Mistrzostwa Polski kibiców - po

Moderator: qBK

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 25 lipca 2005, 22:39

:lol: :lol: :lol: I tyle za komentarz :D Przestań się kompromitować i tyle... "żyłka"... hehehe... raczej uśmieszek politowania jesli się postarasz i coś jeszcze śmiesznego napiszesz... a tu masz DUŻYMI LITERAMI, może zrozumiesz...

"Mistrzostwa Kibiców Żeńskiego Basketu - Poznań 24-25 wrzesień 2005

W ostatni weekend września, dzięki uprzejmości klubu sportowego Olimpia Poznań na obiekcie tego klubu przy ulicy Promienistej odbędą się otwarte Mistrzostwa Kibiców Koszykówki Żeńskiej w baskecie :) Dla osób przyjezdnych zaoferowane zostaną następujące warunki pobytu - kibice zespołów zaprzyjaznionych z Olimpią - to znaczy Włókniarza Pabianice i Ostrovii Ostrów Wlkp zakwaterowani zostaną w mieszkaniach prywatnych - koszt od osoby to 10zł (kwota ta zostanie przeznaczona na dofinansowanie noclegu pozostałych uczestników). Pozostali kibice do wybory dostaną bądz to domki klubowe na terenie ośrodka sportowego Olimpii na Golęcinie w cenie 15zł od osoby (standardowa cena 25zł), bądz też w schronisku młodzieżowym, w którym nocowane są zwykle rywalki Olimpii w poblizu hali na Promienistej (w cenie 10zł od osoby). Pozostały harmonogram imprezy zostanie przedstawiony, gdy znana będzie już liczba uczestników... z uwagi na termin wrześniowy poważnie trzeba się zastanowić nad sensem imprezy towarzyszącej na świerzym powietrzu...

Zgłoszenia przewidziane są do końca sierpnia... termin wpłat to pierwszy tydzień września. Koszty pozostałych atrakcji (imprezy towarzyszącej) wspólnie mam nadzieję ustalimy.

Wszelkie uwagi krytyczne do powyższego proszę zgłaszać w tym temacie.

Pozdrawiam.
Samobójca-Pomysłodawca :))))"

Przerosło Cię, jak widzę :D
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 25 lipca 2005, 23:04

Seba pisze::lol: :lol: :lol: I tyle za komentarz :D Przestań się kompromitować i tyle... "żyłka"... hehehe... raczej uśmieszek politowania jesli się postarasz i coś jeszcze śmiesznego napiszesz... a tu masz DUŻYMI LITERAMI, może zrozumiesz...

"Mistrzostwa Kibiców Żeńskiego Basketu - Poznań 24-25 wrzesień 2005

W ostatni weekend września, dzięki uprzejmości klubu sportowego Olimpia Poznań na obiekcie tego klubu przy ulicy Promienistej odbędą się otwarte Mistrzostwa Kibiców Koszykówki Żeńskiej w baskecie :) Dla osób przyjezdnych zaoferowane zostaną następujące warunki pobytu - kibice zespołów zaprzyjaznionych z Olimpią - to znaczy Włókniarza Pabianice i Ostrovii Ostrów Wlkp zakwaterowani zostaną w mieszkaniach prywatnych - koszt od osoby to 10zł (kwota ta zostanie przeznaczona na dofinansowanie noclegu pozostałych uczestników). Pozostali kibice do wybory dostaną bądz to domki klubowe na terenie ośrodka sportowego Olimpii na Golęcinie w cenie 15zł od osoby (standardowa cena 25zł), bądz też w schronisku młodzieżowym, w którym nocowane są zwykle rywalki Olimpii w poblizu hali na Promienistej (w cenie 10zł od osoby). Pozostały harmonogram imprezy zostanie przedstawiony, gdy znana będzie już liczba uczestników... z uwagi na termin wrześniowy poważnie trzeba się zastanowić nad sensem imprezy towarzyszącej na świerzym powietrzu...

