Podsumowanie turniejów w Polkowicach i Brzegu

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 13 września 2005, 09:55

Adam pisze:Szkoda tylko, że Szopena często ponosi

:D :D :D :D :D toś Ty Szopena nigdy w grze nie obserwował??? - doprawdy, trudno o niej napisać, że ją tylko "często" ponosi... :wink:

Przy okazji - wielka prośba do Rafała. Słuchaj, często zajęci swoim podwóreczkiem zapominamy wyglądnąć "przez okienko" choćby na 1 ligę - a co dopiero niżej. Jeśli znalazłbyś chwilkę czasu i ochoty, to napisz proszę jakiś tekst traktujący o Ślęzie - taka opowieść zawierająca perypetie i losy tego klubu, kibiców i ludzi z nim związanych – na pewno będzie chętnie czytana przez większość nie mającą pojęcia (choć wiem, że wielu ludzi zna sytuację doskonale) o jej losach. Od chwili "zniknięcia ze sceny" do dziś, a może i jakieś plany i możliwości na przyszłość?

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 września 2005, 10:01

A może Rafał byś tak wyciągnął z pięciu chłopa ślęzowego i wpadł do nas na Mistrzostwa Kibiców w ostatni weekend września?;) W końcu po wielu latach występujemy w tej samej lidze... tematów do rozmów na tematy współczesne i nie tylko nie zabrakłoby ;)

Pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Adam
Żak

Postautor: Adam » 13 września 2005, 10:47

simon pisze: :D :D :D :D :D toś Ty Szopena nigdy w grze nie obserwował??? - doprawdy, trudno o niej napisać, że ją tylko "często" ponosi... :wink:

Przyznaje się, że Szopena niewiele razy widziałem podczas gry do tej pory. Z tego co jednak widziałem to jest naprawdę bardzo wartościowa zawodniczka. Jest z niej duży pożytek i w obronie i w ataku, ale sytuacja, w której tłucze po rękach przeciwniczkę, która nie stwarza w tym momencie żadnego zagrożenia dla kosza jest trochę niepokojąca. Myślę, że wykonalne jest oduczyć jej takich zachowań. Szkoda tylko, że w Brzegu to się prawdopodobnie nie uda.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 13 września 2005, 11:19

Pewnie, że jest bardzo wartościowym graczem, tylko... (momentami?) nie panuje nad emocjami nie tylko w sytuacji opisywanej przez Ciebie ale i w innych, gdzie spokój i taktyka wymaga innego postępowania niż żywiołowa walka.

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Pamela » 14 września 2005, 10:00

simon pisze:tylko... (momentami?) nie panuje nad emocjami

Bo Szopen jest typem choleryka..i wspolczuje na boisku tej lasce co ja wk**wi-bardzo wk**wi Obrazek
Antychryst powrócił ;)
lołszyn in loco mołszyn ;) redehader ;) B&B :)
:lol: C'MoN PoKeMoN :lol: i ŻóŁwIk ;)
:mrgreen: Pimp My Pokemon :mrgreen:

gostekk nzlg

Postautor: gostekk nzlg » 14 września 2005, 12:30

Pamela pisze:
simon pisze:tylko... (momentami?) nie panuje nad emocjami

Bo Szopen jest typem choleryka..i wspolczuje na boisku tej lasce co ja wk**wi-bardzo wk**wi Obrazek

To podobnie jak Dydek. Ją też jak ktoś zdenerwuje to wali gdzie popadnie. Tyle tylko, że jako reprezentantka :D powinna być przykładem dla innych a nie dawać sie ponosić.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 14 września 2005, 14:06

gostekk nzlg pisze: jako reprezentantka :D powinna

:lol: :lol: gostku - usuń tą buźkę, bo jak Pamela zobaczy to Cię zagryzie... :D

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 14 września 2005, 15:01

simon pisze: :lol: :lol: gostku - usuń tą buźkę, bo jak Pamela zobaczy to Cię zagryzie... :D

:lol: :lol: :lol:
Widze że ostatnio większość tematów zdominowała Pamela i jej Szopen.

