Polska - Grecja
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Nie da się ukryć, że trafiliśmy w ćwierćfinale chyba najlepiej jak mogliśmy w tej sytuacji
Hiszpania i Rosja wiadomo - można w "typerkach" by było pewne +20 walnąć
Turcja... co prawda jakoś ostatnie mecze już nie tak porywające w wykonaniu tego zespołu (wczoraj fuksiarskie zwycięstwo z beznadziejną Rumunią w ostatniej sekundzie), ale jednak gospodyniom potrafią pomagać ściany... a już zwłaszcza w krajach tak "gorących", jak Turcja. A my sobie w spokoju zagramy z Litwinkami... zespół znany nam doskonale - silny, ale chyba jednak nam odpowiadający jeśli chodzi o sposób gry. Litwa co prawda wygrała z Rosją, ale... potrafiła przegrać też z Serbią i Czarnogórą
Jestem naprawdę dobrej myśli... mam dziwne przeczucie (jako lider "typerków" coś to może oznaczać.. hehe), że to my sprawimy wielką (dla bukmacherów) niespodziankę i awansujemy do strefy medalowej!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
(jako lider "typerków"
Seba już nie wciskaj nam kitów i przyznaj się, że należysz do "grupy trzymającej władzę" i sam ustalasz wyniki!!
bardzo mnie cieszy postawa Niuni, żeby tylko tak jutro zawalczyła!! z tego właśnie słynie
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

Seba pisze:) Jestem naprawdę dobrej myśli... mam dziwne przeczucie (jako lider "typerków" coś to może oznaczać.. hehe), że to my sprawimy wielką (dla bukmacherów) niespodziankę i awansujemy do strefy medalowej!
Hehe, Twoje przeczucia faktycznie mogą mieć znaczenie,bo zawsze twardo się trzymałeś realiów gry naszej reprezentacji i nie popadałeś w hurra-optymizm
Przypomnę po raz kolejny ,może słowa J. Bobrovskiego : Uważam Polskę za czarnego konia ME. Jak dotychczas ta prognoza się nie spełniła ale...Warto pamiętać ,że w ostatnich latach zespoły trenowane prze Bobra zarówn o reprezentacyjne jak i klubowe osiągają spore sukcesy....Bóbr chociaż osobiście za nim nie przepadam, raczej nie rzuca słów na wiatr i jego typowania zazwyczaj, ale powtarzam zazwyczaj się sprawdzają.Chociaż w jakiejś części.
Prawda jest taka, że liczy się efektywność a nie efektowność. Niewątpliwie nie należy do celów wygranie wszystkich meczów grupowych a porażka w ćwierćfinale. Celem jest wyjście z grupy na miejscu jak najlepszym dla ewentualności dalszego awansu. W/g mnie (podobnie jak w ostatnich mistrzostwach) mamy niewątpliwe szczęście - nie to, że uważam Litwę na słaby zespół - ale za najlepszy do grania dla nas, z tych które były do wyboru. Oczywiście, że możemy dostać -30 i "po ptakach" - ale wtedy będziemy choć pewni, że nie stało się to dlatego iż "mogliśmy lepiej trafić ale zabrakło szczęścia" - tylko że jesteśmy po prostu dość słabi. Teraz liczy się dyspozycja dnia i pewna przewaga psychologiczna, która jest po naszej stronie. W końcu zanotowaliśmy już 2 sukcesy (jak na nas) w Turcji i teraz możemy grać swobodnie - a Litwinki właśnie zajęły 1 miejsce i niesamowicie głupio byłoby teraz tego nie przekuć w medal...
Ja tam powiedzmy z... pewną nadzieją czekam na ten mecz - a np. z Rosją czy Hiszpanią to nawet nadziei bym był pozbawiony...
Ja tam powiedzmy z... pewną nadzieją czekam na ten mecz - a np. z Rosją czy Hiszpanią to nawet nadziei bym był pozbawiony...
- hellraiser
- Junior
teraz albo nigdy...
jedyna szansa na awans do MŚ to wygrani z Litwą.
O 5 miejscu dającym awans możemy pomarzyć.przypadnie on przegranemu z pary Rosja-Francja.
Ps:wkurzają mnie słowa Pałusa że awans do 8 to ogromny sukces a każde miejsce powyżeju 8 to będzie megasukces.OBY DZIEWCZYNY TEGO NIE SŁYSZAŁY I WALCZYŁY O PÓŁFINAŁ.
jedyna szansa na awans do MŚ to wygrani z Litwą.
O 5 miejscu dającym awans możemy pomarzyć.przypadnie on przegranemu z pary Rosja-Francja.
Ps:wkurzają mnie słowa Pałusa że awans do 8 to ogromny sukces a każde miejsce powyżeju 8 to będzie megasukces.OBY DZIEWCZYNY TEGO NIE SŁYSZAŁY I WALCZYŁY O PÓŁFINAŁ.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”