Zgłoszenia przewidziane są do końca sierpnia... termin wpłat to pierwszy tydzień września. Koszty pozostałych atrakcji (imprezy towarzyszącej) wspólnie mam nadzieję ustalimy.

Wszelkie uwagi krytyczne do powyższego proszę zgłaszać w tym temacie.

Pozdrawiam.
Samobójca-Pomysłodawca :))))"

Przerosło Cię, jak widzę :D

O mój Ty łaskawy!!! dziekuje Ci bardzo ze przypomniałes mi jeszcze raz treśc ogłoszenia. Czytałem to kilka razy wczesniej. I to Ty przestań sie kompromitować bo nie zrozumiles jednego polskiegp pytania które Ci zadalem. Więc moze napisze Ci w jakimś innym języku?
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 25 lipca 2005, 23:20

GURU pisze:(...)Czytałem to kilka razy wczesniej.(...)

:lol: :lol: :lol: No Comment ... strata czasu - następnym razem nie czytaj po prostu :D

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 25 lipca 2005, 23:48

A ja powiem tak.
Te Mistrzostwa kibiców nie są przymusowe. Koledzy z Brzegu, nie chcecie to nie przyjeżdżajcie, nikt z tego powodu nie będzie płakał i rozpaczał. Nie chcecie spotkać się innymi kibicami koszykówki kobiet, nie chcecie uczestniczyć w pierwszym tego typu turnieju??? Wasza sprawa!!! Skoro chcecie się izolować od reszty Polski, my nic nie poradzimy.

Qiero, jeśli masz ochote, to przyjeżdzaj i zagraj w naszej drużynie. Moje zaproszenie jest jak najbardziej poważne i aktualne!!!

P.S. Guru, każdy ma różne gusta, ale nie zgadzam się z Tobą że Poznań jest nie ładnym miastem! Cóż może Ty tam jeszcze nie byłeś i nie znasz walorów tego ośrodka.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 26 lipca 2005, 00:00

Szymon pisze:Te Mistrzostwa kibiców nie są przymusowe. Koledzy z Brzegu, nie chcecie to nie przyjeżdżajcie, nikt z tego powodu nie będzie płakał i rozpaczał. Nie chcecie spotkać się innymi kibicami koszykówki kobiet, nie chcecie uczestniczyć w pierwszym tego typu turnieju??? Wasza sprawa!!! Skoro chcecie się izolować od reszty Polski, my nic nie poradzimy.

Chodzi o to ze przynajmniej ja chętnie bym przyjechał, bo szykuje sie naprawde niezla zabawa. Ale ja wole byc na meczach mojej druzyny niz brać udzial w takich zawodach. Nikt nie chce sie od nikogo izolować.

Szymon pisze:P.S. Guru, każdy ma różne gusta, ale nie zgadzam się z Tobą że Poznań jest nie ładnym miastem! Cóż może Ty tam jeszcze nie byłeś i nie znasz walorów tego ośrodka.

Byłem juz wiele razy i zwiedzałem to miasto i wcale mi sie nie podobało. I nie mówie tak dlatego że Seba mnie wkur..a tylko naprawde tak mysle

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 26 lipca 2005, 00:01

Seba pisze:
GURU pisze:(...)Czytałem to kilka razy wczesniej.(...)

