o co wy sie ludzie kłócicie?? jedni lubia kosza i azs, inni siate i stilon, a jeszcze inni zużel, to chyba logiczne. wazne ze kazdy z tych klubów ma jakiś swojch wielbicieli którzy jak umieja tak kibicuja. jesli chodzi o KK azsu to wcale sie nie dziwie ze kolega słyszał piski jak tam było wiekszość dzieci i kobiet, bo nie ma w gorzowie za wielu facetów z jajami którzy potrafia sie wydzierac. ja sam nie dałem rady wydzierac sie głośniej. a co do przyśpiewek, to nie było zadnych poza standardem "azs gorzów" a co do "ccc do domu" to nie rozumiem o co chodzi? chyba nikogo nie obrazilismy? aha jeszcze jedno, o co chodzi z tym zeby nie było za głosno? wydaje mi sie ze jeszcze z dwa bebny powinny byc w KK, bo jak sobie przypomne jak kiku gości chyba z Brzegu przekrzyczało całą gorzowska hale a w tym KK to mnie szlak trafia. wiec wydaje mi sie ze klub kibica powinien kupic jeszcze jeden, bynajmniej bęben i popracować nad przyspiewkami. powinien tez znaleźć kilku gosci z mocnym głosem i posadzic ich kolo siebie.
jesli tez ktos podziekował kibicom stilonu za pomoc, widocznie mial swoje powody, ale tez mozna ich poprosic o jakies wskazówki np. dotyczace przyspiewek, wystarczy sie dogadac, w końcu jestesmy wszyscy milosnikami sportu.
pozdrawiam
AZS-PWSZ Gorzow - CCC Polkowice
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
Thomas napisał:
powinien tez znaleźć kilku gości z mocnym głosem i posadzić ich koło siebie.
Może powinniśmy ogłosić casting na mocne gardła? Chciałbym powtórzyć że każdy może przyjść i dać czadu(tu nikt nie gryzie i każdy pomysł prowadzący do lepszego dopingu jest mile widziany ) , ale można też narzekać.
powinien tez znaleźć kilku gości z mocnym głosem i posadzić ich koło siebie.
Może powinniśmy ogłosić casting na mocne gardła? Chciałbym powtórzyć że każdy może przyjść i dać czadu(tu nikt nie gryzie i każdy pomysł prowadzący do lepszego dopingu jest mile widziany ) , ale można też narzekać.
-
Fileep_ZKS
- Nowy na forum
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”