Rafał Szeremeta

Postautor: Rafał Szeremeta » 14 września 2005, 17:55

simon pisze:

:D :D :D :D :D toś Ty Szopena nigdy w grze nie obserwował??? - doprawdy, trudno o niej napisać, że ją tylko "często" ponosi... :wink:

Przy okazji - wielka prośba do Rafała. Słuchaj, często zajęci swoim podwóreczkiem zapominamy wyglądnąć "przez okienko" choćby na 1 ligę - a co dopiero niżej. Jeśli znalazłbyś chwilkę czasu i ochoty, to napisz proszę jakiś tekst traktujący o Ślęzie - taka opowieść zawierająca perypetie i losy tego klubu, kibiców i ludzi z nim związanych – na pewno będzie chętnie czytana przez większość nie mającą pojęcia (choć wiem, że wielu ludzi zna sytuację doskonale) o jej losach. Od chwili "zniknięcia ze sceny" do dziś, a może i jakieś plany i możliwości na przyszłość?

Oooooo..........to musiałby być bardzo obszerny post, albo wręcz cały, osobny topic. Ale jeżeli kogoś będzie interesowała ta historia...to z chęcią ją opiszę :)

Rafał Szeremeta

Postautor: Rafał Szeremeta » 14 września 2005, 17:58

Seba pisze:A może Rafał byś tak wyciągnął z pięciu chłopa ślęzowego i wpadł do nas na Mistrzostwa Kibiców w ostatni weekend września?;) W końcu po wielu latach występujemy w tej samej lidze... tematów do rozmów na tematy współczesne i nie tylko nie zabrakłoby ;)

Pozdrowionka!

Dziękujemy za zaproszenie ale w ostatni weekend września będzie rozgrywany na naszej hali Międzynarodowy Turniej Rektora Uniwersytetu Wrocławskiego, przy którym będziemy pomagali organizacyjnie... Ale na pewno wkrótce będzie okazja do spotkania...może w finale Grupy Zachodniej 1 ligi? :)

Pozdrawiamy kibiców Olimpii...

Rafał Szeremeta

Postautor: Rafał Szeremeta » 14 września 2005, 18:02

Adam pisze:Pozdrawiam Rafała - niestety nie byłem w sobotę w Brzegu i nie było okazji do pogadania, ale myślę, że przy najbliższej okazji zobaczymy się w Siechnicach :) Pozdrawiam!

Również pozdrawiam serdecznie Adamie. Wkrótce zamieszczę na naszej stronie: http://wtksleza.webpark.pl terminarz naszych spotkań w 1 lidze, tak więc myślę, że wpadniesz do Siechnic na kilka meczyków. Gdybś miał problem z dojazdem, to skontaktuj się ze mną telefonicznie albo poprzez ksiegę gości na stronie Ślęzy.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 14 września 2005, 18:31

Rafał Szeremeta pisze:
simon pisze:

Oooooo..........to musiałby być bardzo obszerny post, albo wręcz cały, osobny topic. Ale jeżeli kogoś będzie interesowała ta historia...to z chęcią ją opiszę :)

pewnie, że tak :D

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 14 września 2005, 19:08

Rafał Szeremeta pisze:
simon pisze:

Rafał, przecież cały czas istnieje podforum Ślęzy, więc ruszaj śmiało i pisz o Ślęzie obszernie :!: Wiele osób z checią się dowie co się u Was działo, dzieje i dziać będzie :!:
Pozdro.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Pamela » 14 września 2005, 20:43

simon pisze: :lol: :lol: gostku - usuń tą buźkę, bo jak Pamela zobaczy to Cię zagryzie... :D

a niby z jakiej racji? Obrazek
Ostatnio zmieniony 14 września 2005, 20:47 przez Pamela, łącznie zmieniany 1 raz.
Antychryst powrócił ;)

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Pamela » 14 września 2005, 20:45

Lisu pisze: :lol: :lol: :lol:
Widze że ostatnio większość tematów zdominowała Pamela i jej Szopen.

Slucham?..Moj Obrazek Szopen..Moze uswiadomisz mnie ,bo ja nie przypominam sobie zebysmy byly az tak blisko Obrazek Obrazek
Antychryst powrócił ;)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”