Mistrzostwa Polski Kibiców - drużyna Kibiców AZS-u Poznań

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Mistrzostwa Polski Kibiców - drużyna Kibiców AZS-u Poznań

Postautor: Mytek » 06 września 2005, 22:01

OBWIESZCZENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!

jak wiecie zblizaja sie MPK i trzeba wobec tego trenowac. ja z marasem juz dzis takowy trening odbylismy, jutro beda kolejne, ale mysle ze trzeba zebrac sie w piatek, sobote i niedziele CAŁĄ GRUPĄ - WSZYSCY i solidnie pograc :!: :!:
poza tym trzeba wreszcie ustalic kto na jakiej pozycji bedzie gral oraz oczywiscie zapoznac sie troche z zasadami koszykowki a wiec czego mozna a czego nie na parkiecie, z racji tego, ze na turnieju beda sędziowie z PZKosz. a wiec proponuej piatkowe popoludnie, tak zeby WSZYSCY mogli buc. kto jest za??<wypowiadajcie sie>

wstepnie juz ustaliłem z Łukaszem Klinem ze widzimy sie w piatek o 17.00. Łukasz takze zgodzil sie zostac naszym trenerem, takze jak widzicie musimy solidnie wziac sie dorobotu, poza tym na tym spotkaniu musimy obgaac sprawe nadrukow na naszych koszulkach, pojawily sie nowe okolicznosci, o ktorych mysle zeby najlepiej wypowiedzial sie sal Łukasz 8)

Poza tym, jako zespol z racji tego ze jestesmy "miejscowi" musimy wpłacic 50 zlotych: na jedzenie na sali oraz jako dofinansowanie do noclegow dla osob przjezdnych. mysle ze jesli podzielimy te 50 zlotych na te okolo 8 osob ktore mysle bedzie nas reprezentowac to nie bedzie to az tak ogromna kwota, bo rzedu 50 / 8 = 6,25, a wiec nie tak wiele....

przypominam: WSZYSCY WIDZIMY SIE WSTEPNIE W PIATEK O GODZINIE 17.00. MIEJSCE JESZCZE DO USTALENIE, ALE NAJLEPIEJ NA BOISKACH TKKF NA WINOGRADACH 8)

prosze sie wpisywac tutaj wszystko to co dotyczy turnieju w ktorym bedziemy uczestniczyli oraz treningow zwiazanych z tym turniejem :!: :D

pozdrawiam, Mytek.

kula
Amator
Kontaktowanie:

Mistrzostwa kibiców

Postautor: kula » 07 września 2005, 10:22

Drodzy moi koledzy podopieczni przypominam o dyscyplinie w przychodzeniu na trening oraz podczas samego treningu. Jedna jednostka treningowa potrwa maksymalnie 1,5 godz. Jak podczas każdego profesjonalnego treningu zaczniemy od rozgrzewki, by przejść do ćwiczeń z piłkami. Na pierwszym naszym spotkaniu wytypuję kapitana zespołu , może na koniec pierwszych zajęc będę miał w głowie optymalną pierwszą piątkę. Postaram się by treningi były jak najbardziej profesjonalne. Proszę każdego z was o przyniesienie wygodnego SPORTOWEGO obówia oraz wód mineralnych no i oczywiście niech każdy przyniesie ze sobą piłkę. To tyle. Oczywiście nadal będzie się liczyć koszykówka i dobra zabawa.

Pozdrawiam
Łukasz Klin

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 07 września 2005, 11:54

widze ju zu Łukasza pelen profesionalizm, brawo :] :D moje obuwie sportowe to beda tenisowki bo zadnych koszykarskich butow nie mam i ch zakupu nie planuje narazie :D jesli o mnie chodzi to pewniakami do pierwszej piatki sa: Maras, Łukasz Z. , i Bury oczywiscie.

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 07 września 2005, 15:55

Witam! Jako profesjonalista i pewniak do pierwszej piatki, chcialbym zauwazyc ze niestety nie wiem czy w piatek bedzie mi dane byc obecnym na treningu a to z powodu planowanego wyjazdu, jesli chodzi o sobote to prosilbym o godziny przedpoludniowe raczej gdyz na 16 wybieram sie na slub kolezanki, a w niedziele jestem do dyspozycji 24h :D

Oczywiscie trening piatkowy odrabiam juz dzisiaj :) bede cale 1,5h biegal za pilka na sali.Pozdrowionka i do zobaczenia na treningu 8)
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 07 września 2005, 16:01

Mam nadzieje ze trener Kula Cie Bury usprawiedliwi :lol: :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 07 września 2005, 16:04

musi usprawiedliwic, w koncu trenuje co tydzien juz od dluzszego czasu i mi tylko lekka rozgrzewka jest potrzebna :D

