Wizyta zawodniczek Gorzowa w BAR VIP !
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Panowie spokojnie! Uważam że z tym:
to źle zrozumieliście kolege Marasa. Jemu chodziło o kosy Lecha Poznań a nie o triade Śląsk - Wisełka - Lechia.
A teraz coś do Ciebie panie Maras, skoro jesteś takim "kumatym" kibolem że pouczasz innych i dajesz wykłady to powinienieś wiedzieć że kosy wypisuje się po przecinku (np.: WKS, Wisła, Pogoń) natomiast myślnika używa się przy pisaniu o triadach, czyli trzech ekipach mających ze sobą zgodę, np.: Lech - Cracovia - Arka.
Skoro już poruszyłeś temat kos Lecha to być może się myle ale waszym wrogiem no.1 jest Legia potem Pogoń Szczecin, Wisła a dopiero potem Śląsk, śmiem nawet twierdzić że MY czyli ŁKS jesteśmy na równi w tym "rankingu" z WKSem. Stąd nie rozumiem czemu akurat najechałeś na ekipe z Wrocka.
I ostatni sprawa, komu Ty w końcu kibicujesz? AZSowi czy Lechowi? Skoro jesteś takim fanatykiem AZSu za jakiego się podajesz to chyba nie możesz kibicować inne drużynie. Widzisz w sercu każdego kibica jest miejsce na jeden klub, na miłość do jednych barw! Ja na przykład chodze poza meczami ŁKSu na zadowy żużlowe jednak moje serce zawsze będzie biało - czerwono - białe (tak dla wyjaśnienia takie są nasze barwy). Coś mi się wydaje że jesteś poprostu za cienki na Lecha i dlatego udzielasz się na AZSie bo tam możesz jeszcze zaistnieć wśród tych "the best" kibiców. Chociaż nawet tam wcale takim "kumatym" kibicem nie jesteś skoro przez pierwszy sezon wielbiłeś pod niebiosa inwestycje pani Kulczyk a nie swój klub AZS! Sprawa dopingowania sponsorów to już zupełnie inny temat.
Przepraszam wszystkich użytkowników że "rozmywam" temat i pisze o sprawach nie związanych z koszykówką pań ale jak czytam takie testy nie potrafie się powstrzymać.
MARAS pisze:WKS- Wisła Kraków- Pogoń Szczecin!!!!!!!
to źle zrozumieliście kolege Marasa. Jemu chodziło o kosy Lecha Poznań a nie o triade Śląsk - Wisełka - Lechia.
A teraz coś do Ciebie panie Maras, skoro jesteś takim "kumatym" kibolem że pouczasz innych i dajesz wykłady to powinienieś wiedzieć że kosy wypisuje się po przecinku (np.: WKS, Wisła, Pogoń) natomiast myślnika używa się przy pisaniu o triadach, czyli trzech ekipach mających ze sobą zgodę, np.: Lech - Cracovia - Arka.
Skoro już poruszyłeś temat kos Lecha to być może się myle ale waszym wrogiem no.1 jest Legia potem Pogoń Szczecin, Wisła a dopiero potem Śląsk, śmiem nawet twierdzić że MY czyli ŁKS jesteśmy na równi w tym "rankingu" z WKSem. Stąd nie rozumiem czemu akurat najechałeś na ekipe z Wrocka.
I ostatni sprawa, komu Ty w końcu kibicujesz? AZSowi czy Lechowi? Skoro jesteś takim fanatykiem AZSu za jakiego się podajesz to chyba nie możesz kibicować inne drużynie. Widzisz w sercu każdego kibica jest miejsce na jeden klub, na miłość do jednych barw! Ja na przykład chodze poza meczami ŁKSu na zadowy żużlowe jednak moje serce zawsze będzie biało - czerwono - białe (tak dla wyjaśnienia takie są nasze barwy). Coś mi się wydaje że jesteś poprostu za cienki na Lecha i dlatego udzielasz się na AZSie bo tam możesz jeszcze zaistnieć wśród tych "the best" kibiców. Chociaż nawet tam wcale takim "kumatym" kibicem nie jesteś skoro przez pierwszy sezon wielbiłeś pod niebiosa inwestycje pani Kulczyk a nie swój klub AZS! Sprawa dopingowania sponsorów to już zupełnie inny temat.
Przepraszam wszystkich użytkowników że "rozmywam" temat i pisze o sprawach nie związanych z koszykówką pań ale jak czytam takie testy nie potrafie się powstrzymać.
-
Polkowiczanin
[quote="simon"]:D
ja tam nie chcę nic mówić nie na temat, ale coś mi się wydaje, że WŁAŚNIE WIDZĘ bardzo mocną kandydatkę do tytułu MISS TBL
- naprawdę bardzo atrakcyjna dziewczyna, aż miło popatrzeć.
Magda jest rodowita polkowiczanką i gdyby faktycznie została miss TBL, to byłaby już druga miska z Polkowic. Najwidoczniej w tym mieście są najpiękniejsze koszykarki.
A jak myślicie dlaczego gra u nas Żytomirska
, ponieważ oprócz umiejętności koszykarskich nie brakuje jej również urody. 
Magda jest rodowita polkowiczanką i gdyby faktycznie została miss TBL, to byłaby już druga miska z Polkowic. Najwidoczniej w tym mieście są najpiękniejsze koszykarki.
