Miss Basket 2005 - ALICJA PERLIŃSKA (kampania wyborcza)
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Cóż co moge powiedzieć. Wszyscy znacie Alicję - aktualną miłościwie panującą Miss Basket 2004. Nie ma chyba wątpliwości że zeszłoroczny wybór większosci forumowiczów był wyborem słusznym, a Ala zasłużyła na niego niewątpliwie. Czy w tym roku powinna równiez sięgnać po koronę? Jestem przekonany ze tak, choć konkurentek na pewno przybyło i depczą Alicji po piętach. Rywalizacja z pewnością będzie bardziej wyrównana niż rok temu. Zdajemy sobie sprawę ze kontuzja i nieobecnośc Ali na parkietach nie jest okolicznością która sprzyjać będzie zbieraniu przez nią głosów forumowiczów. Część z Was uzna być może takze że czas na zmianę, że Ala już swoje trofeum zdobyła i nalezy przyznać tytuł komuś innemu. Odwołuję się więc do Waszej estetyki, poczucia piękna, wrażliwosci na kobiecą urodę i wdzięk... Nie kierujcie się przesiadczeniem o potrzebie zmian. Po co nam nowa Miss skoro miłościwie panująca jest niewiasta najpiękniejszą? ALA JEST WCIĄŻ NAJLEPSZĄ KANDYDATKĄ DO TYTUŁU MISS BASKET 2005 !!!
P.s w przyszłym tygodniu nowe zdjęcia a dziś małe przypomnienie

P.s w przyszłym tygodniu nowe zdjęcia a dziś małe przypomnienie

- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ziomek pisze:W pełni zgadzam się z Mikeyem a co do wypowiedzi MARASA o tym że Ala nie wystepuje w tym sezonie na parkietach to Alicja jest praktyczni na każdym meczu wyjazdowym i nie tylko i każdy kibic biorący udział w głosowaniu ma szansą zobaczyć Ją na żywo i ocenić. Pozdrowionka
Jestem ciekaw czy byłą w tym roku w Arenie
A no fakt mogłem jej niezauważyć! To tak kubatura Areny
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Szymon pisze:
chciałem dodać, że pomimo iż nie gra - to i tak jest ozdobą ławki rezerwowych... - ech, mądrzy byli forumowicze rak temu, trafny wybór jak pragnę zakwitnąć - a w tym roku Ala jeszcze piękniejsza, także gorąco namawiam do głosowań rozsądnych, a nie takich że "byleby coś zmianić" - pamiętajcie, że "lepsze" jest wrogiem "dobrego" - a jak ktoś sobie na siłę polepszy, to sobie popieprzy...
Także głosowanie z rozsądkiem polecam - a taki stawiają Alę w roli zdecydowanej faworytki
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie: