Zniknelismy z e-basketu? :>
Moderator: Moderatorzy
Yo
Nieźle Gilus
krótko, zwięźle i na temat
Świetny pomysł
Tylko teraz skołować wszystkie wyniki i luz
Pozdrawiam.
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
-
Gość
gilus pisze:No tak. Ale na przykład z podgrupy wielkopolskiej zespoły będą grały play-offy z drużynami z podgrupy dolnośląskiej. A jak to jest w innych grupach?
W grupie zachodniej pierwszej ligi po cztery zespoły z każdej podgrupy awansują do play-off... dopiero w nich wyłoniona zostanie dwójka uczestników zmagań centralnych... Domyślam się, że podobnie jest w Małopolsce.
Pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Seba pisze:gilus pisze:No tak. Ale na przykład z podgrupy wielkopolskiej zespoły będą grały play-offy z drużynami z podgrupy dolnośląskiej. A jak to jest w innych grupach?
W grupie zachodniej pierwszej ligi po cztery zespoły z każdej podgrupy awansują do play-off... dopiero w nich wyłoniona zostanie dwójka uczestników zmagań centralnych... Domyślam się, że podobnie jest w Małopolsce.
Pozdrowionka!
domyślam się, ze chodzi ci o Mazowsze
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE
Zasady w grupie C:
"Po cztery pierwsze zespoły z grup awansują do grupy grającej o miejsca 1-8,w
której „dogrywają” mecze (mecz i rewanż) z drużynami z drugiej grupy I
etapu. Trzy kolejne drużyny z obu grup grają wg powyższych zasad o miejsca
9 – 14. Tworzone są odrębne tabele wyjściowe uwzględniające tylko wyniki
między zainteresowanymi zespołami. Dwa pierwsze zespoły z grupy grającej
o miejsca 1-8 awansują do rozgrywek centralnych o awans do ekstraklasy"
Natomiast ja mam pytanie- jak wygląda system rozgrywek na szczeblu centralnym?
"Po cztery pierwsze zespoły z grup awansują do grupy grającej o miejsca 1-8,w
której „dogrywają” mecze (mecz i rewanż) z drużynami z drugiej grupy I
etapu. Trzy kolejne drużyny z obu grup grają wg powyższych zasad o miejsca
9 – 14. Tworzone są odrębne tabele wyjściowe uwzględniające tylko wyniki
między zainteresowanymi zespołami. Dwa pierwsze zespoły z grupy grającej
o miejsca 1-8 awansują do rozgrywek centralnych o awans do ekstraklasy"
Natomiast ja mam pytanie- jak wygląda system rozgrywek na szczeblu centralnym?
Prosiłbym o ludzi poszczególnych klubów aby sprawdzili na stronce http://www.1liga.go.pl (sorry za reklame) czy zgadzają się w meczach pozycje gospodarzy i gości, gdyż widzę, że trochę (dużo) pozmieniało się z przedsezonowymi terminarzami.
Z góry dziękuję
Z góry dziękuję
Tylko trzeba znaleźć jeszcze osobe, która będzie tu wpisywać wynik/i.
Ja mogę oczywiście wysyłać smsy do osoby wpisującej z każdego meczu na którym będę [czyli pewnie (prawie) wszystkie w Koninie + kilka drużyny konińskiej na wyjeździe]
Na najbliższym meczu MKS-u Konin z Ostrovią będę na 90% gdyż wyjeżdzam ale bardzo będę sie starał zdążyć.
Ja mogę oczywiście wysyłać smsy do osoby wpisującej z każdego meczu na którym będę [czyli pewnie (prawie) wszystkie w Koninie + kilka drużyny konińskiej na wyjeździe]
Na najbliższym meczu MKS-u Konin z Ostrovią będę na 90% gdyż wyjeżdzam ale bardzo będę sie starał zdążyć.