:lol: :lol: :lol: No Comment ... strata czasu - następnym razem nie czytaj po prostu :D

Dobrze prosze pana, juz więcej nie będe. Przepraszam.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 26 lipca 2005, 00:13

GURU pisze:(...)Byłem juz wiele razy i zwiedzałem to miasto i wcale mi sie nie podobało. I nie mówie tak dlatego że Seba mnie wkur..a tylko naprawde tak mysle

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam Cię Guru serdecznie!!! Miło było poznać :D

Szymon - uważam, że najważniejsze w tym wszystkim to DOBRA ZABAWA z ludzmi na poziomie, do których można mieć zaufanie, wiadomo, że potrafią się zachować i gwarantują, że będzie fajnie ... nie żadne MISTRZOSTWA, tylko zwykły turniej - i tyle. Ja się szczerze mówiąc bardzo cieszę z tego, co się dziś wydarzyło. I proponuję Szymon kontynuować dyskusję o kształcie zabawy w temacie właściwym - tu już wszystko zostało powiedziane ;)

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 26 lipca 2005, 00:14

GURU pisze:
Chodzi o to ze przynajmniej ja chętnie bym przyjechał, bo szykuje sie naprawde niezla zabawa. Ale ja wole byc na meczach mojej druzyny niz brać udzial w takich zawodach. Nikt nie chce sie od nikogo izolować.

Hmmmm...... to dobrze w sumie że jesteś tak oddany drużynie. Jednak, to jest tylko nic nie znaczący turniej sparingowy. Rozumiem gdyby to byl mecz o ligowe punkty, ale sparing???? A jak już pisałem, nigdy nie było takiego turnieju kibiców, kto wie czy kiedykolwiek będzie????

GURU pisze:Byłem juz wiele razy i zwiedzałem to miasto i wcale mi sie nie podobało. I nie mówie tak dlatego że Seba mnie wkur..a tylko naprawde tak mysle

No cieszę się bardzo że miałeś możliwość zwiedzać Poznań. Nie podobało Ci się??? Tak jak pisałem, kwestia gustu.Mi się bardzo podoba.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 26 lipca 2005, 06:33

No proszę - jeden dzień mnie nie było na forum, a tu już takie zaległości w czytaniu :lol:

Jeśli chodzi o Poznań - ładne i ciekawe miasto, choć wcześniej tak nie uważałem, bo w Poznaniu byłem raczej "przejazdem" lub tylko i wyłącznie na meczach koszykarek. Zwłaszcza Malta oraz deptak przed Starym Browarem (duuuża ilość sklepów sportowych) robą wrażenie.

Qiero - choćbyśmy jechali we dwóch to zagramy - no chyba, że uda się zebrać ekipę (ale nie tak jak ostatnio, wówczas kompletny niewypał :? ) Dam znać chłopakom z "dwójki", myślę, że na tego rodzaju wypad byliby chętni, przynajmniej dwóch, trzech...

No cóż - tyle ode mnie..
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 26 lipca 2005, 11:35

O, widzę że jest już nas dwóch, pomysł z "dwójką" jest niezły, w razie czego może uda nam się dobrać ludzi do 5, mamy jeszcze ponad miesiąc.
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 26 lipca 2005, 12:05

qiero pisze:O, widzę że jest już nas dwóch, pomysł z "dwójką" jest niezły, w razie czego może uda nam się dobrać ludzi do 5, mamy jeszcze ponad miesiąc.

mam nadzieje :D przeciez w czasie sezonu licznie jezdzicie na wiele wyjazdow, wiec te zawody z Poznaniu mozecie tez tak potraktowac :) liczymy na Was :D

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 21 września 2005, 14:44

no to mamy sklad (5 osob) i jedziemy - wyjazd w piątek o 12.00

3mac za nas kciuki :D
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 21 września 2005, 18:17

qiero pisze:no to mamy sklad (5 osob) i jedziemy - wyjazd w piątek o 12.00

3mac za nas kciuki :D

Pierwszy, a zarazem ostatni i jedyny trening przed wyjazdem na Mistrzostwa odbędzie się w czwartek o 20:00 na ul. Słowiańskiej oczywiście w Brzegu. To będzie czas na spotkanie się, przymierzenie strojów oraz dogranie naszych 100 zagrywek na turniej ;) Do zobaczenia!
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 21 września 2005, 19:59

a mozecie zdradzic w jakim skladze przyjezdzacie? :D

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 21 września 2005, 21:14