AZS Poznań przed sezonem

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
talar
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: talar » 11 sierpnia 2005, 19:10

dokladnie Seba 5 razy ten sam cytat wklejony :lol: a az nie chce mi sie tego watku otwierac :) bo zawsze mysle ze moze cos nowego tutaj zostalo napisane a tu caly czas to samo <olaboga>. czekam w takim razie na jakies nowosci o AZSie :lol:
a jesli ktos nie wie gdzie jest Swarzez to zapraszam moge pokazac miasto i znajduje sie ono naprawde blisko Poznania

ps. dobrze Seba ze nic innego Tobie nie oklapło :wink: :P :P parole :lol: :lol: :lol:
parole... moje ulubione... ;)

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 11 sierpnia 2005, 21:32

proszę bardzo:

8.08 - 21.08 - poczatek treningow, głównie biegi(m.in. na Golęcinie)
22.08 - 6.09 - zgrupowanie w Pniewach
28.08 - 30.08 - AMP w Katowicach
7.09 - 8.10 - 1) sparingi z pierwszoligowcami z Torunie i Leszna
7.09 - 8.10 - 2) turniej w Brzegu
7.09 - 8.10 - 3) turniej o Puchar Rektora PWSZ w Gorzowie(narazie nic wiecej na ten temat nie wiem)

informacje zebralem z naszego podforum, strony internetowej no i wlasnych wiadomosci oczywiscie :D

za moj wczesniejszy post odbiegajacy od tematu, ktory zapoczatkowal lawine "cytowań" przepraszam :oops: :cry:

aaa, i bylbym zapomnial: pozdrowienia dla paroli :D:D:D<lol2>

Gość

Re: AZS Poznań przed sezonem

Postautor: Gość » 11 sierpnia 2005, 21:46

Tutejszy pisze:Z mniejszym obciążeniem będą też trenować Karolina Kaczmarek (z którą AZS uzgodnił już warunki umowy, ale nie została ona jeszcze podpisana) oraz Weronika Idczak. - Obie mają za sobą dość ciężkie lato, potrzebują więc trochę odpoczynku - przyznaje Szajek. Kaczmarek zdobyła bowiem z reprezentacją Polski srebrny medal w Młodzieżowych Mistrzostwach Europy, a teraz wystąpi jeszcze w juniorskich mistrzostwach kontynentu

Chyba trener Szajek nie ma rozeznania bo już wówczas było wiadomo że Karolina nie pojedzie na ME Jr. Czyżby po zdobyciu srebra reprezentacja nie była taka ważna???

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 11 sierpnia 2005, 21:57

a teraz jeszcze cosik o skladzie AZSu: na poczatek pozwole sobie wkleic liste transferowa, takze z naszego podforum:

PRZYBYŁY:

Natalia Waligórska (CCC Polkowice)
Karolina Kaczmarek (Ostrovia Ostrów)(brak jeszcze podpisanego kontraktu)

ODESZŁY:

Beata Krupska-Tyszkiewicz(PZU Polfa Pabianice)
Aleksandra Karpińska (AZS/PWSZ Gorzów Wlkp.)

POZOSTALY W KLUBIE:

Reda Jankowska
Natalia Mrozińska
Monika Sibora
Anna Pamuła
Joanna Lorek
Monika Ciecierska

PLOTKI / CHODZĄ SLUCHY:

Dominika Górczak (Ostrovia Ostrów)

-----------------------------------------------------------
=================================
-----------------------------------------------------------

z tego co mi wiadomo(nie wiem czy to nadal aktualnie, nie bylo mnie w poznaniu) to Dominika Górczak trenuje wstepnie z akademiczkami, ale zawodniczka naszego klubu nie jest. Poza tym z dziewczynami wedlug tego co napisal Wojtek trenuja Ania Urban oraz Ala Szarowska(dwie zawodniczki Olimpii) a takze Wera Idczak(chyba nie musze pisac skąd :wink: :D ) Oprócz tego Szajek (jak to zostalo okreslone) chce namowic na treningi w AZSie takze inne zawodniczki Olimpii (nie wiem dokladnie o kogo chodzi, byc moze o Agatę Rafałowicz). Pozwolenie treningow z naszymi zawodniczkami dostala takze Asia Jarkowska(widac szanse na porozumienie obydwu klubow z Poznania i ze Swarzedza i nadzieje na zatrzymanie Kulfona w Poznaniu - pisal juz o tym wczesniej Łukasz ). W treningach nie uczestnicza jeszcze dwie Natakie: Mrozińska oraz Waligórska(przebywaja na uniwersjadzie) oraz Reda(reprezentacja Litwy).
Napisalem to co mi wiadomo oraz to co przefiltrowalem ze stronki i z forum. To co napisalem moze sie roznic ciut od stanu faktycznego, gdyz nie bylo mnie przez tydzien z poznaniu i nie mialem dostepu do netu. Gdybym sie mylil to mnie prosze poprawcie :D Pozdrawiam :D
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2005, 22:27 przez Mytek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 11 sierpnia 2005, 22:05

Anonymous pisze:Chyba trener Szajek nie ma rozeznania bo już wówczas było wiadomo że Karolina nie pojedzie na ME Jr. Czyżby po zdobyciu srebra reprezentacja nie była taka ważna???

to juz trzebaby sama zawodniczke spytac, ale moze zmeczenie juz dalo sie we znaki??

Gość

Postautor: Gość » 11 sierpnia 2005, 22:44

Mytek pisze:
Anonymous pisze:Chyba trener Szajek nie ma rozeznania bo już wówczas było wiadomo że Karolina nie pojedzie na ME Jr. Czyżby po zdobyciu srebra reprezentacja nie była taka ważna???

to juz trzebaby sama zawodniczke spytac, ale moze zmeczenie juz dalo sie we znaki??[
To wcale nie jest oczywiste bo np Pietrzak gra w juniorkach.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 11 sierpnia 2005, 23:04

Anonymous pisze:To wcale nie jest oczywiste bo np Pietrzak gra w juniorkach.

tak? a to nie wiedzialem nawet.... a czemu Karo nie gra to juz tak jak mowilem, by trzeba sie jej spytac... :P :P

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 12 sierpnia 2005, 07:25

Ludzie każda reprezentacja do jakiej dostaje się powołanie jest niezwykle ważna. Karolina po tych mistrzostwach miala poprostu kłopoty zdrowotne. Mając na celu dobro dla siebie i swoją przyszłą karierę nie wzięła udziału w tych mistrzostwach i chwała jej za to. Jak widać było to zupełnie pozbawione sensu.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”