Tamara Ruzic
Moderator: Moderatorzy
-
Ja :)
Tamara Ruzic
wiecie co ??? ta nowa zawodniczka a mianowice Tamara Ruzic to nie tylko piękna kobieta ale i bardzo dobra zawodniczka.kurdę naprawdę suuuper babka
chciałbym ją poznać ktoś mi w tym pomoże
?? pozdro dla wszystkich a dla Tamarki buziaki
-
no
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
Uroda nowopozyskanej zawodniczki nie jest najważniejsza.
A mnie wydaje się, że niektóre osoby piszą tylko i wyłącznie o wyglądzie naszych koszykarek i tylko i wyłącznie dlatego chodzą na mecze.. Z 2giej strony - jeśli chodzą i dopingują to powody mnie mało obchodzą, ale proszę..., napiszcie coś więcej aniżeli to, że ta czy tamta zawodniczka ma długie nogi czy ładną buzię
.
A co do Ruzic - uważam, że w turnieju nie pokazała czegoś specjalnego. Daję Jej jednak kredyt zaufania, jak zawsze każdej nowej.
A mnie wydaje się, że niektóre osoby piszą tylko i wyłącznie o wyglądzie naszych koszykarek i tylko i wyłącznie dlatego chodzą na mecze.. Z 2giej strony - jeśli chodzą i dopingują to powody mnie mało obchodzą, ale proszę..., napiszcie coś więcej aniżeli to, że ta czy tamta zawodniczka ma długie nogi czy ładną buzię
A co do Ruzic - uważam, że w turnieju nie pokazała czegoś specjalnego. Daję Jej jednak kredyt zaufania, jak zawsze każdej nowej.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Edzia pisze:A co do Ruzic - uważam, że w turnieju nie pokazała czegoś specjalnego. Daję Jej jednak kredyt zaufania, jak zawsze każdej nowej.
z tego co widziałem na turnieju w Polkowicach + na meczu finałowym w Jeleniej Górze - Ruzic jest bardzo wartościową zawodniczką. bedziecie mieli z niej sporo dobrego. kreci obroncami jak chce. tylko pozazdroscic.
Nie tylko koszykarki sa fajne Edzia też jest fajna
a co do urody nowej koszykarki pozyjemy zobaczymy
a co do urody nowej koszykarki pozyjemy zobaczymy
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Edzia pisze:KIBIC pisze:Nie tylko koszykarki sa fajne Edzia też jest fajna![]()
Podlizując się mi, na pewno nie zyskasz mej aprobaty do wyrażania opinii tylko o wyglądzie zawodniczek![]()
Nie trafiłeś
a czy ja się podlizuje ?? po prostu pisze prawdę sam widziałem
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)