Wisła Kraków - Phard Neapol 59:68
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
zgadzam się z Marco, że powiny grać najlepsze ( tutaj niestety Polki na razie się nie łapią) ale jest mi poprostu przykro, mimo wszystko, że nie grają np w 1 "piątce" dwie albo trzy nasze rodaczki, i że nie stanowią o obliczu zespołu ale taka a nie inna jest polityka klubu... co prawda 2 są po kontuzji KAngur i Dorota, Skoriusz dalej się kuruje, a Patrycja to nawet nie wiem, ale jak dla mnie to "nasze" się muszą ostro wziąć do roboty bo większości kończą się kontrakty a groszy tu nie zarabiają...pocieszam się tym, że trener daje pograć wszystkim np. w taki meczu z JG a Herkciany już nie....a le co mnie to obchodzi....ide na piwo, po tej porażce przynajmniej do meczu z Odrą będe zły...
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

-
rib
Marco, to nie jest tak jak piszesz, ze Polki sie obijaja albo zle trenujea val maja za malo umiejetnsci. Tak na prawde nikt na Polki nie stawia i jest to o tyle paradoks, ze na zachodzie, zeby zatrudnili obcokrajowca to on musi udowodnic, ze jest lepszy od miejscowego. U nas wszystko stoi na glowie. klub sciaga obcokrajowcow i oni graja bo im sie placi. po co komu obcokrajowiec na lawce? nie wierze ze zawodniczki w kazdym innym klubie bedace najlepszymi, zapominaja grac w basket w wisle. jezeli jednak w sumie oddaja w meczu 5 rzutow to wynika to chyba nie z ich umiejetnosci ale z psychicznego dola w ktory wpedzane sa 2 sezon przez 3ego trenera.
Kilka fotek ze strony Wisły (więcej na http://wislacanpack.pl/home/?akcja=gale ... eria=27#z4 )
Przynajmniej w głównych rolach w przerwach wystąpiły piękne Polki

Przynajmniej w głównych rolach w przerwach wystąpiły piękne Polki

Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
rib pisze:Marco, to nie jest tak jak piszesz, ze Polki sie obijaja albo zle trenujea val maja za malo umiejetnsci. Tak na prawde nikt na Polki nie stawia i jest to o tyle paradoks, ze na zachodzie, zeby zatrudnili obcokrajowca to on musi udowodnic, ze jest lepszy od miejscowego. U nas wszystko stoi na glowie. klub sciaga obcokrajowcow i oni graja bo im sie placi. po co komu obcokrajowiec na lawce? nie wierze ze zawodniczki w kazdym innym klubie bedace najlepszymi, zapominaja grac w basket w wisle. jezeli jednak w sumie oddaja w meczu 5 rzutow to wynika to chyba nie z ich umiejetnosci ale z psychicznego dola w ktory wpedzane sa 2 sezon przez 3ego trenera.
Nie jest tak?? to najpierw odpowiedz sobie na pytanie dlaczego kluby sciagaja obcokrajowców?? jak sobie odpowiesz na to pytanie to znajdziesz rowniez odpowiedz na to czemu Polki grzeją ławę.

WislaLive.pl
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”