Poza tym, to pewnie kolegów taki "czeski" błąd
Leo
Moderator: Moderatorzy
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Re: Leo
Szymon pisze:Ziomek pisze:Jednym słowem mówiąc dobra koszykarka której niczego nie brakuje.
Noooo.... bez przesady.... do ideału trochę jej brakuje
Wiedziałem, że jeżeli juz ktos się o coś doczepi do Leo to będziesz Ty, Szymon
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
- Trenejro
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Dałeś przykłady bardzo dobrych zawodniczek... Natomiast mnie nie przekonałeś, ponieważ o kompletności zawodnika czy zawodniczki w grze zespołowej raczej mowic nie mozna... Mam na myśli fakt, że drużyna koszykówki liczy pięć zawodniczek na parkiecie, które się nawzajem uzupełniają i w zależności od osiągniętego poziomu uzupełnienia się jak i od umiejętności indywidualnych w DANEJ dziedzinie rzemiosła koszykarskiego drużyna wygrywa albo nie.
Sylwia Wlaźlak jest na przykład świetnym rozgrywającym, ale niestety nie zbiera piłek z tablicy i nie rzuca dużo punktów...
A Agnieszka Bibrzycka natomiast rzuca masę punktów, natomiast trener zwalnia ją z większości obowiązków defensywnych...
A Agnieszka Pałka ma na przykład głównie zadania obronne...
Każda specjalizuje się w czymś innym prawda? A jaki można by z nich zmontować zespół!!!
Idąc Twoim więc tropem, czy Sylwia rzeczywiście jest zawodniczką kompletną? Nie - ale jest świetną rozgrywającą i za to wszyscy ją cenią...
A Leo? No właśnie - to bardzo dobra skrzydłowa...
Sylwia Wlaźlak jest na przykład świetnym rozgrywającym, ale niestety nie zbiera piłek z tablicy i nie rzuca dużo punktów...
A Agnieszka Bibrzycka natomiast rzuca masę punktów, natomiast trener zwalnia ją z większości obowiązków defensywnych...
A Agnieszka Pałka ma na przykład głównie zadania obronne...
Każda specjalizuje się w czymś innym prawda? A jaki można by z nich zmontować zespół!!!
Idąc Twoim więc tropem, czy Sylwia rzeczywiście jest zawodniczką kompletną? Nie - ale jest świetną rozgrywającą i za to wszyscy ją cenią...
A Leo? No właśnie - to bardzo dobra skrzydłowa...