Spotkanie
Moderator: Moderatorzy
Kowalik pisze:Czy ktoś może mnie oświecić i powiedzieć co było na spotkaniuJa niestety byłem w pracy i nie mogłem przyjść
.
Ja też nie byłem bo miałem Angielski ale wiem, że będą legitymacja kibica i dzięki tej legitymacji będzie można wchodzić darmowo na hale. aha i jeszcze jest kupiony nowy wypasiony duży bęben podobno bardzo fajny Pozdro
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
W zamian za identyfikator (czyli także wypełnienie deklaracji o przystąpieniu do klubu kibica) a tym samym wejście za free na meczyki, klub oczekuje dopingu.
Mam nadzieję, że nie będzie rzucania się na deklaracje i legitki tylko po to, by nie płacić za bilet. Że jesteście wszyscy na tyle dorośli, że potraficie docenić gest i w zamian taką "drobnostkę" zrobić. Niech ktoś tego przypilnuje, bo mam właśnie takie obawy z tą akcją związane. I obym się myliła!!
Powodzonka w tworzeniu klubu kibica (jego podstaw, struktury, szkieletu, projektu czy jak tam to nazwać)!
PSik. Jeśli chcecie sprawę KK nagłośnić w prasie lokalnej czy cokolwiek ogłosić z tym związanego, służę pomocą.
Mam nadzieję, że nie będzie rzucania się na deklaracje i legitki tylko po to, by nie płacić za bilet. Że jesteście wszyscy na tyle dorośli, że potraficie docenić gest i w zamian taką "drobnostkę" zrobić. Niech ktoś tego przypilnuje, bo mam właśnie takie obawy z tą akcją związane. I obym się myliła!!
Powodzonka w tworzeniu klubu kibica (jego podstaw, struktury, szkieletu, projektu czy jak tam to nazwać)!
PSik. Jeśli chcecie sprawę KK nagłośnić w prasie lokalnej czy cokolwiek ogłosić z tym związanego, służę pomocą.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Edzia pisze:Mam nadzieję, że nie będzie rzucania się na deklaracje i legitki tylko po to, by nie płacić za bilet. Że jesteście wszyscy na tyle dorośli, że potraficie docenić gest i w zamian taką "drobnostkę" zrobić. Niech ktoś tego przypilnuje, bo mam właśnie takie obawy z tą akcją związane. I obym się myliła!!
Ale do kogo "pijesz" w tym momencie
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
Do nikogo nie piję. Po prostu zwyczajnie mam obawy, że jak wieść się rozniesie o darmowych wejściówkach na mecze za wypełnienie jakieś tam deklaracji, to że znajdą się tacy, co tylko będą chcieli na tym skorzystać, nie dając nic w zamian (to nic ma się rozumieć jako nie-dopingowanie podczas spotkań itp).
A pisząc że jesteście na tyle dorośli, to mam tu akurat na myśli tych młodych, co to dopiero zaczynają.
A pisząc że jesteście na tyle dorośli, to mam tu akurat na myśli tych młodych, co to dopiero zaczynają.
"Oto jest miłość.
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Tak, rozumiem.
Jedyną metodą jest "mądre" rozpowszechnianie tych wejściówek.
I w tym miejscu, proponowałbym jednak, by nie były one powszechnie dostępne. Potrzebna by była selekcja kto ją otrzyma a kto nie.
Np. swojego czasu dyrektor Grabarczyk udostępniał nam darmowe bilety. Odbywało się to w ten sposób, że ja lub Kowalik szliśmy do dyrekora, braliśmy np. 20 biletów i rozdawaliśmy je TYLKO osobom które zasiadały w naszym sektorze i dopingowały. Ci którzy oszczędzali gardła musieli kupować normalnie bilet w kasie.
Jedyną metodą jest "mądre" rozpowszechnianie tych wejściówek.
I w tym miejscu, proponowałbym jednak, by nie były one powszechnie dostępne. Potrzebna by była selekcja kto ją otrzyma a kto nie.
Np. swojego czasu dyrektor Grabarczyk udostępniał nam darmowe bilety. Odbywało się to w ten sposób, że ja lub Kowalik szliśmy do dyrekora, braliśmy np. 20 biletów i rozdawaliśmy je TYLKO osobom które zasiadały w naszym sektorze i dopingowały. Ci którzy oszczędzali gardła musieli kupować normalnie bilet w kasie.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS