ŁKS Siemens AGD
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
ŁKS Siemens AGD
O tym mariażu mówiono w środowisku koszykarskim od kilku miesięcy. Wczoraj jednak zapadła oficjalna decyzja: od nowego sezonu drużyna koszykarek dziewięciokrotnego mistrza Polski, występować będzie pod nazwą ŁKS Siemens AGD.
– Podjęcie współpracy z renomowaną firmą jest dla naszej sekcji znaczącym krokiem do osiągnięcia stabilizacji finansowej i budowy silnego zespołu, który w przyszłości będzie się liczył w walce o medale – powiedział trener Mirosław Trześniewski. – Nie zadowala nas pozycja średniaka i chcemy przywrócić blask drużynie ŁKS.
Siemens to jeden ze światowych liderów m.in. w produkcji artykułów gospodarstwa domowego.
(mk) - Dziennik Łódzki
– Podjęcie współpracy z renomowaną firmą jest dla naszej sekcji znaczącym krokiem do osiągnięcia stabilizacji finansowej i budowy silnego zespołu, który w przyszłości będzie się liczył w walce o medale – powiedział trener Mirosław Trześniewski. – Nie zadowala nas pozycja średniaka i chcemy przywrócić blask drużynie ŁKS.
Siemens to jeden ze światowych liderów m.in. w produkcji artykułów gospodarstwa domowego.
(mk) - Dziennik Łódzki
Zyzia pisze:a ja uważam,że powinniście być zadowoleni i szczęśliwi że pozyskaliście tak możnego sponsora i nie powinniście wstydzić sie tak dzwięcznie brzmiącej nazwy
nawet w przypadku zaległości finansowych wobec zawodniczek,zawsze możecie w zamian dać im np. po maszynie do szycia![]()
![]()
a co tam u Was słychać, mebli zawodniczkom nie brakuje?
Lisu pisze:Zyzia pisze:a ja uważam,że powinniście być zadowoleni i szczęśliwi że pozyskaliście tak możnego sponsora i nie powinniście wstydzić sie tak dzwięcznie brzmiącej nazwy
nawet w przypadku zaległości finansowych wobec zawodniczek,zawsze możecie w zamian dać im np. po maszynie do szycia![]()
![]()
Nie wiem czy wiesz, ale Lubelszczyzna jest na 1 miejscu w produkcji mebli w Polsce, a po drugie to znajdują się tutaj największe zakłady meblarskie w Europie (BRW), tak więc mebli ci u nas dostatek
Hersi pisze:Lisu pisze:Zyzia pisze:a ja uważam,że powinniście być zadowoleni i szczęśliwi że pozyskaliście tak możnego sponsora i nie powinniście wstydzić sie tak dzwięcznie brzmiącej nazwy
![]()
Nie wiem czy wiesz, ale Lubelszczyzna jest na 1 miejscu w produkcji mebli w Polsce, a po drugie to znajdują się tutaj największe zakłady meblarskie w Europie (BRW), tak więc mebli ci u nas dostatek
No - a Łódź niewątpliwie jest No.1 w polsce pod względem produkcji AGD - i na 100% nawet Wronki nie mają szans - także również nie widzę problemu.
śmieszni jesteście kibice z Chelma i znawca(znad morza?
)

Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
-
Rafał Szeremeta
simon pisze:Hersi pisze:Lisu pisze:Zyzia pisze:a ja uważam,że powinniście być zadowoleni i szczęśliwi że pozyskaliście tak możnego sponsora i nie powinniście wstydzić sie tak dzwięcznie brzmiącej nazwy
![]()
No - a Łódź niewątpliwie jest No.1 w polsce pod względem produkcji AGD - i na 100% nawet Wronki nie mają szans - także również nie widzę problemu.
Simon...tylko do początku 2007 roku
Lisu pisze:Zyzia pisze:a ja uważam,że powinniście być zadowoleni i szczęśliwi że pozyskaliście tak możnego sponsora i nie powinniście wstydzić sie tak dzwięcznie brzmiącej nazwy
![]()
dlatego taka rotacja w naszym klubie,poprostu każda koszykarka chce otrzymać komplet mebli wiedząc o tym ,że są najlepsze w Polsce,czy to coś złego
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”