Ostrovia - Tęcza Leszno 66-79
Moderator: Moderatorzy
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Ostrovia - Tęcza Leszno 66-79
Szlagier 1 ligi
Po 1 kwarcie
Ostrovia - Leszno 18-17
info: Mati
Po 1 kwarcie
Ostrovia - Leszno 18-17
info: Mati
Ostatnio zmieniony 15 października 2005, 17:50 przez Szymon, łącznie zmieniany 2 razy.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
prosze przeniesc do pierwszej ligi moderatorzy:) dzieki szymon, za odbieranie smsów:)
co do meczu...dobrze...można było wyszarpać to zwycięstwo...leszno nie jest wielkim przeciwnikiem, myślę, że są drużyny, które powalczą z nimi...póki co nie jest to dla mnie drużyna na e-klasę...
w ostrowie super młode! Dobre minuty na parkiecie Kasi Łuczak, Magdy Parysek, Basi Walas:)
Szkoda Karoliny
znów jakiś uraz
później jeszcze raz dostała w kolano i niestety musiała opóscić parkiet mimo ambitnej postawy!
mecz raczej błędów z jednej i z drugiej strony. ostrovie pogrążyły najmowicz, budnik czyli wysokie. dobrze zagrała monika siwczak, później cos z kciukiem i usiadła na ławce.
mecz raczej nie mógł sie podobac...niestety... gra błędów...choc spodziewałem sie, ze leszno postawi wieksze warunki nam...
super baśka walas po wejsciu zaraz trójka!:)
mimo wszystko BRAWO OSTROVIA! był charakter- to ważne!
co do meczu...dobrze...można było wyszarpać to zwycięstwo...leszno nie jest wielkim przeciwnikiem, myślę, że są drużyny, które powalczą z nimi...póki co nie jest to dla mnie drużyna na e-klasę...
w ostrowie super młode! Dobre minuty na parkiecie Kasi Łuczak, Magdy Parysek, Basi Walas:)
Szkoda Karoliny
mecz raczej błędów z jednej i z drugiej strony. ostrovie pogrążyły najmowicz, budnik czyli wysokie. dobrze zagrała monika siwczak, później cos z kciukiem i usiadła na ławce.
mecz raczej nie mógł sie podobac...niestety... gra błędów...choc spodziewałem sie, ze leszno postawi wieksze warunki nam...
super baśka walas po wejsciu zaraz trójka!:)
mimo wszystko BRAWO OSTROVIA! był charakter- to ważne!
Szymon pisze::oops:![]()
![]()
Wszystko przez to że myślałem o Swarzędzu a pisałem o Lesznie i wyszedł mi mix![]()
Myslenie pomogło
WIELKI MECZ! WIELKIE GRATULACJE!!! Także dla pokonanych - bardzo korzystnie sięzaprezentowały... podobnie, jak ich kibice z którymi dzis stworzyliśmy atmosferę wspaniałego, koszykarskiego święta...
... temat przeniosę, jak dojdę do siebie - póki co UMARŁEM!!!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Kuba pisze:ginda pisze:fajnie jakby leszno awansowalo kolejny bliski wyjazd by byl:)
tak samo w wypadku awansu Ostrovii, czy Olimpii
do leszna jest nieco ponad godzina drogi
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,