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 07 września 2005, 16:29

Bury pisze:Witam! Jako profesjonalista i pewniak do pierwszej piatki, chcialbym zauwazyc ze niestety nie wiem czy w piatek bedzie mi dane byc obecnym na treningu a to z powodu planowanego wyjazdu, jesli chodzi o sobote to prosilbym o godziny przedpoludniowe raczej gdyz na 16 wybieram sie na slub kolezanki, a w niedziele jestem do dyspozycji 24h :D

Oczywiscie trening piatkowy odrabiam juz dzisiaj :) bede cale 1,5h biegal za pilka na sali.Pozdrowionka i do zobaczenia na treningu 8)

nie chwal sie :P :P :P a tak w ogole to co taki ofizjalny styl wypowiedzi :shock:

a teraz jeszcze co do strojow: czy kazdy z Was ma jakies biale spodnie? bo skoro chcemy wystapic w niebieskich koszulkach(ktore juz wszyscy maja) to moze do tego dorzucimy biale spodenki, tak zeby bylo niebiesko-bialo :?: oczywiscie spodenki mozemy sobie podarowac, najlesza jest gra, ale tak tylko jestem ciekaw Waszej opinii 8)

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 07 września 2005, 20:19

czasami trzeba sie troszke pochwalic 8) a z tym oficjalnym stylem to tak wyszlo tylko przy okazji :P

kula
Amator
Kontaktowanie:

Mistrzostwa kibiców

Postautor: kula » 07 września 2005, 21:18

Otóż kolego Bury pewniaków do piątki nie ma. Musisz wykazać umiejętności koszykarskie i kondycyjne. Trening w sobotę pomyślę o której, ale na ślubie napewno się zabawisz. Niedzielny trening odpuścimy, niedziela jest dla was i dla mojej skromnej osoby. Trenować będziemy 10,11,16, 17, 23 września w większości treningi na TKKF-ie o 17.00. Chyba, że po znajomości załatwię salę, ale to zobaczymy jeszcze. Nic nie obiecuję, bo nie chce na wyrost obiecywać.

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 08 września 2005, 07:41

o moje umiejetnosci koszykarskie sie nie martw, nie jest z nimi tak zle, a kondycje da sie nadrobic... :D

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 08 września 2005, 10:34

Bury pisze:o moje umiejetnosci koszykarskie sie nie martw, nie jest z nimi tak zle, a kondycje da sie nadrobic... :D

a własnie, Bury. Maras cos mi wspominal ze moznaby zrobic taki "trening wydolnosciowy" na rowerku czyli wyjechac gdzies za miasto izrobic tak okolo 30-40 km.(zeby wspomniana kondycje poprawic) ktos by sie pisal na takie cos? a tak poza tym to moze pogramy dzis wieczorkiem?

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 08 września 2005, 13:09

ja tam jestem chetny na rowerek, we wtorek zrobilem 48 kilosow i jakos to przezylem :lol: wiec jakby cos takiego bylo to sie pisze na 100%

kula
Amator
Kontaktowanie:

Mistrzostwa kibiców

Postautor: kula » 08 września 2005, 16:15

Panowie moi rower nie wchodzi w grę wielu trenerów w trakcie sezonu nie poleca zawodnikom jazdy na rowerku. Podobno to osłabia skoczność, która w koszykówce jest dość ważna Chcecie wydolnościówki zrobimy tzw test Coopera. W 12 min trzeba przebiec jak najdłuższy dystans. min przyzwoitego koszykarza to w 12 min. przebiegnięcie dystansu 3000 metrów.

Seba
Oldboy

Re: Mistrzostwa kibiców

Postautor: Seba » 08 września 2005, 16:31

kula pisze:(...) W 12 min trzeba przebiec jak najdłuższy dystans. min przyzwoitego koszykarza to w 12 min. przebiegnięcie dystansu 3000 metrów.

Bury... żaegnaj ;) :lol: Miło było Cię poznać... Chociaż może bedziesz miał szczęście i skończy się tylko na OIOMie ;) hihihi... (joke)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Re: Mistrzostwa kibiców

Postautor: Mytek » 08 września 2005, 21:19

kula pisze:Panowie moi rower nie wchodzi w grę wielu trenerów w trakcie sezonu nie poleca zawodnikom jazdy na rowerku. Podobno to osłabia skoczność, która w koszykówce jest dość ważna Chcecie wydolnościówki zrobimy tzw test Coopera. W 12 min trzeba przebiec jak najdłuższy dystans. min przyzwoitego koszykarza to w 12 min. przebiegnięcie dystansu 3000 metrów.

jakiedys w podstawowce przed platyką ( z pania Demidów :D:d big lol) na 10-minutowej przerwie biegnalem do domu po blok 8) a mialem do pokonania 1km w jedna strone, wiec razem to bylo 2 km. wiec mysle ze tyle udaloby mi sie osiagnac...... 8) 8) 8) 8) :lol:

Wróć do „AZS Poznań”