MKS Konin - Ostrovia Ostrów Wlkp. 48-86
Moderator: Moderatorzy
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
MKS Konin - Ostrovia Ostrów Wlkp. 48-86
Po 5 minutach
MKS Konin - Ostrovia 10-11
info: gilus
MKS Konin - Ostrovia 10-11
info: gilus
Ostatnio zmieniony 23 października 2005, 17:42 przez Szymon, łącznie zmieniany 1 raz.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Niestety atrakcje w tym spotkaniu skończyły się po pierwszej kwarcie - w niej Koninianki toczyły wyrównaną walkę z faworytkami, pokazując, że mogą być grozne. Potem nastąpiła trochę dziwna, niewytłumaczalna zapaść w ataku - w drugiej i trzeciej kwarcie przez długie minuty dorobek punktowy gospodyń był wręcz kompromitujący. Pewien wpływ na to miały na pewno złapane trzy faule przez liderkę MKS MOS Konin - Danutę Przybylak. Jednak i tak trudno zrozumieć dlaczego reszta zawodniczek, po dobrej pierwszej kwarcie, zaczęła sprawiać nagle wrażenie, jakby pierwszy raz grały w koszykówkę. Na tym tle Ostrovia wypadła bardzo dobrze. Osłabiona brakiem Karoliny Kaczmarek (poważna kontuzja kolana
), pokazała, że także ławka aż tak wiele nie ustępuje liderkom. Reasumując - nadal nie wiem zupełnie co sądzić o naszym nastepnym przeciwniku wyjazdowym - zespole z Konina 
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
gilus pisze:Seba nie mów, że byłeś w Koninie i nie dałeś mi znać
Pozdrowionka:)
... nio i jestem nieśmiały i jakoś nie umiem tak zaczepiać ludzi na sali
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']