Pozdro
Memoriał im. Małgorzaty Kozery - Gliszczyńskiej
Moderator: Moderatorzy
Memoriał im. Małgorzaty Kozery - Gliszczyńskiej
Pozdro
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Re: Memoriał im. Małgorzaty Kozery - Gliszczyńskiej
Ziomek pisze::D Memoriał im. Małgorzaty Kozery - Gliszczyńskiej jest świetnym przykładem na to, że MTK Polfa Pabianice jest świetnym zespołem dobrze zgranych zawodniczek który jest w stanie zdobyć mistrzostwo Polski w sezonie 2005/2006.Biorą w nim udział takie drużyny jak Lotos Gdynia, CCC Polkowice oraz ŁKS Łódź.
Widać że zminy w kadrze Polfy wyszły na dobre ponieważ widać wyrazną zmianęw jakości gry tego zespołu .
Trzymamy kciuki i mamy nadziejęże nasze dziewczyny pokażą się z jak najlepszej strony i wygrają ten zaszczytny memoriał.
Pozdro
A ja z tą tezą się zupełnie nie zgadzam
Ta druzyna nie jest wcale świetną drużyną
Ekkkhhhhh...... żal patrzeć na tą drużnę gdy nie ma w niej Reniii i Jarzynki
Sorry bardzo, ale czarno to widzę..... skoro dziś, podstawowe i doświadczone zawodniczki zarabiające w Pabianicach męczyły się z młodzieżą z Gdynii...... ekkkhhhh..... myślę, że działacze powinni jeszcze ściągnąć do drużyny z dwie 40 latki to może lepiej by byłó
Szkoda słów..................
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
Re: Memoriał im. Małgorzaty Kozery - Gliszczyńskiej
Szymon pisze:Ziomek pisze::D Memoriał im. Małgorzaty Kozery - Gliszczyńskiej jest świetnym przykładem na to, że MTK Polfa Pabianice jest świetnym zespołem dobrze zgranych zawodniczek który jest w stanie zdobyć mistrzostwo Polski w sezonie 2005/2006.Biorą w nim udział takie drużyny jak Lotos Gdynia, CCC Polkowice oraz ŁKS Łódź.
Widać że zminy w kadrze Polfy wyszły na dobre ponieważ widać wyrazną zmianęw jakości gry tego zespołu .
Trzymamy kciuki i mamy nadziejęże nasze dziewczyny pokażą się z jak najlepszej strony i wygrają ten zaszczytny memoriał.
Pozdro
A ja z tą tezą się zupełnie nie zgadzam![]()
Ta druzyna nie jest wcale świetną drużynąZmiany też nie zapisałbym na plus. Przede wszystkim brak mi w tej drużynie "Włókniarek"
![]()
![]()
Ekkkhhhhh...... żal patrzeć na tą drużnę gdy nie ma w niej Reniii i Jarzynki![]()
![]()
![]()
![]()
Sorry bardzo, ale czarno to widzę..... skoro dziś, podstawowe i doświadczone zawodniczki zarabiające w Pabianicach męczyły się z młodzieżą z Gdynii...... ekkkhhhh..... myślę, że działacze powinni jeszcze ściągnąć do drużyny z dwie 40 latki to może lepiej by byłó![]()
Szkoda słów..................![]()
![]()
Yyyy..., no tak, Biba, Gatiolova, Kruzicova itakdalej to faktycznie, rezerwy tegoroczne Lotosu
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
W pewnym stopniu się z wami zgadzam ale nie do końca. To fakt, że brakuje "Starych" zawodniczek Włókniarza ale te nowe też nie są złe i trzeba teraz tylko się postarać i będzie spoczko. Kiedy Ala wróci do gry będzie Dream Team .
A Co sądzicie o organizacji całego MAmoriału bo według mnie organizatorzy bardzo się postarali i wszystko jest w najlepszym porządku i jest ok. A do tego gra naszej Polfy urozmaica całe to Święto pabianickiej Koszykówki. Jest Świetnie. Wspaniała atmosferka na trybunach i wogóle jest zajefajnie POzdro

-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Yaaaa
O to chodzilo Lotos pokonany, ŁKS 85-51 pokonany.To było cos pieknego.Dobre rokowania na sezon, dobra gra Gabrieli Tomy w meczu z ŁkS-em,Pałka mloda zawodniczka tez sie niezle sprawdziła.Jestem dumny ze jestem z Pabianic.Ziomek szykuj koszulke.Aha jeszcze jedno Beata Krupska-Tyszkiewicz cos wspaniałego.
Re: Yaaaa
Gwynbleidd pisze:O to chodzilo Lotos pokonany, ŁKS 85-51 pokonany.To było cos pieknego.Dobre rokowania na sezon, dobra gra Gabrieli Tomy w meczu z ŁkS-em,Pałka mloda zawodniczka tez sie niezle sprawdziła.Jestem dumny ze jestem z Pabianic.Ziomek szykuj koszulke.Aha jeszcze jedno Beata Krupska-Tyszkiewicz cos wspaniałego.
Lotos przegrał ale i tak jest najlepszy
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
Re: Yaaaa
KIBIC pisze:Lotos przegrał ale i tak jest najlepszy![]()
Ale nie w memoriale