Zmiana kalendarza rozgrywek :-(

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Zmiana kalendarza rozgrywek :-(

Postautor: thomas72 » 29 września 2005, 08:49

Witajcie.
Juz musieli namieszać cholera... przełożony został mecz z Wisłą na 5.10, a na dodatek graja w Krakowie, wrrrrr. Czyli gorzowscy kibice zobacza nasze dziewczyny dopiero 15.10 w spotkaniu z CCC. Wcześniej jeszcze zagramy z Lotosem też w Gdyni.

Szczeguły pod tym adresem:
http://www.plkk.pl/index.asp?info=terminarz&r=EK5&Etap=1&t=1
Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 29 września 2005, 10:42

Niewiem skąd u was takie narzekanie przecież możecie sie wybrać i do Krakowa i do Gdyni! :? I wcześniej wasze koszykarki zobaczyc w akcji!

Pozdro
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 29 września 2005, 11:57

MARAS pisze:Niewiem skąd u was takie narzekanie przecież możecie sie wybrać i do Krakowa i do Gdyni! :? I wcześniej wasze koszykarki zobaczyc w akcji!

Pozdro

maras, wyobraź sobie, że niektórzy w gorzowie pracują, ucza sie i maja rodziny i inne obowiązki, więc daruj sobie.
pozdro
Obrazek

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 29 września 2005, 12:05

MARAS pisze:Niewiem skąd u was takie narzekanie przecież możecie sie wybrać i do Krakowa i do Gdyni! :? I wcześniej wasze koszykarki zobaczyc w akcji!

Pozdro
To sie wybierz jak Ci tak zalezy :? . Kwas robia i tyle.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

oprawca
Żak

Postautor: oprawca » 29 września 2005, 13:34

Poznan Wielkomiejski przeciez jest w centrum i stad wszedzie jest blisko:p Dalej niz dlugosc swoich "pyrowatych" nosów jednak nie zaglądają:p

prowokacja-żart Wiec bez ciesnien:) pzdr

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 29 września 2005, 13:39

oprawca pisze:Poznan Wielkomiejski przeciez jest w centrum i stad wszedzie jest blisko:p Dalej niz dlugosc swoich "pyrowatych" nosów jednak nie zaglądają:p

oprawca nie prowokuj bo znów bedzie wojna słowna, jeszcze przed sezonam. ale oki skoro to zarcik :wink: to oki :wink:
Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 29 września 2005, 18:06

oprawca pisze:Poznan Wielkomiejski przeciez jest w centrum i stad wszedzie jest blisko:p Dalej niz dlugosc swoich "pyrowatych" nosów jednak nie zaglądają:p

Tym razem ci daruje dzieciaku i potraktuje to jako żart! 8)
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 29 września 2005, 19:41

Ostatnio rzadko bywam na tym forum a to ze względu na zachowanie "kibiców" z Gorzowa! Miałem nadzieje że prawdziwi fani tej drużyny poradzą sobie z nieodpowiedzialmymi gośćmi ale widze że jednak jest inaczej! No nie powiem prawdziwi fani np. thomas72 też nie prezentują najwyzszego poziomu w swoich wypowiedziach myśle o: maras, wyobraź sobie, że niektórzy w gorzowie pracują, ucza sie i maja rodziny i inne obowiązki, więc daruj sobie! moim zdeniem prawdziwy kibic zrobi wszystko co jest mozliwe aby byc ze swoja druzyna i myśle ze to mial na myśli mars. Co do wypowiedzi GOŚCIA(!) oprawcy to szkoda słów dyskryminowanie ludzi za ich pochodzenie jest największym idiotyzmem z jaki można sie spotkać! Człowieku zastanów sie i rusz tym "budyniem" zanim coś napiszesz!!! Ludzie zastanówcie sie czasem co piszecie naprawde...

Spróbujcie cos zrobic osobami niezalogowanymi! :?

