pozdrawiam
plotki wszelakie...
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
a teraz mopj komentarz do tego postu: po pierwsze Maras, to ja sobie z Ciebie nie kpie{
}, a podrugie to daje glowe ze jesli zbierzemy wszystkie skladki lacznie z wrzesniem to i tak nie starczy. Mozna poprosic PLK o pomoc, ale mysle ze warto by bylo zrobic jeszcze skladke za pazdziernik. co o tym sadzicie?
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
OBWIESZCZENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak wiecie zblizaja sie MPK i trzeba wobec tego trenowac. ja z marasem juz dzis takowy trening odbylismy, jutro beda kolejne, ale mysle ze trzeba zebrac sie w piatek, sobote i niedziele CAŁĄ GRUPĄ - WSZYSCY i solidnie pograc
poza tym trzeba wreszcie ustalic kto na jakiej pozycji bedzie gral oraz oczywiscie zapoznac sie troche z zasadami koszykowki a wiec czego mozna a czego nie na parkiecie, z racji tego, ze na turnieju beda sędziowie z PZKosz. a wiec proponuej piatkowe popoludnie, tak zeby WSZYSCY mogli buc. kto jest za??<wypowiadajcie sie>
jak wiecie zblizaja sie MPK i trzeba wobec tego trenowac. ja z marasem juz dzis takowy trening odbylismy, jutro beda kolejne, ale mysle ze trzeba zebrac sie w piatek, sobote i niedziele CAŁĄ GRUPĄ - WSZYSCY i solidnie pograc
poza tym trzeba wreszcie ustalic kto na jakiej pozycji bedzie gral oraz oczywiscie zapoznac sie troche z zasadami koszykowki a wiec czego mozna a czego nie na parkiecie, z racji tego, ze na turnieju beda sędziowie z PZKosz. a wiec proponuej piatkowe popoludnie, tak zeby WSZYSCY mogli buc. kto jest za??<wypowiadajcie sie>
Dzisiaj w trzech trenowaliśmy! Nie zapominaj o koledze
Ale co do pozycji nie będziemy wyjawiać ich na forum bo nas przeciwnik rozpracuje! Wypowiem sie może za Mira, on w piątek ma do późnych godzin bude więc nie wiem czy zdąży! Niech sam zabierze głos!
Najlepiej by bylo w sobote z rana!
Ale co do pozycji nie będziemy wyjawiać ich na forum bo nas przeciwnik rozpracuje! Wypowiem sie może za Mira, on w piątek ma do późnych godzin bude więc nie wiem czy zdąży! Niech sam zabierze głos!
Najlepiej by bylo w sobote z rana!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Yo
MARAS pisze: Wypowiem sie może za Mira, on w piątek ma do późnych godzin bude więc nie wiem czy zdąży! Niech sam zabierze głos!
No to jak w końcu? Ty sie wypowiadasz za niego czy on zabiera głos? :>
Podajcie na forum swoje założenia taktyczne
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
Re: Yo
DaRiO pisze:MARAS pisze: Wypowiem sie może za Mira, on w piątek ma do późnych godzin bude więc nie wiem czy zdąży! Niech sam zabierze głos!
Nigdy w życiu!
Re: Yo
Czyli kiedy robimy trening.....MARAS pisze:DaRiO pisze:MARAS pisze: Wypowiem sie może za Mira, on w piątek ma do późnych godzin bude więc nie wiem czy zdąży! Niech sam zabierze głos!
Nigdy w życiu!![]()
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Panie i Panowie :]
mam takie pytanie:
1) CZY NADAL CHCECIE NASZEGO "PLEBISCYTU"
jesli tak to :
2) zaczynamy juz teraz czy tez tak jak to bylo w zeszlym sezonie, czyli dopiero od Nowego Roku?
3) punktujemy po wszystkich meczach, czy tylko po meczaqch w Poznaniu?
prosze o powazne i konkretne odpowiedzi, bez zadnych banialuk
pozdrawiam - mytek.
mam takie pytanie:
1) CZY NADAL CHCECIE NASZEGO "PLEBISCYTU"
jesli tak to :
2) zaczynamy juz teraz czy tez tak jak to bylo w zeszlym sezonie, czyli dopiero od Nowego Roku?
3) punktujemy po wszystkich meczach, czy tylko po meczaqch w Poznaniu?
prosze o powazne i konkretne odpowiedzi, bez zadnych banialuk
pozdrawiam - mytek.
reloaded :]
Ja jestem jak najbardziej za kontynuacją tego Plebiscytu!
po pierwsze: Zacznijmy go już od początku sezonu, wtedy wybierzemy koszykarke najlepszą na przekroju calego sezonu a nie tylko polowy jak to bylo w zeszlym roku.
po drugie: punktujemy wszystkie mecze łącznie z wyjazdowymi. Myśle że punktacji nie warto zmieniać!
po trzecie: pozdro
po pierwsze: Zacznijmy go już od początku sezonu, wtedy wybierzemy koszykarke najlepszą na przekroju calego sezonu a nie tylko polowy jak to bylo w zeszlym roku.
po drugie: punktujemy wszystkie mecze łącznie z wyjazdowymi. Myśle że punktacji nie warto zmieniać!
po trzecie: pozdro
- pink panter
- Amator