Olimpia Poznań - przed sezonem 2005/2006

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 28 września 2005, 18:32

widze Mati ze musisz miec pewną specyficzna pamietke z kazdej sali: Arenie juz "zaliczyles" :wink: :lol: 8)
reloaded :]

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 06 października 2005, 20:40

Mytek pisze:widze Mati ze musisz miec pewną specyficzna pamietke z kazdej sali: Arenie juz "zaliczyles" :wink: :lol: 8)

Z naszej sali też będzie miał - jako jedyny będzie musiał kupić bilet wstępu :twisted: Cena póki co... kasta piwa (hehehe... wiadomo!).
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 06 października 2005, 20:47

a to po ile w tym sezonie macie bilety?? :lol:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 06 października 2005, 20:48

Rozumiem że kasjerem będzie Trojan :lol: :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 06 października 2005, 20:51

Mytek pisze:a to po ile w tym sezonie macie bilety?? :lol:

:) Jak dla Ciebie to ... hmmm... no nie wiem... mówiłeś, że się jednak nie bratałeś z kasjerem?;) hihi... no to trudno - piwo musi być na wejściu :lol: :lol: :lol: Bo reszta ma chody ... ;)))) hehehe

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 06 października 2005, 21:08

Seba pisze:
Mytek pisze:a to po ile w tym sezonie macie bilety?? :lol:

:) Jak dla Ciebie to ... hmmm... no nie wiem... mówiłeś, że się jednak nie bratałeś z kasjerem?;) hihi... no to trudno - piwo musi być na wejściu :lol: :lol: :lol: Bo reszta ma chody ... ;)))) hehehe

no i pol biedy, bo gdyby bylo inaczej to chyba w ramach biletu bym musiał połówke przyniesc..... :lol: :lol: :lol: ......uuufffff.....
powinni Wam ochrone ustawic tak zeby nie mozna bylo alkoholu wnosic :P :P :P

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 06 października 2005, 21:12

Na sali jest ochrona przecież :) Pilnują, żebyśmy sobie mogli spokojnie meczyk obejrzeć... i loooozik :) ... a my żadnego alkoholu nie wnosimy :) No ale goście muszą się wkupić ... tzn wykupić bilet wstępu miałem na myśli :lol:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 06 października 2005, 21:17

Seba pisze:Na sali jest ochrona przecież :) Pilnują, żebyśmy sobie mogli spokojnie meczyk obejrzeć... i loooozik :) ... a my żadnego alkoholu nie wnosimy :) No ale goście muszą się wkupić ... tzn wykupić bilet wstępu miałem na myśli :lol:

Boże! Ty widzisz i nie grzmisz? za te kłamstwa powinni dostac co najmniej czyściec :!: 8)

dobranoc:]

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 06 października 2005, 21:21

???? To Ty sobie tak z Bogiem rozmawiasz? hmmmm... to można chyba wyleczyć :) hihihihi ;) No przecież to jedno piwo na osobę, żeby się dało wogóle krzyczeć cały mecz to żaden alkohol... hmmm... no chyba, że wśród młodszych stażem kibiców w ostatnim dziesięcioleciu coś się zmieniło w kulturze kibicowania? :? 8) :lol: No chyba, że to z zazdrości... hihi... nie bój, nie bój - w niedzielę poczęstujemy :) Bo mam nadzieję tradycyjnie do nas dołączysz :)

Shrek
Amator

Postautor: Shrek » 07 października 2005, 07:20

W zbliżających się rozgrywkach I ligi życzę drużynie Olimpii wielu zwycięstw i jak najmniejszej liczby porażek. Powodzenia Gucio, Najtol, Pająk i pozostałe dziewczyny. Żebyście zawsze grały tak jak na turnieju w Gorzowie z drużyną VBW Gdynia. A tobie Seba życzę zdrowia i żeby Ci gardziołko wytrzymało :D .

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 07 października 2005, 08:37

Shrek pisze:W zbliżających się rozgrywkach I ligi życzę drużynie Olimpii wielu zwycięstw i jak najmniejszej liczby porażek. Powodzenia Gucio, Najtol, Pająk i pozostałe dziewczyny. Żebyście zawsze grały tak jak na turnieju w Gorzowie z drużyną VBW Gdynia. A tobie Seba życzę zdrowia i żeby Ci gardziołko wytrzymało :D .

Mati pamiętasz,że masz mi dostarczyć szalik?

Dziewczyny jesteście najlepsze!

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 07 października 2005, 09:50

Żołnierz1 pisze:
Mati pamiętasz,że masz mi dostarczyć szalik?

Żołnierzu pamiętam...ale nie wiem czy mamy jeszcze na stanie jakieś. Wyprodukowalismy tylko 10 sztuk :( być może się coś znajdzie jeszcze!

Wróć do „Inne kluby”