Martyna Koc. 17 min. i 0 pkt., Cicha 14pkt.
Ciekawe spostrzeżenie..
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
No a nie? Bandyci zza kosza już przed meczem w osobie między innymi niejakiego Lisa już mnie chcieli stłuc za brak barw których to nie zabrałemLisu pisze:A może kolega qiero napisze coś o meczu? Z tego co wiem to szedłem tuż za Tobą po meczu i szkoda że dowiedziałem się że Ty to Tydopiero później
Jestem ciekaw jak Ci się podobało w Łodzi i czy potwierdzasz teorie że u nas na meczach to tylko "nożem w plecy można zarobić"

Lisu pisze:A może kolega qiero napisze coś o meczu? Z tego co wiem to szedłem tuż za Tobą po meczu i szkoda że dowiedziałem się że Ty to Tydopiero później
Jestem ciekaw jak Ci się podobało w Łodzi i czy potwierdzasz teorie że u nas na meczach to tylko "nożem w plecy można zarobić"
PS. Podobała mi się atmosfera na trybunach, u nas dawno takiej nie było.
Ciesze sie ze podobała Ci sie zarówno atmosfera na trybunach (choć ponoc w Poznaniu na AZSie jest lepszaqiero pisze:
uff, dopiero się otrząsnąłem, ledwo uszedłem z życiem...a tak poważnie to nigdy wcześniej nie słyszałem, że w Łodzi "nożem w plecy można zarobić".
PS. Podobała mi się atmosfera na trybunach, u nas dawno takiej nie było.

qiero pisze:...nigdy wcześniej nie słyszałem, że w Łodzi "nożem w plecy można zarobić"
qiero pisze: EŁKSA BIAŁO-CZERWONI!!!!! POZDRO!!!!
Szymon pisze:Tak, popieram na ŁKSie są "sami źli bandyci"
Mikey pisze: Ciesze sie ze podobała Ci sie zarówno atmosfera na trybunach (choć ponoc w Poznaniu na AZSie jest lepsza )
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości