LIGA TYPERÓW - kształt zabawy!
Moderator: Moderatorzy
LIGA TYPERÓW - kształt zabawy!
Tydzień pozostał do rozpoczęcia rozgrywek ligowych, najwyższa pora więc przygotować się jak najlepiej do nowego sezonu również w przypadku Ligi Typerów. Wyłonić trzeba chętnych do prowadzenia tej zabawy, a także pomyśleć, co zrobić w związku z reorganizacją pierwszej ligi. Moim zdaniem najlepiej by było, gdyby Prowadzący zabawę dobierał do zestawu spotkań ekstraklasy kilka (2? 4? 6?) najciekawszych w danej kolejce pojedynków pierwszoligowych i łącznie prowadził klasyfikację. Można też by było spróbować osobnych typowań pierwszej ligi - wybranych meczów... ale znając życie pewnie mało osób by się w tej sytuacji odważyło wziąść udział w zabawie... można też wogóle zrezygnować z pierwszej ligi (ale szkoda by było, bo sezon zapowiada się b. ciekawie).
Prosiłbym wpisywać swoje sugestie i ewentualnie deklarować chęć prowadzenia zabawy!
Pozdrowionka Typerki i Typerzy (albo Typki, jak kto woli.. hehe)
Prosiłbym wpisywać swoje sugestie i ewentualnie deklarować chęć prowadzenia zabawy!
Pozdrowionka Typerki i Typerzy (albo Typki, jak kto woli.. hehe)
pietroc pisze:na pewno nie dolaczac do Ekstraklasy bo to 2 rozne sprawy.
zgadzam sie. niewiele jest osob, ktore chodza na mecze i ekstraklasy, i I ligii. w przypadku polaczenia, jedna liga bylaby typowana wylacznie z zaslyszanych informacji, relacji prasowych itp, a nie z wlasnych obserwacji i opinii o sile danych ekip.
ja np od samego poczatku Ligi Typerow nie bawilem sie w I lige, bo sie po prostu na niej nie znam
ja też się "nie znam" - a w 2 lata temu wygrałem całą zabawę
Propozycja - osobna klasyfikacja 1 ligi, z tym, że ten kto wstawia "zestaw" wybiera 10 meczy do niego w/g własnego uznania (np. mecze na szczycie, lub bezpośredni w dole - ale tam o ile się nie mylę o nic się nie walczy...) - problemu nie ma, bo i tak każdy typuje to samo, co by to nie było. Typowanie całości to zbytni mozoł i w zabawie w efekcie będzie uczestniczyć za mało osób...
Propozycja - osobna klasyfikacja 1 ligi, z tym, że ten kto wstawia "zestaw" wybiera 10 meczy do niego w/g własnego uznania (np. mecze na szczycie, lub bezpośredni w dole - ale tam o ile się nie mylę o nic się nie walczy...) - problemu nie ma, bo i tak każdy typuje to samo, co by to nie było. Typowanie całości to zbytni mozoł i w zabawie w efekcie będzie uczestniczyć za mało osób...
Oki... czyli pozostanie podział na ligi ... mam nadzieję, że również pierwsza będzie się cieszyła sporym zainteresowaniem, bo inaczej nie ma to sensu.
Póki co na początek mogę zadeklarować prowadzenie właśnie typowań zaplecza ekstraklasy - z którą, jak widzę, powalczy Wojteg (DZIĘKI!).
Jutro chyba już pora na pierwsze zestawy par
Póki co na początek mogę zadeklarować prowadzenie właśnie typowań zaplecza ekstraklasy - z którą, jak widzę, powalczy Wojteg (DZIĘKI!).
Jutro chyba już pora na pierwsze zestawy par
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Pojawił się właśnie zestaw par do typowania w pierwszym tygodniu pierwszej ligi! Serdecznie ZAPRASZAM wszystkich Forumowiczów do wzięcia udziału w zabawie!!!
))
http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=2815
http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=2815
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”