plotki wszelakie...
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
odswierzam ten temat, bo widze ze w innych tematach poruszyliscie sprawe wyjazdu na AMP do katowic(Maras) oraz sprwe skladek KK. tutaj mozemy o tym spokojnie pogadac, nie zasmiecajmy tematow o transferach i treningach AZSu.
w takim badz razie proponuje spotkanie male dopiero wtedy gdy wroci Bury, tak zeby wszyscy byli. wlasciwie to nie wiem jeszcze czy wrocil Majorek, bo Łukasz to wiem ze tak. Bury ma byc w polowie sierpnia, tak wiec moze wstepnie male spotkanie zrobimy w PIĄTEK 19 SIERPNIA. CO WY NA TO
wypowiadajcie sie
nad miejscem mozna sie jeszcze ze spokojem zastanowic, najwazniejsze zeby wszyscy sie zjawili
a jesli chodzi i skladki to "wisze" 20 zlotych
w takim badz razie proponuje spotkanie male dopiero wtedy gdy wroci Bury, tak zeby wszyscy byli. wlasciwie to nie wiem jeszcze czy wrocil Majorek, bo Łukasz to wiem ze tak. Bury ma byc w polowie sierpnia, tak wiec moze wstepnie male spotkanie zrobimy w PIĄTEK 19 SIERPNIA. CO WY NA TO
a jesli chodzi i skladki to "wisze" 20 zlotych
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Yo
Jeśli tutaj można pisać o czymkolwiek (chyba, ze to ma byc zwiazane z AZSem to sorry) to ja chcialem Wam podziękować za kartkę z wakacji
. Przyznam, że jeśli widokówka pokazuje to co widzieliscie na żywo to nawet fajnie tam musiało być
haha. Pozdro.
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl