Dla mnie to żadna niespodzianka.Ja już pisałem przed sezonem że Lotos jest słaby i nie ma szans na mistrza ponieważ Wisła jest poza zasięgiem.Dodatkowo Herkt potrafi super ułożyć zespół na 1-2 sezony (oczywiście potem zostaje płacz i spalona ziemia).
CCC też nie jest aż tak mocne co wyjdzie w meczu z Polfą i w Wisłą.
Lotos x CCC Polkowice 81:85
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- hellraiser
- Junior
Mysle ze to nie jest pierwsza i ostatnia porażka Gdyni.Bedzie ich przynajmniej 6,7.Lotos bedzie przegrywał większośc meczów wyjazdowych...
A czy to dobrze-niewiem...
Moze sie okazac ze klubowi znudzi sie przegrywanie i Lecia i Chomac zamiast grac pół meczu bedzie musiała usiadz na ławeczce bo bedzie trzeba kupic kogos bardziej doświadczonego z zagranicy.
OBY NIE......I TEGO SIE NAJBARDZIEJ BOJĘ.
Wiec w sumie lepiej zeby tak budowany Lotos az tak za dużo nie przegrywał.
Juz nie mówie ze bedzie to alibi dla innych prezesów.
A czy to dobrze-niewiem...
Moze sie okazac ze klubowi znudzi sie przegrywanie i Lecia i Chomac zamiast grac pół meczu bedzie musiała usiadz na ławeczce bo bedzie trzeba kupic kogos bardziej doświadczonego z zagranicy.
OBY NIE......I TEGO SIE NAJBARDZIEJ BOJĘ.
Wiec w sumie lepiej zeby tak budowany Lotos az tak za dużo nie przegrywał.
Juz nie mówie ze bedzie to alibi dla innych prezesów.
mati pisze:Mikey pisze:W przeciwieństwie do ŁKSu tutaj przyjemna dla mnie niespodzianka. Bardzo się cieszę. I choć czytam juz relacje w wątkach na chłodno, przyznaję że jestem pod wrażeniem i szczerze gratuluję CCC. Domyślam się zę kolega Brzydki szalał po meczu?
brzydki pewno już nawet nie pamięta, że szalał![]()
![]()
ejjj za kogo Wy mnie macie
a wracajac do tematu wynik naprawde swietny i jak dla mnie niespodziewany (patrz moje typy w LT)
taaakk?? a ja pamiętam długie dyskusje na temat frekwencji na ełksie, aw Pabach czy w Chełmie - i zawsze jakoś to co podaje PLKK uznawane było przez... "pewne środowiska" za "święte". Czyżby polityczny punkt widzenia zmieniał się? ooo...
no popatrz...
Ale dobrze, przypomnę tylko ten temacik kiedy zaczną się (jak tylko sprawa dzisiejsza nieco "wystygnie") dyskusje o ilości widzów w jakimś powiedzmy... mniej prominentnym i o mniejszym oddziaływaniu opiniotwórczym, miejscu na koszykarskiej mapie kraju...
Ale dobrze, przypomnę tylko ten temacik kiedy zaczną się (jak tylko sprawa dzisiejsza nieco "wystygnie") dyskusje o ilości widzów w jakimś powiedzmy... mniej prominentnym i o mniejszym oddziaływaniu opiniotwórczym, miejscu na koszykarskiej mapie kraju...
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature