AZS Poznań - AZS PWSZ Sowood Gorzów Wlkp. 38:59
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
pomyslcie sobie tak: zadzierasz morde juz trzeci rok, KK robi programy meczowe, rozwiesza na wlasny koszt kilaset(amoze juz nawet ponad tysiac) plakatow, zbiera na nowa flage zeby to wszystko ladnie wygladalo, a tu co? a tu DUPA. ja jako kibic nie wymagam chyba wiele: walki na parkiecie(nie wygranych meczy, nie, nie - ja chce tylko walki) oraz jakiegos uśmiechu po meczu, kiedy zawodniczki schodza do szatni. czy to tak wiele? nie chce jakis pokłonow jak na kolejorzu albo czegos takiego, chce tylko tego co opisalem...
pytał sie kiedys na meczu chyba Seba, albo albo ktos ze Swaja czemu akurat siedzimy zawsze pod starym zegarem. przyczyna jest prosta: to maly "kameralny" moznaby rzec sektor, poza tym chcielismy byc po prostu blizej zawodniczek, to przeciez wlasnie tamtedy schodza one do szatmni, zawsze mozna poklaskac, popatrzec, pogratulowac itp...
no i jeszcze inna sprawa, byc moze najwazniejsza: jestem juz rowny rok na tym forum, poczatki łatwe nie byly (klonowanie itp...)... wiele sie przez ten rok zmienilo. pamietam taki post (chyba kogos z Łodzi albo Pabianic) ze "Sebę AZS obchodzi tyle co zeszloroczny śnieg". a tu prosze: Seba zajmuje zdanie na temat AZSowego meczu, malo tego: byl 3 raz juz chyba na meczu AZSu . jeszcze pare lat temu to nie wiedzialem ze takie "cos" jak olimpia jeszcze gra, a tu prosze: nawet na paru ich meczach bylem. jeszcze pare lat tem na slowa "Unia Swarzedz" bym odpowiedzial "a co to jest?", a teraz jest inaczej.....dobra, wiem troche melancholijny ten post, ale tak sobie umyśliłem i tak napisalem.
dziekuje.
pytał sie kiedys na meczu chyba Seba, albo albo ktos ze Swaja czemu akurat siedzimy zawsze pod starym zegarem. przyczyna jest prosta: to maly "kameralny" moznaby rzec sektor, poza tym chcielismy byc po prostu blizej zawodniczek, to przeciez wlasnie tamtedy schodza one do szatmni, zawsze mozna poklaskac, popatrzec, pogratulowac itp...
no i jeszcze inna sprawa, byc moze najwazniejsza: jestem juz rowny rok na tym forum, poczatki łatwe nie byly (klonowanie itp...)... wiele sie przez ten rok zmienilo. pamietam taki post (chyba kogos z Łodzi albo Pabianic) ze "Sebę AZS obchodzi tyle co zeszloroczny śnieg". a tu prosze: Seba zajmuje zdanie na temat AZSowego meczu, malo tego: byl 3 raz juz chyba na meczu AZSu . jeszcze pare lat temu to nie wiedzialem ze takie "cos" jak olimpia jeszcze gra, a tu prosze: nawet na paru ich meczach bylem. jeszcze pare lat tem na slowa "Unia Swarzedz" bym odpowiedzial "a co to jest?", a teraz jest inaczej.....dobra, wiem troche melancholijny ten post, ale tak sobie umyśliłem i tak napisalem.
dziekuje.
reloaded :]
- Joy ( MUKS )
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Mytku....słuszna uwaga.... ! Na boisku potrzeba walki.
Jak to znany Wam wszystkim słynny trener Andrzej J. powiada "Możecie przegrać mecz,ale musicie walczyć" choć nawet jak walczymy i przegramy zapomina o tym co powiedział wcześniej - tu taka mała dygresja
!
Ja w ogóle nie potrafie zrozumieć tego,że aż tak angażujecie się w to wszystko...takie poświęcenia...tak żyjecie TYM. I tu kolejna dygresja-Mytek spać po nocach nie mógł po ostatnim występie AZSu.
Ale...bądź co bądź podziwiam Wasze postawy.I oby tak dalej
Ze sportowym pozdrowieniem wierny kibic Manchesteru United - tylko i wyłącznie !
