Wątek dyskusyjny MISSkk'05 -wszysto,o wszystkim i wszystkich

Wybierz najpiękniejszą koszykarkę grającą na polskich parkietach

Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 09 listopada 2005, 19:25

ej ej nie sa to pretesje tylko takie przemyslenia napisalem ze za te zdjecia powinno sie pochwalic promotora Alicji Perlinskiej i napewno nie obawiam sie o Agnieszke Szott ktora jak ktos wspomniał miała najbardziej profesjonalna sesje w gazecie 8) i w odpowiednim momecie napewno pojawi sie jeszcze sporo jej zdjeć ale niektore dziewczyny moja jedno czy 2 zdjecia a zasługuja na wiecej
Juz nie myslcie ze ja mam zawsze do wszystkich pretesje :twisted:
Wygramy z Wami !!Obrazek

Awatar użytkownika
Nas
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Nas » 09 listopada 2005, 20:36

Słuszna uwaga. Nie wszyscy kibice dysponują zdjęciami prywatnymi, z różnych okazji, kiedy dziewczyny są wystrojone i w ogóle... I jak ktoś nie zna tych zawodniczek na żywo to trudno mu dostrzec wszystko na podsatwie jednego czy dwóch zamazanych zdjęć z akcji meczowej... w porównaniu do pozowanych. Ale cóź, trudno 8)

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 09 listopada 2005, 20:50

Ale panowie - co stoi na przeszkodzie porozmawiać ze zwoją kandydatką, umówić sie na konkretny dzień i godzine gdzieś w parku itp, zabrac ze sobą aparacik i porobić pare fotek? sądze ze większosc dziewczyn nie miałaby nic przeciwko temu...

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 09 listopada 2005, 20:53

Rozumiem ubolewania tych z forumowiczów, którzy nie mają dostepu do prywatnych, profesjonalnych czy choćby amatorskich pozowanych zdjęć, na których kandydatki prezentują sie nierzadko zgoła odmiennie niz na parkiecie - w eleganckich , kuszących ciuchach, w makijażu itp. Jednak każdy prowadzi kampanię najlepiej jak potrafi. Nie moja wina że Leszek Bubel czy Stan Tymiński nie prezentowali się w telewizji tak często jak Tusk czy Kaczor... Wolny rynek, każdy orze jak może. Nie podważam tezy że być moze wśród tych małoreklamowanych kandydatek lub wogóle nie prezentowanych byłaby ta która zasługiwałaby na korone miss. Tak samo jednak nie przeczę ze w społeczeństwie polskim nie znalazłby się nikt kto to byłby lepszym kandydatem na prezia niż ostatni kandydaci :?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 09 listopada 2005, 22:44

Wybory to wybory - kandydat musi mieć swój sztab wyborczy, który walczy najlepiej jak może o głosy "niezdecydowanych". A co mają powiedzieć inne atrakcyjne dziwczyny grające w Polsce w kosza, których nawet nikt nie zgłosił? To dopiero niesprawiedliwość - ale czyja to wina, że ich wogóle nie ma wśród kandydatek - a co dopiero mówić o zdjęciach pozowanych czy profesjonalnych wręcz...
Nie ma co dywagować - wybieramy wśród zgłoszonych kandydatek, staramy się jak najlepiej zaprezentować "swoje" faworytki, a do tego... jak miło pooglądać te wątki :D :D :D
Panowie i Panie - troszkę pozytywnego spojrzenia proszę, bez szukania "dziur w całym"

seba_wro
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: seba_wro » 10 listopada 2005, 00:55

te wybory miss to fajna sprawa i zabawa, ale przydalo by sie jakies wieksze medium do reklamy wyborow...

otoz jest mozliwosc aby wybory byly promowane przez www.sportowefakty.pl ... co na to szef tego forum i tych wyborow?
info o glosowaniu itd bylo by pewnie jako informacja dnia, odwiedzajacych zainteresowanych wyborami MISS pewnie bylo by duuuzo, badz co badz wybory miss zawsze ludzi przyciagaja ;-) a serwis sportowefaty to chyba najwiekszy sportowy serwis w necie.... wiec?

co do regulaminu to uwazam ze dziewczyny, ktore juz zdobyly wczesniej korone Miss nie powinny startowac znowu... musi byc symboliczne oddanie korony, pozatym trezba dac szanse innym takze pieknym dziewczynom

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 10 listopada 2005, 02:13

seba_wro pisze:co do regulaminu to uwazam ze dziewczyny, ktore juz zdobyly wczesniej korone Miss nie powinny startowac znowu... musi byc symboliczne oddanie korony, pozatym trezba dac szanse innym takze pieknym dziewczynom

osoby ukladajace, jak i przyjmujace ten regulamin, wyszly z zalozenia, ze zeby byc najlepszym - trzeba pokonac najlepszych i tyle.
Miss bedzie najpiekniejsza ze wszystkich kandydatek (a nie tylko tych ktore jeszcze nie zostaly uznane za piekne...)

pozdro

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 10 listopada 2005, 10:36

Biorąc pod uwagę nieco jednak skąpą płynący strumyk z nowymi kandydatkami do tytułu MISS, a nie chcąc by te tytuły przyznawane były po prostu "na wyrost" - postanowiliśmy, że wybieramy najpiękniejszą W Polsce, a nie najpiękniejszą z... nie najpiękniejszych ubiegłorocznych.
Przy takim punkcie regulaminu jaki proponujesz w piątej edycji wyborów rywalizowałyby o tytuł raczej... delikatnie mówiąc zawodniczki wogóle nie reprezentowane tu wśród pretendentek...

