Miss Basket 2005 - ALICJA PERLIŃSKA (kampania wyborcza)

Wybierz najpiękniejszą koszykarkę grającą na polskich parkietach

Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 09 listopada 2005, 23:19

Może jestem staromodny, ale prowadzimy tu (niektórzy) KAMPANIE WYBORCZE najładniejszych i najsympatyczniejszych koszykarek Polskiej Ligi Koszykówki Kobiet i takie słowa jak:

ALA...ROZPIERDALA, ...CH...E

zupełnie nie pasują do KAMPANII i WYBORÓW MISS

Więc jeżeli takie kampanie chcecie prowadzić to proponuję przenieść się do wątku TESTY i tam się wybluzgać do woli, co :?: :!:

Myślę że Ala będzie wprost "zachwycona" pomysłem na jej HASŁO WYBORCZE, choćby to były żarty..........

NO COMMENTS

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 10 listopada 2005, 01:01

Trenejro pisze:Może jestem staromodny, ale prowadzimy tu (niektórzy) KAMPANIE WYBORCZE najładniejszych i najsympatyczniejszych koszykarek Polskiej Ligi Koszykówki Kobiet i takie słowa jak:

ALA...ROZPIERDALA, ...CH...E

zupełnie nie pasują do KAMPANII i WYBORÓW MISS

Więc jeżeli takie kampanie chcecie prowadzić to proponuję przenieść się do wątku TESTY i tam się wybluzgać do woli, co :?: :!:

Myślę że Ala będzie wprost "zachwycona" pomysłem na jej HASŁO WYBORCZE, choćby to były żarty..........

NO COMMENTS
Nie chce mi się tłumaczyć z czegokolwiek. Powiem krótko "ch...e" to wstawka Lisa który akurat z promowaniem Alicji niewiele ma wspólnego i nie będę się w tej kwestii wypowiadał. Co do mojego tekstu - nie był on skierowany do żadnej innej uczestniczki konkursu i nie miał nikogo razić, a mówiąc "wszystkich" miałem na myśli męską część społeczeństwa. I fajnie byłoby gdybyś nie snuł domysłów czy Ali się to hasło podoba czy nie, czy jest zachwycona czy nie. Jak będzie nieszczęsliwa z tej okazji sama mi o tym powie. I wrzuć nieco na luz :wink: Nie jesteśmy na Oazie, trochę poczucia humoru, chyba za mocno przejmujesz się tą zabawą. Pozdrawiam :wink:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 10 listopada 2005, 10:43

Nie przejmuję się zupełnie, nie muszę wrzucać na luz, bo tą zabawę od początku uważam tylko za zabawę... Po prostu wydaje mi sie, że taki teksty i zwroty rzadko uznaje się ze "piękne", a z tym wlasnie słowem kojarzy mi się MISS BASKET.

I przez SZACUNEK do reszty uczestniczek i do konkursu, ktory ponoć ma mieć jakąś renomę...

Jeżeli nie usuniesz tekstu wycofujęswoje uczestnictwo i kasuję foty...
Może jeszcze ktośpodziela moje zdanie? 8)

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 10 listopada 2005, 10:52

hasło faktycznie do najlepszych i najcelniejszych nie należy :?
trochę mnie to razi, ale... ogólnie nie obchodzi mnie czy zostanie czy nie... może mniej osób zagłosuje na obecną miss'kę? 8)
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 10 listopada 2005, 12:18

Trenejro pisze:Nie przejmuję się zupełnie, nie muszę wrzucać na luz, bo tą zabawę od początku uważam tylko za zabawę... Po prostu wydaje mi sie, że taki teksty i zwroty rzadko uznaje się ze "piękne", a z tym wlasnie słowem kojarzy mi się MISS BASKET.

I przez SZACUNEK do reszty uczestniczek i do konkursu, ktory ponoć ma mieć jakąś renomę...

Jeżeli nie usuniesz tekstu wycofujęswoje uczestnictwo i kasuję foty...
Może jeszcze ktośpodziela moje zdanie?
8)

Hehe. Mikey kogo Ci przypomina takie zachowanie?

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 10 listopada 2005, 12:21

Mi osobiscie hasło użyte przez Mikey'a zupełnie nie przeszkadza :!:
Powiem więcej, nawet mi się podoba :!:
I Trenejro powinieneś naprawdę wrzucić nieco na loozz. Rozumiem że przez ostatnie miesiące naoglądałeś i nasłuchałeś się o przepychankach w Polsce związanych z kampanią wyborczą ale bez "przesadyzmu".... używanie przez Ciebie stwierdzeń : "Jeżeli nie usuniesz tekstu wycofuję swoje uczestnictwo i kasuję foty..." wydaje mi się śmieszne :? .
Równie dobrze ktoś mógłby napisać, żeby usunąć wszystkie zdjęcia kandydatek z tatuażami lub w strojach kąpielowych, bo go to razi i nie ma to nic wspólnego z "pięknem"..... Nie dajmy się zwariować :!:
Uważam, że Mikey nie powinien usuwać tego hasła (chyba że sama Alicja go o to poprosi).
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 10 listopada 2005, 13:05

Dokładnie o to mi chodziło...

