UKS Dwunastka Leszno
Moderator: Moderatorzy
UKS Dwunastka Leszno
mam na imie zuzia i jestem córą Toma. mam 12 lat i od 4 lat gram w kosza. będe zdawać relacje z meczów. A to terminarz rozgrywek na turnieju w Ołomuńcu.(8-11 wrzesień)
Piątek 9.09.2005
13:00 Aritma Praha UKS Leszno
14:40 OSK Olomouc ZŠ Šumperk
16:20 BK Jičín Sokol Hr. Králové
18:00 OSK Olomouc Aritma Praha
Sobota 10.9.2005
8:40 Aritma Praha BK Jičín
10:20 Sokol Hr. Králové OSK Olomouc
12:00 UKS Leszno BK Jičín
13:40 ZŠ Šumperk Aritma Praha
15:20 UKS Leszno Sokol Hr. Králové
17:00 BK Jičín OSK Olomouc
18:40 ZŠ Šumperk UKS Leszno
Nedziela 11.9.2005
8:20 ZŠ Šumperk Sokol Hr. Králové
10:00 OSK Olomouc UKS Leszno
11:40 Aritma Praha Sokol Hr. Králové
13:20 BK Jičín ZŠ Šumperk
Piątek 9.09.2005
13:00 Aritma Praha UKS Leszno
14:40 OSK Olomouc ZŠ Šumperk
16:20 BK Jičín Sokol Hr. Králové
18:00 OSK Olomouc Aritma Praha
Sobota 10.9.2005
8:40 Aritma Praha BK Jičín
10:20 Sokol Hr. Králové OSK Olomouc
12:00 UKS Leszno BK Jičín
13:40 ZŠ Šumperk Aritma Praha
15:20 UKS Leszno Sokol Hr. Králové
17:00 BK Jičín OSK Olomouc
18:40 ZŠ Šumperk UKS Leszno
Nedziela 11.9.2005
8:20 ZŠ Šumperk Sokol Hr. Králové
10:00 OSK Olomouc UKS Leszno
11:40 Aritma Praha Sokol Hr. Králové
13:20 BK Jičín ZŠ Šumperk
UKS "Dwunastka" Leszno mecze rozgrywa głównie na sali sportowej przy Szkole Podstawowej nr 12 w Lesznie ul Rumuńska 6ab lub na leszczyńskim Trapezie. Serdecznie wszystkich zapraszamy! Strona internetowa klubu www.uks12.kmm.pl.
Dzięki za życzenia, choc dziewczynom w Ołomuńcu będzie trudno bo grają ze starszym rocznikiem. Natomiast za tydzień jest turniej w Rawiczu o Puchar Komendanta Policji i tam mam nadzieje powalczą o medal.
Dzięki za życzenia, choc dziewczynom w Ołomuńcu będzie trudno bo grają ze starszym rocznikiem. Natomiast za tydzień jest turniej w Rawiczu o Puchar Komendanta Policji i tam mam nadzieje powalczą o medal.
"Dwunastka" bliżej finału
So 17-12-05
Bardzo dobrze spisały się koszykarki Uczniowskiego Klubu Sportowego "Dwunastka" Leszno w pierwszym eliminacyjnym turnieju do Finału Wielkopolskiej Ligi Młodziczek. Mecze odbyły się we Wschowie. Zawodniczki z Leszna wygrały z drużyną UKS "Jedynka" Wschowa 57:25 i zespołem UKS "Olimpijczyk" Ostrów 47:26. - Zwycięstwo z zespołem ostrowskim należy uznać za szczególnie cenne, gdyż należy on do jednych z najlepszych w Polsce w kategori młodziczek - twierdzi kierownik drużyny Tomasz Janowicz.
Zespół UKS Leszno wystąpił we Wschowie w składzie: Marysia Sadowska. Patrycja Springer, Sara Harendarz, Kalina Wróbel, Agnieszka Karolewicz, Iza Pinkosz, Agata Pierożyńska, Natalia Mendel, Jagoda Matyla, Jagoda Jęcikowska, Jagoda Iradzka i Zuzanna Janowicz. Trenerem zespołu jest Marta Figielek.
Następny turniej eliminacyjny odbędzie się w styczniu w Lesznie. Zagrają zespoły z Opalenicy, Ostrowa i Leszna. - Mamy nadzieje na kolejne zwycięstwa naszych utalentowanych młodych koszykarek – mówi Janowicz. (emi)

So 17-12-05
Bardzo dobrze spisały się koszykarki Uczniowskiego Klubu Sportowego "Dwunastka" Leszno w pierwszym eliminacyjnym turnieju do Finału Wielkopolskiej Ligi Młodziczek. Mecze odbyły się we Wschowie. Zawodniczki z Leszna wygrały z drużyną UKS "Jedynka" Wschowa 57:25 i zespołem UKS "Olimpijczyk" Ostrów 47:26. - Zwycięstwo z zespołem ostrowskim należy uznać za szczególnie cenne, gdyż należy on do jednych z najlepszych w Polsce w kategori młodziczek - twierdzi kierownik drużyny Tomasz Janowicz.
Zespół UKS Leszno wystąpił we Wschowie w składzie: Marysia Sadowska. Patrycja Springer, Sara Harendarz, Kalina Wróbel, Agnieszka Karolewicz, Iza Pinkosz, Agata Pierożyńska, Natalia Mendel, Jagoda Matyla, Jagoda Jęcikowska, Jagoda Iradzka i Zuzanna Janowicz. Trenerem zespołu jest Marta Figielek.
Następny turniej eliminacyjny odbędzie się w styczniu w Lesznie. Zagrają zespoły z Opalenicy, Ostrowa i Leszna. - Mamy nadzieje na kolejne zwycięstwa naszych utalentowanych młodych koszykarek – mówi Janowicz. (emi)
-
basket fanka
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”