pewny nie jestem). W obecnym sezonie na szczęście Struś będzie mogła sporo występować, bo oprócz pierwszej ligi, dochodzą także rozgrywki w juniorkach starszych.

POWODZENIA ANIA!!!:)

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 05 września 2005, 11:48

czyli rozumiem Ania ma szanse zostac kolejna po Werze, Ani i Ali zawodniczka wyporzyczona z Olimpii, tak? niezle:] jak wszedlem na hale to myslałem ze to jest Karolina Kaczmarek i ze jednak wrocila do poznania...... 8) :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 05 września 2005, 12:00

hmmm... wypożyczoną chyba nie - wydaje mi się, że Ania nie jest wychowanką Olimpii... się postaram w wolnej chwili dowiedzieć, jak to jest obecnie z przynależnością klubową "Strusia" ;) Chyba, że ona sama będzie szybsza i wyjaśni tę sprawę tutaj na KKForum... :)

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 05 września 2005, 14:16

hehe, miejmy nadzieje :D zapraszamy do AZSu :D

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 05 września 2005, 20:21

Seba pisze: W zespole AZSu wystąpiły bowiem doskonale znane w Poznaniu byłe Olimpijki - Natalia Waligórska...

jak tam wypadla Wasza/nasza Olimpijka :?: :wink: juz wymiata, czy dopiero zacznie w sezonie :?: :)

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 05 września 2005, 22:17

Już wymiata a w sezonie będzie jeszcze lepiej! :lol:

Pozdro
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Wróć do „Inne kluby”