Olimpia Poznań - przed sezonem 2005/2006
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Seba pisze:Mytek pisze:a to po ile w tym sezonie macie bilety??Jak dla Ciebie to ... hmmm... no nie wiem... mówiłeś, że się jednak nie bratałeś z kasjerem?;) hihi... no to trudno - piwo musi być na wejściu
![]()
![]()
Bo reszta ma chody ...
))) hehehe
no i pol biedy, bo gdyby bylo inaczej to chyba w ramach biletu bym musiał połówke przyniesc.....
powinni Wam ochrone ustawic tak zeby nie mozna bylo alkoholu wnosic
reloaded :]
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Seba pisze:Na sali jest ochrona przecieżPilnują, żebyśmy sobie mogli spokojnie meczyk obejrzeć... i loooozik
... a my żadnego alkoholu nie wnosimy
No ale goście muszą się wkupić ... tzn wykupić bilet wstępu miałem na myśli
Boże! Ty widzisz i nie grzmisz? za te kłamstwa powinni dostac co najmniej czyściec
dobranoc:]
reloaded :]
???? To Ty sobie tak z Bogiem rozmawiasz? hmmmm... to można chyba wyleczyć
hihihihi
No przecież to jedno piwo na osobę, żeby się dało wogóle krzyczeć cały mecz to żaden alkohol... hmmm... no chyba, że wśród młodszych stażem kibiców w ostatnim dziesięcioleciu coś się zmieniło w kulturze kibicowania?
No chyba, że to z zazdrości... hihi... nie bój, nie bój - w niedzielę poczęstujemy
Bo mam nadzieję tradycyjnie do nas dołączysz 
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
W zbliżających się rozgrywkach I ligi życzę drużynie Olimpii wielu zwycięstw i jak najmniejszej liczby porażek. Powodzenia Gucio, Najtol, Pająk i pozostałe dziewczyny. Żebyście zawsze grały tak jak na turnieju w Gorzowie z drużyną VBW Gdynia. A tobie Seba życzę zdrowia i żeby Ci gardziołko wytrzymało
.
-
Żołnierz1
Shrek pisze:W zbliżających się rozgrywkach I ligi życzę drużynie Olimpii wielu zwycięstw i jak najmniejszej liczby porażek. Powodzenia Gucio, Najtol, Pająk i pozostałe dziewczyny. Żebyście zawsze grały tak jak na turnieju w Gorzowie z drużyną VBW Gdynia. A tobie Seba życzę zdrowia i żeby Ci gardziołko wytrzymało.
Mati pamiętasz,że masz mi dostarczyć szalik?
Dziewczyny jesteście najlepsze!