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 29 września 2005, 20:00

jeśli będzie okazja do Gorzów wzmocni się o jednego kibica :P
Obrazek

you're as good as your last performance

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 29 września 2005, 20:44

FAIR PLAY pisze:Ostatnio rzadko bywam na tym forum a to ze względu na zachowanie "kibiców" z Gorzowa! Miałem nadzieje że prawdziwi fani tej drużyny poradzą sobie z nieodpowiedzialmymi gośćmi ale widze że jednak jest inaczej! No nie powiem prawdziwi fani np. thomas72 też nie prezentują najwyzszego poziomu w swoich wypowiedziach myśle o: maras, wyobraź sobie, że niektórzy w gorzowie pracują, ucza sie i maja rodziny i inne obowiązki, więc daruj sobie! moim zdeniem prawdziwy kibic zrobi wszystko co jest mozliwe aby byc ze swoja druzyna i myśle ze to mial na myśli mars. Co do wypowiedzi GOŚCIA(!) oprawcy to szkoda słów dyskryminowanie ludzi za ich pochodzenie jest największym idiotyzmem z jaki można sie spotkać! Człowieku zastanów sie i rusz tym "budyniem" zanim coś napiszesz!!! Ludzie zastanówcie sie czasem co piszecie naprawde...

Spróbujcie cos zrobic osobami niezalogowanymi! :?

jesli chodzi o mnie to nigdy sie nie uwazałem za prawdziwego kibola, tylko za "milosnika koszykówki" :!: a co do bycia ze swoja druzyna, to nie sadze ze trener weżmie mnie na liste płac jak zwolnie się z pracy i bede na kazdym meczu czy treningu. a ci co mnie znaja to wiedza gdzie pracuje i tez wiedza ze nie jestem w stanie byc na kazdym meczu. a własciwie to po co ja sie tłumacze. jesli ci sie nie podobaja moje wypowiedzi to wcale ich nie musisz czytac. użyj myszki. nigdy nie byłem i nie bede poeta tak jak Ty :!:
co do goscia to wydawało mi sie ze napisał ze to zart, by tacy ludzie jak Ty to zrozumieli.
poza tym maras chyba nie potrzebuje adwokatów.
a o osobach niezalogowanych to my bedziemy decydowac a nie Ty.
Ty również poczytaj samego siebie i zastanów sie co piszesz.
pozdrowienia dla poznania
Ostatnio zmieniony 29 września 2005, 21:35 przez thomas72, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 29 września 2005, 21:22

Sluchaj! stwierdzenie "być z drużyną" ty rozumiesz - błędnie, jak proce ale chodzi mi o takie bycie na dobre i złe jak kazdy prawdziwy kibic jest zwiazany! rozumiem to w zupelnosci ze nie mozna byc na kazdym meczu bo sam nie bywam zawsze na meczach! po prostu chodzi o wiez z klubem! a jeśli sadzisz ze jestem malo rozumny to bardzo dziekuje! naprawde widac ze mnie dobrze znasz...

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 29 września 2005, 21:34

FAIR PLAY pisze:Sluchaj! stwierdzenie "być z drużyną" ty rozumiesz - błędnie, jak proce ale chodzi mi o takie bycie na dobre i złe jak kazdy prawdziwy kibic jest zwiazany! rozumiem to w zupelnosci ze nie mozna byc na kazdym meczu bo sam nie bywam zawsze na meczach! po prostu chodzi o wiez z klubem! a jeśli sadzisz ze jestem malo rozumny to bardzo dziekuje! naprawde widac ze mnie dobrze znasz...

jasne znam Cie doskonale, tak jak Ty mnie...
Obrazek

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 29 września 2005, 22:32

ip MAJOREK = ip FAIR PLAY
Nie chce mi sie myslec, czy na tym samym komputerze pisze ojciec z dziadkiem, czy chodza do tej samej kawiarenki, albo czy pol osiedla ma takie same ip. po prostu stary pomsl co robisz i tutaj oczywiscie jesli to te same osoby to uderzam, do kibicow z poznania, bo mozemy sie lubic, albo nie, ja nei wiem co sie dzialo tutaj w wielkiej bitwie wielkopolskiej miedzy niezalogowanymi z gorzowa i userami z poznania, ale jak mojrek i fair play to ta sama osoba to juz sie nie lubimy.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie

SkonczyloSieBoSieNieZaczelo

CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 29 września 2005, 22:58

kysiu nie chciałem tego poruszac, ale skoro juz to napisałes to miło i dzieki za wsparcie. a tak na marginesie, to czy u nas sie sos zmieniło czy nadal wpisuja sie tylko osoby zalogowane. jesli nic sie nie zmienilo to chyba ten klient faktycznie dawno u nas nie był, szkoda ze musiał sie zmusic do odwiedzenia naszego podforum.
hej
Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 30 września 2005, 10:24

Thomas72 pisze:pozdrowienia dla poznania

Pozdrowienia dla Gorzowa :!: :D

===========================================

a teraz wracajac do tematu: kiedy gracie z nami?
reloaded :]

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”