Wizyta zawodniczek Gorzowa w BAR VIP !

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 13 października 2004, 19:36

Mikey pisze:Pamiętam zgodę z Włokniarzem Pabianice ale nie przetrwała długo, została briutalnie skonczona przez naszą ekipę w czasie derbów koszykarskich bodajże w 1999 lub 2000 roku.

1999.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 14 października 2004, 07:51

Marasie, błagam CZYTAJ POSTY!!! dokładnie, spokojnie i odpisuj RZECZOWO!
To z mojego wyczytałeś (wywnioskowałeś) tylko tyle, że jestem "odważny"? - mało...
Przeczytaj go spokojnie jeszcze raz - znajomość "zgód i kos" Lecha może Ci kiedyś uratować życie (jakbyś prawda jakiś szalik, albo wyjazd...) - na które ja bynajmniej nie dybię... :wink: :wink: :lol: :lol:
To ja tu na forum... ech... :evil: Marasie, nie strzelaj do własnej bramki po raz kolejny...

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 14 października 2004, 08:00

Szymon pisze:
Mikey pisze:Pamiętam zgodę z Włokniarzem Pabianice ale nie przetrwała długo, została briutalnie skonczona przez naszą ekipę w czasie derbów koszykarskich bodajże w 1999 lub 2000 roku.

1999.
Tak, ale po było "zerwanie" zgody trwającej bardzo niedługo - jakieś pare lat zaledwie... Wcześniej stosunki nasze były dalekiej od "poprawnych" (przez nieco więcej lat), choć dawno, dawno temu - jak simon chodził do podstawówki to Włókniarz był zdecydowanie (i chyba na odwrót) przyjacielem ełksy. Była wtedy pamiętam taka moda na agrafki klubowe - na agrafce nawinięte druciki z kolorową izolacją - w barwach klubowych oczywiście. Swoją nosiło się wpiętą, a przyjaciół zawieszone na niej. Jakbym poszukał w starych pudłach, to bym pewnie jeszcze Waszą znalazł... :D :D
No to z aktualnego TBL był naszym kompanem Włókniarz, była Wisła, chmm jeśli Lotos to Bałtyk to też kiedyś kiedyś był, z nieistniejących to na pewno jeszcze Polonia i... nie pamiętam więcej...

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 14 października 2004, 11:50

Dobra już mi zbrzydło się z wami kłócić !!! Pozostaje cicho!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 14 października 2004, 13:32

MARAS pisze:Dobra już mi zbrzydło się z wami kłócić !!! Pozostaje cicho!

Trzymamy Cie za słowo. :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 14 października 2004, 16:42

MARAS pisze:Dobra już mi zbrzydło się z wami kłócić !!! Pozostaje cicho!

Nareszcie :lol: :lol: :lol: . Choć z drugiej strony to nudno tu teraz będzie :lol: :wink: .
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”