Tak więc WIELKIE DZIĘKI Koledzy Forumowicze, oraz proszę (teraz zupełnie od siebie) zamieńcie słowa w czyny i GŁOSUJCIE NA KAROLINĘ!
Miss Basket 2005 - KAROLINA MAJEWSKA (kampania wyborcza)
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
Mikey pisze:Nie ukrywam ze pokusze się być może oddać swój głos na Karolinę, kto wie kto wie rosnie bardzo poważna konkurentka
Ja myślę, że mimo młodego wieku - to ona już nie rośnie...
A na serio - na dzień dzisiejszy (bo kto wie co się może stać) ma mój głos... i to "wysoko" punktujący
simon pisze:Mikey pisze:Nie ukrywam ze pokusze się być może oddać swój głos na Karolinę, kto wie kto wie rosnie bardzo poważna konkurentka
Ja myślę, że mimo młodego wieku - to ona już nie rośnie...![]()
A na serio - na dzień dzisiejszy (bo kto wie co się może stać) ma mój głos... i to "wysoko" punktujący- ładna, i do tego ta uroda taka jakaś "miła" - jestem skłonny się założyć, że tak jak wysyła się do więzienia "za gębę" - tak, dziewczyna na 100% jest "w realu" przesympatyczna.
Wygrałbys ten zakład
Wkrótce (mysle, ze w przeciągu tygodnia) niespodzianka dla fanów Karoliny
Pozdrawiam
No nie wiem Panowie, czy zasluzyliscie... nie wykazujecie praktycznie zadnego zainteresowania...
ZAPOMNIELIŚCIE O MOJEJ UROCZEJ KANDYDATCE? No to coś na przypomnienie ...
Jeszcze jakieś wątpliwości, co do tego kto jest Waszym numerem 1?!
Jeszcze jakieś wątpliwości, co do tego kto jest Waszym numerem 1?!
Ostatnio zmieniony 17 listopada 2005, 22:00 przez Kuba, łącznie zmieniany 2 razy.