Innym razem się zobaczymy
Spotkanie
Moderator: Moderatorzy
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Koszulki
Hej co jest z tymi koszulkami
Zgałaszac sie kto chce to sie zrobi liste i do prezesa na nastepnym spotkaniu.Ja tez biore i bedzie jeszcze jakies 5 koszulek dla swiezaków czyli dla kibicow ktorych moge zwerbowac,a tak ogolnie to moze oprocz koszulek to odrazu i bluzy klubowe cos w stylu takiej jaka miała Gabi Toma na spotkaniu lub jakie maja na meczach z odpinanymi rekawami.Na bluzy juz jest 5 chetnych kibiców wiec jak cos to kto chce tez bluze nich napisze ze chce to bedzie wiadomo ile ma ich byc.
Jak cos to Gwynbleidd a nie gwynbleid.
Pozdro
Jak cos to Gwynbleidd a nie gwynbleid.
Pozdro
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:hahahahaa ale Ci Szymon młodziez po bandzie pojechałaGwynbleidd pisze:i uwazaj bo Ci zyłka peknie![]()
![]()
Spokojnie Mikey, pyszczeć w necie każdy może
Ciekaw tylko jestem, czy ta młodzież bedzie tak śmiało i luźnie "jechała mi po bandzie" gdy stanie ze mną twarzą w twarz
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

-
Pabianice mistrzem
Szymon pisze:Mikey pisze:hahahahaa ale Ci Szymon młodziez po bandzie pojechałaGwynbleidd pisze:i uwazaj bo Ci zyłka peknie![]()
![]()
Spokojnie Mikey, pyszczeć w necie każdy możeZresztą Ty chyba o tym najlepiej wiesz i to przerabiasz z "przyjaciółmi ze wschodu kraju"
![]()
![]()
Ciekaw tylko jestem, czy ta młodzież bedzie tak śmiało i luźnie "jechała mi po bandzie" gdy stanie ze mną twarzą w twarz
No Szymon. Ale przecież własna inicjatywa mile widziana? ale ktoś komuś tu pojechał. Ale to dobrze. Im więcej ludzi się angażuje tym lepiej.
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Szymon pisze:Mikey pisze:hahahahaa ale Ci Szymon młodziez po bandzie pojechałaGwynbleidd pisze:i uwazaj bo Ci zyłka peknie![]()
![]()
Spokojnie Mikey, pyszczeć w necie każdy możeZresztą Ty chyba o tym najlepiej wiesz i to przerabiasz z "przyjaciółmi ze wschodu kraju"
![]()
![]()
Kazdy tak moze powiedziec gdy jest o wiele starszy tak jak ty od nas.