A jak myślicie dlaczego gra u nas Żytomirska
Dokładnie ludzie nie chodziło mi o żadne triady! Tylko o kosy Lecha Poznań, a kibicuje AZsowi ale na meczach Lecha też bywam! Co ni wolno mi tak robić? A poza tym simon nie bądz taki odważny !
A o sprawach kibicowskich wiem z własnego doświadczenia a nie z żadnych tam gazet czy stron internetowych!
A na Azsie rzeczywiście czuje się lepiej bo mogę prowadzić doping!
A może zaproponujecie jakieś koszykarskie triady?
A o sprawach kibicowskich wiem z własnego doświadczenia a nie z żadnych tam gazet czy stron internetowych!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Jezu.... przeczytaj sobie wpis Lisa, tylko dokładnie.I co Legię już kochacie??? Ciekaw jestem też jakie to jest to Twoje doświadczenie???
Może opowiesz nam o nim?
A oto moja propozycja koszykarskiej triady:
Sukces Lipowa - CKiS Skawina - UKS Diament Ostrołęka - nikt z nas nie pęka!!!

Może opowiesz nam o nim?
A oto moja propozycja koszykarskiej triady:
Sukces Lipowa - CKiS Skawina - UKS Diament Ostrołęka - nikt z nas nie pęka!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

MARAS pisze:(...)
Najpierw pytaj
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- pietroc
- Kadet
- Kontaktowanie:
MARAS pisze:Dokładnie ludzie nie chodziło mi o żadne triady! Tylko o kosy Lecha Poznań, a kibicuje AZsowi ale na meczach Lecha też bywam! Co ni wolno mi tak robić? A poza tym simon nie bądz taki odważny !
looo k... ja wymiekam
prawdziwy chuligan z niego
no ja chce miec z nimi zgode, skoro wielki Maras ja zaproponowal
ps. sorry wielke ale ja juz naprawde nie wyrabiam czytajac jego posty
Seba pisze: (...) Starszą jeszcze jest zgoda kibiców Włókniarza ze Stalą Brzeg (...)
Włókniarz Stal Brzeg - dwa bratanki i do kosza i do szklanki
Tradycja podtrzymana do dnia dzisiejszego, choć niestety już nie tak okazale jak kilka, kilkanaście lat temu...
Za każdym jednak razem, gdy zjawiają się fani z Pabianic w Brzegu, są godnie witani i pozdrawiani w czasie meczu. Zresztą muszę przyznać, że pare sezonków wstecz, gdy wybrałem się na dwa dni do Pabianic (dwumecz Odry z Włókniarzem w fazie play-off) gościnność fanów Włókniarza była aż do drzwi autobusu, którym musieliśmy wracać do Brzegu. Ah co to były za czasy, do dziś pamiętam smak tego magicznego napoju, " czysty katowicki prosto z ...Pabianic "
Pozdrowienia dla Szymona, Kowalika i całej ekipy Włókniarza !!!
Oczywiście do zobaczenia w tym sezonie.
..you got to lose, to know how to win..
Jeszcze muszę dodać, że fani brzeskiej Odry kilka lat temu zaprzyjaźnili się z kibicami Ślęzy Wrocław. Wspólne kibicowanie naszych zespołów, spotkania przy grillku i piwku.. szkoda, że nie dane było nam dalej utrzymywać tak dobrych kontaktów.
Reasumując - tak jak wspomniał Seba, koszykówka powinna w tych trudnych czasach zdecydowanie łączyć niż dzielić. Zawsze to przyjemniej pojechać na wyjazd do Pabianic, Poznania, Ostrowa, Krakowa, Łodzi czy Gdyni i w miłej atmosferze podyskutować z miejscowymi sympatykami basketu.
Reasumując - tak jak wspomniał Seba, koszykówka powinna w tych trudnych czasach zdecydowanie łączyć niż dzielić. Zawsze to przyjemniej pojechać na wyjazd do Pabianic, Poznania, Ostrowa, Krakowa, Łodzi czy Gdyni i w miłej atmosferze podyskutować z miejscowymi sympatykami basketu.
..you got to lose, to know how to win..
Tak reasumując to co Mario napisał. Zgodę Włókniarza ze Stalą budowali daaawno temu zupełnie inni ludzie. Myślę, że mało kto z nich wogóle myśli jeszcze o kibicowaniu. Potem, w czasach kiedy Włókniarzowi bliżej było do Olimpii, a Stal niestety opuściła szeregi ekstraklasy, kibice z Pabianic wspominali o zgodzie z Brzegiem, mówiąc też, że problem w tym, że stracili jakikolwiek kontakt i nie znając tam nikogo. Sytuacja się zmieniła, gdy Brzeg powrócił do najwyższej klasy rozgrywkowej i pojawili się tacy kibice jak Adam (POZDRO!), czy Mario. Co do zgody Włókniarza i Olimpii - od roku 1993 wielokrotnie zdarzały się kilkudniowe odwiedziny zaprzyjaznionych kibiców. Wspomnień nazbierało się naprawdę wiele. Kibice Olimpii wspierali kilka razy swoimi gardłami koszykarki Włókniarza podczas bojów o mistrzostwo Polski, derby czy innych ważnych meczów. Niestety, gdy w Łodzi Olimpia wywalczała awans do ekstraklasy, zabrakło kogokolwiek z Pabianic... cuż - czasy, kiedy Gasiu potrafił przyjechać do nas wspomóc Olimpię na meczu pierwszej ligi się już skończyły
Pozdro dla obecnych kibiców Włókniarza.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”