Miss Basket jest według mnie ostatnim wątkiem na liście, w którym moznaby argumentować używanie wulgaryzmów...

Myślę, również jako przyjaciel Alicji, że byłaby zachwycona hasłem wyborczym w nieco innej formie... A czy hasło "ALA SWĄ URODĄ WSZYSTKICH ROZ...LA" jej się podoba zapytam w sobote, ciekawe co odpowie..

A co do wycofania fotek - no cóż, poniosło mnie...
Ale akurat jeżeli chodzi o promowanie kobiet, czy sportu uważam wulgaryzmy za wielce nieodpowiednie słowa do użycia...
To ostatni moj post w tym temacie, pozdrawiam wszystkich...

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 10 listopada 2005, 13:08

Matko jedyna nie przypuszczałbym że zwykły tekst jakich wiele na codzień spowoduje u kogokolwiek taką traumę :shock: TEKST NIE JEST WYMIERZONY W KOGOKOLWIEK!!! I nawet przez myśl mi to nie przeszło zeby kogokolwiek obrazić. Nie jesteśmy na kółku różańcowym. A jeśli tak to zdjęcia Leo w skąpym stroju kąpielowym mogą co bardziej pruderyjne osoby odebrać jako zamach na ich uczucia religijne wiec do cholery nie rób z niczego dymu Trenejro. A co do wycofywania i kasowania fotek... - tak jak wspomniał Lisu przypomina mi to pewną sytuację i to bardzo :) - rób jak uważasz, mozesz je umieszczać na basketmanii czy gdzie tylko chcesz, w końcu nie mi tym zrobisz na złość, a co najwyżej Leo która jak sądze ma szansę powalczyc o koronę zostanie z zabawy wykluczona.
Obrazek

Obrazek

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 10 listopada 2005, 13:10

Zgadzam się z Simonem :)

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 10 listopada 2005, 13:19

Panowie, powtarzam, nie dajmy się zwariować :!:
Zaczyna to wszystko pomału przypominać, wspomniene przez Mikey'a "kółko różańcowe" :!: Słowo "ROZPIERDALA" nie jest żadnym wielkim bluźnierstwem a już napewno nie sądzę by gorszyło same kandydatki ubiegające się o tytuł. Wszak sam wielokrotnie widziałem jakich słów podczas meczu używają koszykarki startujące w wyborach :!:

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 10 listopada 2005, 13:20

No jeśli sprawa wygląda w ten sposób to :? ... niczego usuwac nie będę. Kto wie moze Ala postapi jak Kaczyński z Kurskim i wywali mnie ze sztabu:) Życie bulteriera nie zawsze jest usłane różami :D . A przy usuwaniu haseł prosiłbym simon zebys sie skonsultował najpierw z drugim moderatorem Szymonem.
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Ziomek » 10 listopada 2005, 15:07

Ludzie Ja Mam Podstawowe Pytanie. Czy w Tym Temacie Chodzi o Niecenzuralne Teksty Wygłaszane Na Forum Czy O Urodę Naszej Ali ??

Moje Zdanie Na Ten Temat Jest Takie, Że Jeżeli Alcji Teksty Nie Przeszkadzają To Zostawmy Je W Spokoju I Przejdzmy Do Tego Co Jest Najważniejsze Jeśli Chodzi O Ten Temat

:D PoZdRo
:D W Moim Życiu Liczy Się Tak Naprawdę Tylko Pabianicki Klub Koszykówki Kobiet. MRKS Jest Całym Moim Życiem, Od Kiedy Straciłem Ciebie Kochanie :D

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 10 listopada 2005, 17:24

Ni do rymu ni do taktu :)
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 10 listopada 2005, 19:07

Mikey pisze:Ni do rymu ni do taktu :)

Hmm.... a co powiesz o tym :?:

O Alicji jest ten rym
Co w wyborach wiedzie prym

Długie włosy, ciało ładne
Piękna buzia, nogi zgrabne

Więc nadeszła już ta pora
By Alicje poprzeć w wyborach

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 10 listopada 2005, 19:10

SUPER:)))... może tylko jakoś inaczej sama końcówka... może: "by na Alę oddać głos w wyborach!" ;)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Wróć do „Miss Basket”