Zmiana kalendarza rozgrywek :-(
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
No dobra to teraz stary, a raczej gowniarzu powinienem napisac, musisz sobie wyobrazic, ze niestety nie jestes pepkiem swiata i nie za kazdym razem bedzie tak jak z mamusia, niestety czasem twoje, na swoj sposob inteligentne wypowiedzi pozostana bez odpowiedzi. A tak skromnie rzecz biorac (skromnie oczywiscie w stosunku do Ciebie FAIR PLAY) chodzi o to, zebys nie obrazal ludzi, ktorzy w jakikolwiek sposob probuja utrzymac to co bylo miedzy kibicami z Gorzowa i Poznania w poprzedznim sezonie, to czego nei zniszczylo zachowanie kibicow Stilonu w Gorzowie, ani Lecha (chociaz do konca niewiadomo) w Poznaniu, a co totalnie polozyly wypowiedzi kibicow (bo niestety wlasnie takich mamy kibcow w Gorzowie) z mojego miasta. Teraz lecimy od poczatku:jezeli chodzi o wyjazdy, to zwyczjanie nie stac mnie na wyjazd z druzyna, na drugi koniec Polski, bo my w Gorzowie zarabiamy troche mniej niz w Poznaniu (oczywiscie zart!)...Oprawca napisal, ze chodzi mu o zart, bo wiedzial, co to moze spowodowac i tutaj wielki szacun dla marasa, za to ze nie dal sie sprowokowac, a czesto byl wlasnie kims, kto takiego tekstu zazwyczaj nie popuscil, no na cale szczescie znalazl sie ktos taki jak MAJOREK i dzielnie bronil honoru. Tak osobiscie ode mnie: w kazdej wypowiedzi probujesz udawadniac, ze inni traktuja cie jako "malo rozumnego", nie wiem czy masz jakis kompleks, czy mama cie nie slucha, koledzy cie w szkole olewaja, ale moze daj sobie juz spokoj z tym, ze wszyscy cie nie doceniaja i nie rozumieja, no i oczywiscie nie znaja, bo nie chce sie poznac kogos, kto na sile innym udowadnia innym swoj poziom inteligencji, erudycji, czy czymkolwiek sie tam jeszcze szczycisz.
ps wystarczylo chyba napisac do administratorow, ze zapomniales hasla i podejrzewam, ze by ci pomogli
ps wystarczylo chyba napisac do administratorow, ze zapomniales hasla i podejrzewam, ze by ci pomogli
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
no ba!! W koncu gdyby Poznan w nazwie miał Lubuski to byłby młyn:p hehe ogolnie to fajowa wieś
macie malte, koziołki, pyre i twaróg ze szczypiorem:p a my bedziemy mieli premiera z Gorzowa, wiec chodzmy sie napic wódki co?? Najlepiej nad Wartą bo to jedyna rzecz którą mamy chyba wspólną i tak samo śmierdzącą:p

- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
oprawca pisze:no ba!! W koncu gdyby Poznan w nazwie miał Lubuski to byłby młyn:p hehe ogolnie to fajowa wieśmacie malte, koziołki, pyre i twaróg ze szczypiorem:p a my bedziemy mieli premiera z Gorzowa, wiec chodzmy sie napic wódki co?? Najlepiej nad Wartą bo to jedyna rzecz którą mamy chyba wspólną i tak samo śmierdzącą:p
to jest gzik
a Warta to miejscami faktycznie niezbyt fajnie pachnie.....
o ale mamy jeszcze jedna wspolna rzacz: nasze AZS-y
pozdro!!
reloaded :]
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”