seba_wro
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: seba_wro » 10 listopada 2005, 15:56

wszystko pieknie i ladnie ale... kazdy powtarza ze to jest zabawa, wiec trzeba sie bawic a nie koniecznie wybierac najpiekniejsze, szczegolnie ze taka zabawa po jakims czasie sie znudzi, bo co rok jest wtornosc, te same kandydatki, te same zdjecia, ta sama dyskusja itd, czy to jest zabawa? raczej nie

wedlug mnie nie tylko zwyciezczyni nie powinna startowac w kolejnych wyborach ale wszystkie dziewczyny, ktore w poprzednim roku byly w finalowej grupie! wtedy bylaby zabawa, wieksza satysfakcja w szukaniu pieknych koszykarek, ktorych nie brakuje

konkurs ma byc promocja urody i jak najwiecej koszykarek powinno brac w tym udzial, rowniez tych mniej znanych. Powiedzmy sobie szczerze - 2 pierwsze miejsca sa juz zarezerwowane - niewatpliwie przez piekne dziewczyny, ale jaki to ma sesn i co jest w tym zabawnego ze zawsze co rok pierwsze bede te same dwie a 90% innych kandydatek to beda te same dziewczyny?

no i ponawiam pytanie... czy nie chcielibyscie aby faza finalowa, czyli glosowanie i prezentacja dziewczyn odbyla sie na stronie www.sportowefakty.pl ??

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 10 listopada 2005, 16:06

seba_wro pisze:(...)no i ponawiam pytanie... czy nie chcielibyscie aby faza finalowa, czyli glosowanie i prezentacja dziewczyn odbyla sie na stronie www.sportowefakty.pl ??

:shock: Ty chyba żartujesz??? Z jakiej racji wybory MISS BASKET według KKForum mają się odbywać po za KKForum??? :shock: Nie kontynuję tematu, bo dla mnie samo wyskoczenie z takim pomysłem to ... to jest KKForum - własne pomysły, własna długa dość historia, zgrana i całkiem liczna grupa Forumowiczów...

Co do wyborów... czas mija... pojawiają się nowe kandydatki... kilka lat temu w czołówce podobnych wyborów znajdowałyby się zupełnie inne koszykarki - w tym także u nas przebojem do elity wdzierają się młode, piękne... Co to za wybory, w których nie wybieralibyśmy najpiękniejszej a tą, która się jeszcze nikomu nie spodobała??? Za 10 lat MISS zostałby Wacław Wozniewski (kandydat Matiego:P)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 10 listopada 2005, 16:08

Za 10 lat MISS zostałby Wacław Wozniewski (kandydat Matiego:P)

:cry: <-- to ze wzruszenia! tak zróbmy tak!!

seba_wro
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: seba_wro » 10 listopada 2005, 16:12

Seba pisze:
:shock: Ty chyba żartujesz??? Z jakiej racji wybory MISS BASKET według KKForum mają się odbywać po za KKForum??? :shock: Nie kontynuję tematu, bo dla mnie samo wyskoczenie z takim pomysłem to ... to jest KKForum - własne pomysły, własna długa dość historia, zgrana i całkiem liczna grupa Forumowiczów...

spoko, to tylko propozycja, majaca na celu rozpowszechnienie koszykowki kobiet i promocja koszykarek, jak nie to nie ;)

no i liczba glosow rok temu (44) tez nie jest porywajaca... jakos tej dlugiej historii nie widac ;)

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 10 listopada 2005, 16:15

seba_wro pisze:
no i ponawiam pytanie... czy nie chcielibyscie aby faza finalowa, czyli glosowanie i prezentacja dziewczyn odbyla sie na stronie www.sportowefakty.pl ??

Według mnie - NIE :!:

To są wybory organizowane przez Forum Koszykówki Kobiet posiadające już małą tradycję i nie uważam by trzeba było przenosić ten projekt na inną stronę :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 10 listopada 2005, 16:21

seba_wro pisze:
Seba pisze:

spoko, to tylko propozycja, majaca na celu rozpowszechnienie koszykowki kobiet i promocja koszykarek, jak nie to nie ;)

no i liczba glosow rok temu (44) tez nie jest porywajaca... jakos tej dlugiej historii nie widac ;)

A ja szczerze mówiąc mam wrażenie, że proponując przeniesienie wyborów na inną stronę masz na celu rozpowszechnić i promować właśnie ową stronę :?

Co do liczby głosów w ubiegłym roku... hmm.... może to i nie duzo, ale przynajmniej każdy głosujący jest znany ogółowi :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 10 listopada 2005, 16:23

seba_wro pisze:(...)no i liczba glosow rok temu (44) tez nie jest porywajaca... jakos tej dlugiej historii nie widac ;)

Taaaaa... wiesz co.. jak masz takie mądre teksty walić, to możesz to robić tam, gdzie Cię tłumy przeczytają (jesli lubisz) :)... nie mam pojęcia co ma historia do liczby głosów? Od jakiego czasu pisze się o koszykówce kobiet na stronie o której mówisz? Nie ma problemu - zróbcie tam swoje wybory... wprowadzcie w życie także inne pomysły stąd i loozik :)

"Promocja koszykarek i rozpowszechnianie koszykówki kobiet..." ... póki co widzę tylko cały czas promowanie tamtej strony tutaj... i próby przechwytywanie pomysłów jak widzę.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Wróć do „Miss Basket”