Jak to znany Wam wszystkim słynny trener Andrzej J. powiada "Możecie przegrać mecz,ale musicie walczyć" choć nawet jak walczymy i przegramy zapomina o tym co powiedział wcześniej - tu taka mała dygresja
Ja w ogóle nie potrafie zrozumieć tego,że aż tak angażujecie się w to wszystko...takie poświęcenia...tak żyjecie TYM. I tu kolejna dygresja-Mytek spać po nocach nie mógł po ostatnim występie AZSu.
Ale...bądź co bądź podziwiam Wasze postawy.I oby tak dalej
Ze sportowym pozdrowieniem wierny kibic Manchesteru United - tylko i wyłącznie !
MUKS?A co to w ogóle jest?
Joy jako NEW UNIJKA ??
Taaaak
Joy jako NEW UNIJKA ??
Taaaak
Nie chce podważać zaangażowania w doping innych kolegów! Zrobili tak jak uważali za słuszne! Ja jednak z trzema innnymi kibicami: Miru, Bartosz, Rosa( wielki szacunek dla nich) postanowiliśmy pozostać w sektorze i do końca meczu w jakiś sposób poderwać drużynę do walki do końca. Więc Kuba nie gadaj że wszyscy z AZSu nie są "na dobre i na złe" z drużyną jeśli nie byłeś w Arenie na tym meczu.
Szanuje decyzje kolegów którzy zwinęli flage i opuścili nasz sektor. Każdy ma swoje zdanie.
Pozdro
Szanuje decyzje kolegów którzy zwinęli flage i opuścili nasz sektor. Każdy ma swoje zdanie.
Pozdro
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- FAIR PLAY
- Młodzik
- Kontaktowanie:
MARAS pisze:(...) Ja jednak z trzema innnymi kibicami: Miru, Bartosz, Rosa( wielki szacunek dla nich) postanowiliśmy pozostać w sektorze i do końca meczu w jakiś sposób poderwać drużynę do walki do końca. (...)
Pozdro
Ja zmieniłem miejsce ale nie sektor...!! Ale nie dziwie sie postawie ani Mytka ani Łukasza ani tez waszej trojki... Osobiście nie widzialem juz sensu dopingowania dziewczyn grających w "koszykówke" bo to co pokazały było podkreslam żałosne!
co do wypowiedzi wrony to mysle ze nie ma o czym gadac bo to stało sie dosc oczywiste po niedzielny "meczu"...
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
MARAS pisze:Nie chce podważać zaangażowania w doping innych kolegów! Zrobili tak jak uważali za słuszne! Ja jednak z trzema innnymi kibicami: Miru, Bartosz, Rosa( wielki szacunek dla nich) postanowiliśmy pozostać w sektorze i do końca meczu w jakiś sposób poderwać drużynę do walki do końca. Więc Kuba nie gadaj że wszyscy z AZSu nie są "na dobre i na złe" z drużyną jeśli nie byłeś w Arenie na tym meczu.
Pozdro
a ja oczywiscie darze szacunkiem te osoby ktore zostaly na miejscu
byłbym zapomnial: Seba, Dario: dziekujemy za pomoc w dopingu
a narazie to ciezko to widze....cos czuje ze mozemy w czape dostac z ŁKSem, ze o Polkowicach u siebie nie wspomne....(przy takiej formie oczywiscie jak zawodniczki pokazaly w niedziele, moze za wyjatkiem Moniki Sibory i Weroniki Idczak
mawi pisze:Myślę że Ola dobrze zrobiła że zamieniła AZS-y, widać czuła co może się dziać w Poznaniu i wybrała najlepiej jak mogła w kraju. Kibicom z Poznania wspólczuję i zapraszam na halę przy Chopina - miejsce się zawsze znajdzie.
Do rewanżu jeszcze hohohh
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
FAIR PLAY pisze:Mytek rozumiem ze darzysz sentymentem te dwie zawodniczki, nie powiem ja takze ale nie wyróżniały sie specjalnie. Siba grała bardzo dynamicznie ale niezdecydowanie co zpowodowało jej kontuzje a Weronika moze grała dobrze ale przez tak krótki okres w jakim grala nie mogła nic wielkiego pokazac...
wypisałem te dwie zawodniczki bo Siba jakos tak utkwiła mi w pamieci choc troche pozytywnie, a Wera dlatego ze wypchnęła pod koniec meczu Karpiową poza polowe
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”