Po 10 minutach:
Ostrovia Ostrów - MUKS Poznań 14:21
Ostrovia Ostrów - MUKS Poznań
Moderator: Moderatorzy
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ciekawe, z początku się nie wydawało ale zacięte widowisko. Super emocje zgotowały dziewczyny w hali przy ulicy Wrocławskiej
Chciałem pochwalić caaaały zespół. Wszystkie zagrałyście dobrze. I bez ciśnień! Porażka z muksem nie jest dla Was wstydem...ale walka jaką włożyłyście w to spotkanie napawa mnie wielkim optymizmem przed następnymi pojedynkami.
Ostrovia przystąpiła do walki z faworyzowanym muksem bez dwóch podstawowych zawodniczek kapitan Moniki Szymańskiej oraz Karoliny Kaczmarek. Na siłach nie czuła się też Basia Walas jednak ostatecznie zagrała chwilę w tym spotkaniu.
Pierwsze odsłony były kiepskie. W kosz nie potrafiła wstrzelić się Ania Rajkowska . Później wszystko się zmieniło się na lepsze... niekwestionowaną liderką Ostrovii w tym spotkaniu, jak zresztą przypuszczałem była Ula Biela(rewelka mito- i bez cisnien! w rewanżu pokażemy prawdziwą Ostrovię!
)- bez niej byłoby conajmniej LIPA a super też Blaszka!!
Dwie trójki Kasi Skrzypczak w 1 kwarcie też zrobiły wrażenie
W pierwszej piątce przy braku Muńka na parkiet wybiegła Agata Krygowska i zagrała całkiem przyzwicie. Dziewczyny goniły, gonily cały mecz...niestety, po zejsciu blaszki za 5 fauli... weszła młodziez...Magda Parysek. Po tym jak Kasia Skrzypczak zapodała trójkę na trybunach zrobiło się gorąco!! było jednym dla Ostrovii!! Póxniej juz inicjatywe wziela na siebie mądra, jabłońska i jednak poradziły sobie z młodą Kogucką...ale WSTYDU NIE BYŁO! GŁÓWKI DO GÓRY DZIEWCZYNY!!
Chciałem pochwalić caaaały zespół. Wszystkie zagrałyście dobrze. I bez ciśnień! Porażka z muksem nie jest dla Was wstydem...ale walka jaką włożyłyście w to spotkanie napawa mnie wielkim optymizmem przed następnymi pojedynkami.
Ostrovia przystąpiła do walki z faworyzowanym muksem bez dwóch podstawowych zawodniczek kapitan Moniki Szymańskiej oraz Karoliny Kaczmarek. Na siłach nie czuła się też Basia Walas jednak ostatecznie zagrała chwilę w tym spotkaniu.
Pierwsze odsłony były kiepskie. W kosz nie potrafiła wstrzelić się Ania Rajkowska . Później wszystko się zmieniło się na lepsze... niekwestionowaną liderką Ostrovii w tym spotkaniu, jak zresztą przypuszczałem była Ula Biela(rewelka mito- i bez cisnien! w rewanżu pokażemy prawdziwą Ostrovię!
Dwie trójki Kasi Skrzypczak w 1 kwarcie też zrobiły wrażenie
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
http://www.ostrovia.pl/index.php?go=051105 ====> Galeria z pojedynku z MUKS-em