zmiany w Biomleku

Wiadomości z niższych lig

Moderator: Moderatorzy

kontrowersja

zmiany w Biomleku

Postautor: kontrowersja » 02 listopada 2005, 19:06

No to może wkońcu czas na jakieś zmiany w drużynie, ekipie trenerów, czy wokoło klubu??? Chyba najwyższy czas, aby o tym pomyśleć. Powodzenia

opinia

zmiany nadchodzą

Postautor: opinia » 02 listopada 2005, 22:29

Szanowny, bądź szanowna "kontrowersjo". Jeśli tak bardzo interesują Ciebie zmiany w tej drużynie, klubie czy dookoła, to pragnę zauważyć, że pewne zmiany już nastąpiły. Pojawił się nowy dyrektor - kierownik, człowiek od lat związany z koszykówką nie tylko w regionie, znany z zangażowania w działania z nią związane. Już kilka jego decyzji można zdecydowanie zaznaczyć znakiem +. Mianowicie: stworzenie dwóch grup młodziczek, które na razie jeszcze nie prezentują może żadnego poziomu, ale już startują w rozgrywkach swojej klasy, a przede wszystkim tworzą tzw. zaplecze, bez którego dalsze istnienie klubu i
I szej drużyny nie miało by sensu. Powołał też grupę "żaczków" co z wiąże się z uzupełnianiem grup młodziczek a jednocześnie daje szansę na "wyłowienie" z szerszego grona jakiejś "perełki" która być może w przyszłości reprezentować będzie barwy chełmskiej drużyny. Jednak najważniejsze jest chyba to, że właśnie "dzięki" niemu klub i jego działania zostają zauważane medialnie co niesie za sobą szansę na zaistnienie koszykarkom, trenerom i wszystkim związanym z klubem a jednocześnie buduje "dobre" imię całej chełmskiej koszykówce. To wg mnie w zupełności wyczerpuje przywołany przez Ciebie temat ZMIAN a przekonany jestem, że to dobiero początek tego co dobre:). Z dużą dozą szacunku dla Dyrektora - kierownika, - życzliwy

Zyzia
Żak

Re: zmiany w Biomleku

Postautor: Zyzia » 02 listopada 2005, 22:36

kontrowersja pisze:No to może wkońcu czas na jakieś zmiany w drużynie, ekipie trenerów, czy wokoło klubu??? Chyba najwyższy czas, aby o tym pomyśleć. Powodzenia

jeżeli zmiany na stanowisku trenera to czym spowodowane ?słabymi wynikami,czy tym że ktoś ma akurat ochotę zostać trenerem.
jeżeli zacząłeś temat to uzasadnij,podaj więcej konkretów,co jest nie tak w klubie i co wymaga naprawy.
Samo rzucenie hasła bez uzasadnienia to trochę za mało budzi bowiem podejrzenia co do zasadności takich działań

Zyzia
Żak

Re: zmiany w Biomleku

Postautor: Zyzia » 02 listopada 2005, 22:42

kontrowersja pisze:No to może wkońcu czas na jakieś zmiany w drużynie, ekipie trenerów, czy wokoło klubu??? Chyba najwyższy czas, aby o tym pomyśleć. Powodzenia

a może za dużo zmian na dobre jak napisał/a "opinia" i to cię zaniepokoiło stąd twoja "troska" o dobro klubu :wink:

Awatar użytkownika
ludzik76
Amator
Kontaktowanie:

proszę proszę.....

Postautor: ludzik76 » 02 listopada 2005, 23:01

Witam. Widzę, że ktoś tu sobie pozwolił na ocenianie działań klubu i moich:) Dobrze, widać że jest zainteresowanie i że nie tylko mi zależy na zbudowaniu dobrego image nie tylko I -szego zespołu ale i wszystkich sympatyków całego Klubu. A przede wszystkim, na sukcesach. Otóż właśnie tak jest, i nie żałuję żadnej swojej i w porozumieniu z Zarządem Klubu decyzji. Mam nadzieję, że kolejne będą równie owocne i przykładne dla wielu a zwłaszcza dla takich jak cytowana(y) kontrowersja(?). Jednak jednocześnie chciałbym poinformować, że zmiany, o których tu mowa, to nie kosmetyczne kroczki, które winny być zauważone natychmiast, są to poważne kroki, których zasięg jest długoterminowy i mam nadzieję, że już w najbliższym czasie ślady tych kroków będą znacze i widoczne. Zatem, jeśli mogę - to proszę 3majcie palce i pomagajcie, a nie zawistnie, z przekorą a przede wszystkim bez zasadnych i podpartych faktami podstaw zarzucajcie jakiekolwiek złe działania bądź ich brak. Pozdrawiam wszystkich, którym zależy i którzy wierzą.....
Wojtek Lembrych

Wróć do „I/II liga”