DYDEK w FINALE WNBA!!
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
DYDEK w FINALE WNBA!!
Właśnie skończył się 2 mecz finałowy konferencji wschodniej, w którym Sun pokonało Fever po dogrywce 77 : 67
Niezły mecz Gośki, 4 ważne punkty w dogrywce dały 7 punktowe prowadzenie i w zasadzie było po meczu, Ptyś grała przez 22 minuty 5/7 za 2 i 2/2 z wolnych do tego 7 zb, przechwyt i 2 bloki.
gratulacje!!
Niezły mecz Gośki, 4 ważne punkty w dogrywce dały 7 punktowe prowadzenie i w zasadzie było po meczu, Ptyś grała przez 22 minuty 5/7 za 2 i 2/2 z wolnych do tego 7 zb, przechwyt i 2 bloki.
gratulacje!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

Ptyś jest Wielki

http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Zyzia pisze:KIBIC pisze:Ptyś jest Wielki![]()
...to zależy ,jeżeli masz na myśli wzrost ,to TAK
Nie tylko wzrost miałem na myśli
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
A mnie to niezmiennie wq..wia, żed takie cuś jak jakieś "Sun"ma pierwszeństwo przed orzełkiem na koszulce. Ale to nie mój zafajdany interes. POdobno takie czasy. Dlatego do gratulacji się nie przyłączę. Moim zdaniem "Ptyś" byłaby wielka gdyby odłożyła sprawy finansowe na bok a przyjechała reprezentować Polskę zamiast "Sun" 
majoneez pisze:A mnie to niezmiennie wq..wia, żed takie cuś jak jakieś "Sun"ma pierwszeństwo przed orzełkiem na koszulce. Ale to nie mój zafajdany interes. POdobno takie czasy. Dlatego do gratulacji się nie przyłączę. Moim zdaniem "Ptyś" byłaby wielka gdyby odłożyła sprawy finansowe na bok a przyjechała reprezentować Polskę zamiast "Sun"
podpisuję się pod tym wszystkim obiema rękami!
A znacie takie pojęcie jak kontrakt ?
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Mimo, że to duża rzecz i spory sukces, to... gratulacje jakoś nie mogą mi przejść przez gardło. A na twierdzenie, że to nie jej wina tylko PZKosz odpowiadam pytaniem, czy podpisywała taki kontrakt pod pistoletem? Jak sądzę data ME znana była, i to od ładnych paru lat...
Nieważne, jej sprawa - ale absolutnie nie jest "wielka" - co najwyżej wysoka.
Nieważne, jej sprawa - ale absolutnie nie jest "wielka" - co najwyżej wysoka.
-
Don Igłata
- Młodzik
Don Igłata pisze::lol:![]()
Proszę , jak co poniektórzy łatwo z kasy rezygnują
(jacy uduchowieni, patriotyczni, bezinteresowni), z tym, że to kasa
... czyjaś!![]()
![]()
jesli chodzilo jej tylko o kase mogla przeciez zrezygnowac z kadry np juz w czerwcu i nie wodzic trenerow, kolezanki i kibicow przez ten caly czas za nos... Edka Koryzna powiedziala wprost, ze grac nie bedzie i jakos wszyscy szanuja jej decyzje.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”